Hauard Kreps je kupio grebalicu dok se odmarao na Land O’ Lakes pumpi na Floridi, i nije ni u jednom momentu pomislio da u ruci drži dobitak od milion dolara. Srećni muškarac sa Floride je igrao 500X The Cash grebalicu, a nagradu je preuzeo prošle nedelje u Talahasiju gde se nalazi sedište lutrije. 

On je izabrao da mu se nagrada isplati jednokratno, tako da je paušalno osvojio 820,000 dolara. Biznis gde je kupljena grebalica će dobiti proviziju od 2,000 dolara. Grebalice čine veoma važan deo portfelja SAD lutrije, jer 75% od prodaje kartica generiše više od 1,3 milijarde dolara koje idu u državni fond za unapređenje obrazovanja.

Grebalicu 500X The Cash možete da igrate sa 50 dolara i ima glavnu nagradu od 25 miliona dolara, što je najveća suma novca koju možete da osvojite na Florida grebalicama u istoriji. Uz malo sreće, ovo je ujedno i najbrži način da postanete milioner u Americi. Šanse za pobedu na ovoj grebalici su 1 prema 4,50. 

SAD je zemlja u kojoj su grebalice i nastale, 1974. godine, a njihova popularnost i nakon svih ovih decenija nije prestala da raste. Iako su nas moderne tehnologije upoznale sa novim igrama na sreću, popularnost grebalica se nikako ne sme zanemariti, a jedan od glavnih dokaza je da mnoge zemlje koriste uplate od grebalica da pokrenu državne fondove za ugrožene i za razvoj određenih industrija.

Napredak tehnologija nam je doneo i novi oblik grebalica koje se mogu igrati onlajn, tako da ukoliko želite da okušate sreću, sada imate ubedljivo najviše opcija. Cena grebalice zavisi od maksimalne nagrade, zato izaberite onu koja najviše odgovara vašem budžetu. 

Meridianov online kazino poseduje igre na sreću koje su omiljene među veteranima ali i modernim igračima. Proverite možete li i vi da postanete milioner i posetite nas ako vas je ova vest inspirisala.