Gorile su uglavnom ‘’nežni divovi’’ osim ako se ne osećaju ugroženo. Onda kreće udaranje u grudi, i šansa da preko sto kilograma besnih mišića pokida na komade sve što se ispred njih nađe. Međutim, razjarena gorila ne mora da bude loša stvar. Uznemireni primati u novom Gorilla Mayhem slotu od Pragmatic Play provajdera znače da ste uhvatili divlje množioce koji su deo specijalnih simbola. Svako voli da vidi da se slot zaustavi na ovim simbolima, a pored njih Gorilla Mayhem donosi i besplatne spinove, koji dodaju progresivni aspekt funkciji množitelja divljih znakova. 

Gorilla Mayhem dolazi sa 5×4 reda i čak 1.024 načina za pobedu. Ovo je slot sa viskom volatilnošću, i u zavisnosti od tržišta poseduje tri RTP modela od 96.5%, 95.5% ili 94.5%. Igra je dizajnirana da radi savršeno na bilo kom uređaju i prihvata uloge od 20 centi, pa sve do 100 evra. Dva divlja simbola se koriste u Gorilla Mayhem-u. Jedan je standardni i pojavljuje se na bubnjevima 2,3,4 ili 5, a drugi divlji simbol primenjuje množilac u zavisnosti od toga koliko vam zlatnih gorila izađe na nekom od pet bubnjeva. 

Bonus funkcije u Gorilla Mayhem slotu

Novi slot Pragmatic Play-a vam jednom u 220 igara daje besplatni spin, možete da osvojite maksimalno 5.000 puta veću sumu od uloga, a šansa za ovaj maksimalni dobitak je jedan u 1.612.900. Slot takođe poseduje i funkciju progresivnog prikupljanja. Kada pogodite gorila simbol ili zlatni gorila simbol, oni se prikupljaju. Nakon skupljenih 40 gorila, nivo se povećava, a sa njim i multiplikatori koji dolaze sa specijalnim gorila simbolima. Svaki put kada dođete do drugog ili trećeg nivoa dobijate i tri besplatna spina. 

Što više napredujete, veća je teoretska šansa da dobijete gorile sa x2 ili x3 množiocima, na višim nivoima dobijate besplatne spinove, pa čak i u probnoj vožnji Gorilla Mayhem slota. Ovo je definitivno jedan od boljih slotova Pragmatic Play-a sa temom džungle i možete ga probati od ovog avgusta.