Srećni kupci u maloprodajnoj radnji u gradu Luivilu, država Kentaki, nedavno su otkrili da velikodušnost i dalje postoji. Pobednica lutrije je odlučila da proslavi što ju je sreća pogledala i podelila poklon kartice u vrednosti od 2000 dolara svakom od njih, iako se nikada ranije nisu sreli. Kristal Dan je osvojila gotovo 150,000 dolara na Kentaki lutriji, i kao većina dobitnika, ni ona nije mogla da veruje da se ovo zapravo dogodilo. 

Sledećeg dana je otišla da podigne svoju nagradu i unovčila ček u banci. Međutim, dobitnica se nije prvo sebi posvetila, već je odvojila deo novca i kupila poklon kartice za kupovinu u lancu maloprodajnih radnji Meijer. Dan je zatim prošetala do obližnje prodavnice i krenula da deli kartice kupcima koji su se u tom momentu našli u prodavnici. 

Pobednica lutrije deli sreću

Dobitnica se priseća ‘’Neki su ih vratili, misleći da želim nešto zauzvrat,’’ u izjavi koju je objavila lutrija iz Kentakija. ‘’Dobila sam neočekivani poklon i verujem da ovakve stvari treba podeliti.’’ Kristal je sa uplatom od samo 20 dolara zaradila 146,351.74 dolara. Deo novca koji nije podelila će potrošiti na plaćanje računa i kupovinu novog vozila. 

Dan je osvojila džekpot u Bank Buster Jackpot Instant Play igri. Igra se onlajn i ima progresivni džekpot koji počinje od 100,000 i povećava se sa svakom prijavom za učestvovanje u progresivnoj džekpot Instant Play igri. ‘’Prilično sam uzbuđena i nikad nisam mislila da ću osvojiti ovako nešto’’, rekla je Kristal. 

Nadavno je u toj istoj SAD državi Rejčel Dabni osvojila odličnu svotu na grebalicama. Ona je u svojoj omiljenoj prodavnici lutrije u gradu Stenfordu izgrebala čak 210,000 dolara. Kada je videla brojeve dva, jedan, pa nulu, mislila je da će dobiti dvesta dolara, ali kada je zagrebala zapetu, prema njenim rečima, ‘’pet puta sam proveravala da li dobro vidim.’’