Klađenje i gaming sve više dobijaju poverenje unutar blokčejn i kripto sveta. Korišćenje blokčejna radi razvoja određenih gaming platformi veće je iz dana u dan, kako ljudi sve više prihvataju virtuelne monete. 

Na sve to, NFT kao poseban vid razmene takođe dobija na popularnosti pored početnih turbulencije kakve obično prate neke nove tehnologije. 

Po najnovijim podacima iz industrije, koje je objavio Tripple A, digitalne monete skaču za preko 45% godišnje a preko 48% vlasnika kripto valuta kaže da planira da povećava svoje vlasništvo u godinama pred nama.

Klađenje i gaming – kako blokčejn utiče na njih?

Istraživanje kaže da preko 25% vlasnika digitalnih valuta je protekle godine koristilo te valute za digitalno klađenje. Ovo je veliki porast u odnosu na 15% odnosno 10% samo godinu tj. Dve godine pre toga. Takođe, jedna od najznačajnijih informacija kaže da će vrednost online gaming tržišta biti čak 340 milijardi dolara u 2027 godini!

Interesantna statistika takođe navodi da je čak trećina svetske populacije neki vid gamera, bilo da su online, offline, da učestvuju u fantasy igrama, online klađenju ili tradicionalnim video igrama.

Prihvatajući kripto i blokčejn i od strane streamera, došlo je do velikog povećanja ovog uticaja među populacijom. Takođe, došlo je i do promene procesa i načina korišćenja. Pre svega, sve više organizacija prihvata kripto valute u svom poslovanju, a predikcije kažu da će to biti trend i u budućnosti. Sam transfer novca kažu jeftiniji je 127 puta u kripto svetu nego tradicionalnom svetu i 388 puta brži! Prva zemlja po vlasništvu nad kripto valutama je upravo SAD, sa 46 miliona vlasnika tokena.

Svi ovi tokeni i monete sve više se koriste i za online igre, poput pokera.

Igranje pokera uživo je definitivno posebno iskustvo, ali kako se tehnologija razvija, tako i od sada možete da se zabavite i u svom domu uz online poker. Pročitajte koje su najbolje verzije online pokera.

Exit mobile version