Kompanija Microgaming, koja je kreirala čuveni Mega Moolah slot, objavila je da je na njihovom aparatu prvi put ove godine još jedan igrač postao multimilioner. Igrač je na progresivnom onlajn džekpotu osvojio neverovatnih 7,29 miliona evra, a interesantno je da Ginisov rekord za najveći isplaćeni džekpot upravo drži Mega Moolah slot sa 18,9 miliona evra. 

Igrač je uhvatio glavni džekpot od 7,296,286.88 evra na klasičnoj verziji Mega Moolah slota i postao 70. instant milioner otkada postoji ovaj slot. Srećni dobitnik je dobio nagradu u jednom paušalnom iznosu. I nakon 15 godina, Mighty Mega Moolah slot nastavlja da bude izuzetno popularan i isplaćuje ogromne dobitke. 

Mega Moolah je izašao još u novembru 2006. godine i dan-danas donosi sreću igračima sa početnom cifrom od milion evra za svaki od Mini, Minor, Major i Mega džekpotova. Slot je od tada postao merilo za progresivne džekpotove u kockarskoj industriji i isplatio je preko 18 miliona džekpotova kroz četiri nivoa igre. Isplate pobednicima su za to vreme došle do cifre od 919 miliona evra. 

Igra je kao što smo pomenuli ušla i u istoriju 2018. godine kada je igrač osvojio džekpot od 18,9 miliona evra. Ipak i ovaj džekpot je nadmašen kada je još jedan srećnik osvojio 19,4 miliona evra na Absolootly Mad: Mega Moolah slotu. Ovo je samo jedan od sedam slotova koji su dodati Mega Moolah portfoliju otkako je lansiran 2006. godine. 

Džekpot slotovi su veoma popularni u onlajn kazinima širom sveta pogotovo progresivni džekpotovi koji nemaju gornju granicu, pa dobitak može da bude milionski. Oni imaju i određenu početnu vrednost koja raste sve dok se ne izvuče pobednik, a igru možete pokrenuti i sa minimalnim ulogom tako da vas samo jedan spin može dovesti do džekpota.

Exit mobile version