• Igra: Red Cap
  • Proizvođač: Endorphina
  • RTP: 96%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Nekada davno, u začaranoj šumi u kojoj su drveće i životinje pričali, a sreća se “krila” ispod svakog kamička te iste magične šume, igrači nisu imali prilike da se nađu u bajci zajedno sa Crvenkapom, vukom i lovcem. Endorphina je onda rešila da se to promeni, te je objavila video slot Red Cap, u kojem zajedničkim snagama igrač, Crvenkapa, baka, lovac i vuk pokušavaju da dođu do potencijalnih dobitaka.

Da, dobro ste pročitali! Konačno je omiljena bajka većine nas okosnica slota koji ima sjajne karakteristike. U pitanju su besplatni spinovi, džokeri kao i opcija Gamble. Kada sve to spojite, znate da je zabava zagarantovana. 

Red Cap – bajkoviti slot i njegove karakteristike

Video-slot Red Cap sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija koje su promenljive. S obzirom na to da možete podešavate broj platnih linija, znajte da je najmanji broj 10, a najveći, naravno, 20. 

Kako biste uopšte došli do dobitka, potrebno je da na bubnjeve sleti tri ista simbola. Podrazumeva se da se sve dobitne kombinacije računaju sleva udesno. Ukoliko se desi da vas sreća pogleda te imate nekoliko dobitnih kombinacija, računaće vam se ona koja ima najveću vrednost. 

Vreme je da se osvrnemo i na simbole i njihove vrednosti. Naime, u slotu Red Cap vas čekaju simboli veće i manje vrednosti. Bez obzira na to u koju grupu spadaju, ne zanemarujte nijedan simbol jer vam svaki od njih donosi nešto. 

Simboli i njihove vrednosti

Krećemo od simbola niže vrednosti. U ovu grupu spadaju dobro poznati kartaški simboli A, K, J, Q, 10. Najvredniji među njima je kartaški simbol A koji vas može obradovati sa iznosom koji je 10x veći od vašeg uloga, ukoliko pet ovih simbola sleti na bubnjeve. 

Nakon njih, na red dolaze simboli jagode i kupine. Oni vam donose isplatu koja je 25x veća od vašeg uloga. Na red stižu vuk i lovac koji imaju istu vrednost. Oni će vaš početni ulog povećati za 30x. 

Hoćemo li ikada stići do Crvenkape? Naravno da hoćemo, jer je upravo ona vredniji simbol. Pre nego što pređemo na nju, moramo spomenuti i baku, koja je u slotu Red Cap najvredniji simbol.  Baka je, kao i uvek, široke ruke, te će vam baš ona doneti isplatu koja je čak 40x veća od vašeg uloga. 

red cap slot screenshot endorphina

A šta je sa Crvenkapom? Ona je u slotu Red Cap džoker simbol. Ima mogućnost da menja sve simbole osim specijalnog. Ona je takođe u “proširujući” džoker (Expanding Wilds). Upamtite da će vam pet simbola Crvenkape doneti isplatu koja je čak 50x veća od vašeg uloga.

Gde je džoker simbol, tu je i specijalni simbol, zar ne? Kada je on u pitanju, prepoznaćete ga po tome što je predstavljen u vidu Crvenkapine korpe. On je i najizdašniji jer vam donosi isplatu koja je 200x veća od vašeg uloga. 

Pored toga, specijalni simbol ima mogućnost da pokrene i besplatne spinove, u ovom slučaju, 10 besplatnih spinova. Odlično je to što se specijalni simbol javlja i tokom besplatnih spinova te ova funkcija može biti pokrenuta i nekoliko puta. 

Opcija Gamble ne izostaje

Zašto ne biste pokušali da duplirate svoj ulog? Uz pomoć opcije Gamble imate mogućnost da to i učinite a ono što je zanimljivo je činjenica da možete pokušati da poboljšate svoj kockarski budžet čak 10 puta za redom. 

Pred vama će se naći pet karata. Među njima će jedna biti okrenuta licem nagore, dok ćete vi pokušati da od ostalih izaberete kartu koja je jača iliti veća od ove koja je prikazana. Ukoliko pak pogrešite, izgubićete i vratićete se u osnovnu igru. 

Iako jednostavan, u pitanju je zadatak pun adrenalina. Verujemo da ćete uspeti da nadjačate već prikazanu kartu! 

Na osnovu iskustva onih koji su već imali prilike da zavrte bubnjeve na slotu Red Cap, reći ćemo samo da ćete imati prilike da uživate ne samo u odličnoj i izdašnoj igri, već ćete “odmoriti” oči zahvaljujući odličnoj grafici. Pored grafike, moramo pohvaliti i muziku koja prati svaki vaš spin. 

Kada na sve to dodate RTP koji iznosi 96%, besplatne spinove, opciju Gamble, vredne simbole, budite uvereni da će vaš put do bake biti ne samo uzbudljiv, već i čaroban. 

Zato se ne libite da posetite Meridianov onlajn kazino, gde vas pored slota Red Cap očekuje još pregršt igara na sreću u kojima možete podjednako uživati! Nemojte nama verovati na reč, verujte svom doživljaju i iskustvu! 

Želimo vam puno sreće i puno dobrih spinova!