• Igra: Capital City Derby
  • Proizvođač: Expanse Studios
  • RTP: 96,01
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Capital City Derby se potrudio da vam obezbedi možda i najvažniju utakmicu u životu – utakmicu koja vam može doneti fine dobitke! I sve to u samo nekoliko poteza! 

Da, dobro ste pročitali! Expanse Studios se i ovog puta pobrinuo za sve ljubitelje slotova koji uživaju u nesvakidašnjim igrama, te je tako nastao i slot Capital City Derby, čiji vam naziv odmah sugeriše da se radi o fudbalskom spektaklu koju je potpomognut brojnim karakteristikama vrhunskih slotova. 

Ukoliko ste, pored obožavanja slot igara i strastveni kladioničar, znajte da su vaše dve najveće ljubavi sada konačno spojene u jedan, malo je reći, savršen proizvod, a to je upravo Capital City Derby! 

Ono što će vam odmah privući pažnju jeste mogućnost izbora fudbalskog kluba, te tako birate između crnog i belog… Već vidimo obožavaoce Crvene zvezde i Partizana kako bez mnogo razmišljanja biraju boje svog kluba u ovoj igri! Da li će i ovde nastati najveće sportsko rivalstvo, ne znamo, ali znamo da ćete biti i više nego zadovoljni čim pokrenete igru i počnete da uživate u zvucima karakterištičnim za najveće svetske fudbalske stadione. 

Da li ste spremni za derbi koji će vam možda promeniti život? 

Capital City Derby – karakteristike slota

Pred vama će se naći izuzetni bonusi koji će definitivno uticati na vaš kockarski budžet. Pored toga, imaćete prilike da se susretnete sa besplatnim spinovima, džoker simbolima koji imaju mogućnost da dupliraju vaš dobitak a tu su i besplatni spinovi koji su pripremili pravu poslasticu za vas – prilikom istih vaši dobici mogu biti utrostručeni! 

Ako ste pomislili da od ovoga ne može bolje, prevarili ste se. Može, i te kako! 

Hajde da vidimo šta još karakteriše slot Capital City Derby. 

Naime, ovaj slot sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda kao i deset platnih linija koje su fiksne

Naravno da idete za dobitkom, te je bitno da znate sledeće – da biste uopšte ostvarili isti, potrebno je da vam na bubnjeve slete dva ili tri ista simbola. Sve dobitne kombinacije se, kao i u svakom slotu, računaju sleva udesno. Pored svega navedenog, nije naodmet znati i da na jednoj platnoj liniji možete imati jedan dobitak. Ukoliko se pak desi da vas sreća pogleda te imate više dobitaka, isplatiće vam se onaj najveći. 

Sada kada smo utvrdili karakteristike samog slota Capital City Derby, vreme je da se osvrnemo na simbole i njihove vrednosti. 

Najzanimljiviji simboli do sada

Kao što smo na početku naveli, Capital City Derby je jedan od najzanimljivijih slotova koji su izašli u poslednje vreme. Ukoliko pogledamo samu temu slota, a nakon toga i simbole, shvatamo da je pred nama igra koja će nas vratiti u detinjstvo kada smo svi obožavali igre poput FIFA. 

Dobro, nemamo pred sobom tu grafiku i akciju, ali svakako imamo sličan doživljaj koji nas sve više upotpunjuje dok vrtimo bubnjeve. 

Elem, video-slot Capital City Derby, kao i svi slotovi, ima simbole veće i manje vrednosti. Karakteristično za ovu igru je to što na samom početku imate mogućnost da izaberete svoj klub, te tako birate između crnog ili belog tima, u skladu sa svojim preferencijama. 

Kada su simboli niže vrednosti u pitanju, ponovo ćete imati prilike da se susretnete sa kartaškim simbolima A, K, J, Q, 10, i 9. Nakon kartaških simbola, po isplatnoj vrednosti, na red dolaze pištaljka i navijači. 

Idemo ka jačim simbolima, razume se. Tu je simbol stadiona, koji vam donosi 40 puta više od vašeg uloga, ukoliko na bubnjeve sleti njegovih pet simbola. 

I za sam kraj, tu su dvojica fudbalera, crnokosi i plavokosi, koji vam isplaćuju 75 puta više od vašeg uloga ukoliko na bubnjeve sleti pet njihovih simbola. 

Jasno je kao dan koje simbole treba “ganjati”, zar ne? 

Tu su i specijalni i džoker simboli. Džoker simbol je predstavljen fudbalskom loptom i upravo je on najvredniji. Pored svoje vrednosti, on ima mogućnost da menja sve ostale simbole, osim specijalnog. Džoker će vam doneti dupliranje vašeg dobitka i upravo će on isplatiti cifru koja je 900 puta veća od vašeg uloga, stoga, radujte mu se. 

Specijalni simbol je u ovoj igri predstavljen u obliku pehara koji čeka na pobednika duela, i on će vam doneti iznos koji je čak 500 puta veći od vašeg uloga. 

Besplatni spinovi i opcija Gamble

Na besplatne spinove čekamo nestrpljivo kao na godišnji odmor, stoga vas razumemo što cupkate i očekujete da vam kažemo kako do istih. Nema tu puno muke a ni nauke. Do besplatnih spinova ćete doći kada vam tri ili više specijalnih simbola slete na bubnjeve. U tom trenutku, aktiviraćete 15 besplatnih spinova u kojima ćete uživati ali i uz pomoć kojih ćete moći da se približite dobitku koji je i više nego izdašan – svi dobici koje ostvarite tokom besplatnih spinova će biti utrostručeni! 

Kada je u pitanju opcija Gamble, kao i uvek, uz pomoć iste ćete moći da duplirate svaki svoj dobitak, ali samo ukoliko pogodite boju karte koja je uzvučena iz špila.

Ukoliko pogrešite, vraćate se u osnovnu igru. 

Video-slot Capital City Derby može da se pohvali srednjom volatilnošću kao i RTP-jem koji iznosi 96,01%. Pored svih ostalih karakteristika i funkcija, ovo je slot koji definitivno zaslužuje vašu pažnju.

Ukoliko ste nakon našeg kratkog osvrta na nejgove funkcije poželeli da ga igrate, posetite Meridianov online kazino i uživajte u svemu što vam se nudi.