Sportsko klađenje je jedno od omiljenih aktivnosti ljubitelja sporta. U trenucima opuštanja, ali i u želji da ostvare potencijalni dobitak, mnogi često sastavljaju tikete za koje se nadaju da će biti dobitni!

S obzirom na to da je sportsko klađenje popularno, sa napretkom tehnologije razvile su se i mnoge vrste sportskih opklada, a jedna od najuspešnijih bila je klađenje uživo! Pre nešto više od deset godina napravljene su prve platforme za klađenje uživo i od tada ovaj vid klađenja ne prestaje da bude dominantan! A kako i ne bi kada izaziva adrenalin koji je teško opisati!

Jasno vam je da danas ne postoji kladionica koja ne nudi klađenje uživo. Imajući u vidu sve prednosti ovakve vrste sportskog klađenja, ne čudi nas što je klađenje uživo jedan od najuzbudljivijih načina klađenja. U želji da iskoristi ovu priliku, kladioničar donosi odluke na licu mesta. Dakle, prognozira ishod u toku susreta.

S obzirom na to da za klađenje uživo odluke morate donositi brzo, morate imati nešto drugačiji pristup samom klađenju. Shodno tome, kladioničarske strategije moraju biti drugačije!

Klađenje uživo – strategije koje će vam pomoći da stignete do što boljih rezultata

Klađenje uživo je uzbudljiva avantura, put u nepoznato koji je pun neverovatnih mogućnosti. Možete zaraditi bogatstvo, ali možete izgubiti čitav svoj kockarski budžet za tren oka. Kao odgovor na pitanje koje su najbolje strategije za klađenje uživo, reći ćemo samo ovo – disciplina i samokontrola! Nijedna strategija vam ne može osigurati dobitak, samo vas može približiti njemu i učiniti igru zanimljivijom! 

Hajde da vidimo koje su najbolje strategije za klađenje uživo.

1. Strategija za klađenje na više od 0,5 golova 

Ukoliko ste kladioničar početnik, ova strategija za klađenje uživo je kao stvorena za vas. Naime, suština strategije je sledeća – da se utakmica iliti susret ne završi rezultatom 0:0! 

Naravno da uvek postoji mogućnost da se desi da rezultat bude 0:0, ali uz pomoć ove strategije vi smanjujete rizik samim tim jer je veća verovatnoća da će neka od protivničkih ekipa dati gol!  

2. Strategija za klađenje na više od 1,5 golova

Ova strategija vas može odvesti do značajnog dobitka ukoliko imate sreće, ali je dosta rizična. Suština strategije je sledeća – morate da izaberete utakmicu u kojoj se očekuje mnogo golova, a zatim da se nadate ranom pogodku, po mogućstvu u prvoj četvrtini utakmice ili meča. 

Imajte na umu da mnogi igrači i stručnjaci smatraju da je to rizična strategija, te savetuju da nikada ne dajete više od 10% vašeg kockarskog budžeta na nju. Ukoliko želite da smanjite rizik, imate mogućnost da se kladite na više od 1,5 golova tokom cele utakmice, ali samo kada je kvota 1,2 ili veća. 

3. Strategija za klađenje na broj kornera

Neki bi rekli da je klađenje na broj kornera jedno od najnerazumljivijih. Za većinu kladioničara, broj kornera nije toliko stabilan za predviđanje kao što su pobednik meča ili ukupan broj golova na utakmici. Zato je u većini slučajeva ovo jedna od onih opklada koje kladioničari postavljaju da bi se zabavili.

Drugim rečima, veruju da je broj kornera toliko slučajan, te da iz tog razloga ne može biti plodno polje za ozbiljna klađenja. Ovakav stav nije skroz ispravan. Klađenje na broj kornera je jedno od najzanimljivijih i uz pomoć istog može da se stekne dugoročan profit, ukoliko vas sreća u tom trenutku pogleda. 

Kada je klađenje na kornere u pitanju, obratite pažnju na prvo poluvreme. Dovoljno je kladiti se na preko 4,5 kornera tokom prvog poluvremena.

4. Strategija dodatne vrednosti

Za početak, vaš cilj je da izaberete susrete iliti utakmice za koje smatrate da će biti postignuto mnogo golova. Time je polovina vašeg posla završena. Nakon što se prijavite na sajt omiljene onlajn kladionice, budite strpljivi i sačekajte prvi napad! Na osnovu toga imaćete prilike da predvidite šta će se dalje dešavati. 

S obzirom na to da se za klađenje uživo prognoziraju ishodi u toku susreta, imate prilike da vidite mali deo igre i zato imate prilično dobru sliku o načinu igre timova. Pre nego što date opkladu, morate biti sigurni da će timovi postići gol. Budite mudri i dobro razmislite o svakom svom potezu.

5. Strategija za klađenje na favorita koji gubi

Verujemo da vam je jasno o čemu se radi kada je ova strategija u pitanju. Naime, kao što i sami znate, u klađenju ništa nije sigurno i situacija se može promeniti u  poslednjoj sekundi meča. Imali ste prilike da vidite kako vaš omiljeni klub tokom utakmice gubi, ali na kraju susreta ipak izvojeva pobedu! Suština ove strategije je upravo u tome, da iako favorit gubi, svoje poverenje date baš njemu! 

Strategije za klađenje uživo su tu kako bi poboljšale vaše rezultate i učinile iskustvo mnogo prijatnijim i zanimljivijim. One ne garantuju pobedu, ali garantuju dobru zabavu ukoliko se pridržavate saveta i pametno upravljate novcem

Meridianova onlajn kladionica u svom asortimanu ima ogroman broj mogućnosti za klađenje. Posetite je i izaberite klađenje po svojoj meri!