Jedan od bitnijih elemenata koji razdvaja uspešne i profesionalne kladioničare od neuspešnih su kladioničarske strategije i njihovo pametno korišćenje! 

Uspešni kladioničari imaju dovoljno iskustva te odlično znaju da jednoličnost nije preporučljiva u klađenju, zato uvek prilagođavaju svoj pristup igri, odnosno sportu na koji se klade. 

Pre nego što vam damo uvid u to zašto su kladioničarske strategije važne, moramo naglasiti da iste postoje da vam pomognu da na kraju dana ostvarite profit. Međutim, nijedan kladioničarski sistem niti strategija ne može promeniti dugoročno očekivane rezultate u igri sa slučajnim ishodima. Uprkos tome, kladioničarske strategije mogu vam učiniti igru zanimljivijom i pomoći vam da donesete najbolje odluke pri klađenju. Baš zato su i popularne pošto je logično da svaki strastveni kladioničar za sebe želi najbolje!  

Zašto su kladioničarske strategije važne? 

Prvenstveno, kladioničarske strategije su važne za ljude koji su sportsko klađenje prihvatili kao posao i posvećeni su dugoročnom uspehu. To znači da ćete utrošiti vreme da naučite postojeće kladioničarske strategije i napraviti odgovarajući plan klađenja. 

I sami ste verovatno već svesni toga da je sportsko klađenje nepredvidivo, te zato kladioničari imaju potrebu da svoje strategije zasnivaju na klađenju na vrednost  (Value Betting). Drugim rečima, da prepoznaju opklade u kojima predstavljene kvote ne označavaju najverovatniji ishod. 

Dugoročno gledano, morate se potruditi da prepoznate kladioničarske strategije koje vam najviše odgovaraju, koje se uklapaju u vaš kockarski budžet i koje se popudaraju sa vašim željenim rizikom. Nađite strategiju koja će vaše klađenje učiniti jednostavnijim ali i isplativijim za vas. 

Kako naći odgovarajuću kladioničarsku strategiju?

Čak iako ste savladali vrste sportskih opklada, ovaj zadatak nije nimalo lak za neke. Ali ako prizemno sagledate stvari, pored svih mogućih strategija i sistema koji danas postoje, naći odgovarajuću kladioničarsku strategiju može biti samo pogodno po vas. Stoga nemojte se libiti da zaronite u opsežno istraživanje!

Kako početi? 

  • Za početak, istražite i pažljivo pročitajte sve postojeće kladioničarske strategije. Ovo istraživanje čini osnovu svih vaših planova i daljih koraka. 
  • Odaberite sport na koji ćete se kladiti i posvetite pažnju tržištu istog. Potrudite se da potkrepite svaki vaš sud činjenicama i čvrstim podacima, ukoliko je to moguće. 
  • Obratite pažnju na sve što može uticati na ishod nekog susreta. Na primer, manji stadion može timovima olakšati primanje kornera. Iako će vam ovaj primer možda zvučati banalno, upamtite da svi faktori utiču na krajnji rezultat, a samim tim i na vaš odigrani tiket. 
  • Posle odabira kladioničarske strategije, oprobajte je i izmenite po potrebi ako dođete do novih otkrića tokom testiranja. Prvo isprobajte odabranu strategiju sa vrlo malim ulozima. Tek kad dobijete celokupne podatke ćete znati na čemu ste. Imajte samo na umu da vam, uprkos pobedi, ista strategija ne garantuje dobitak prilikom sledećeg klađenja!

Postoji li savršena kladioničarska strategija? 

Kladioničarske strategije razlikuju se u zavisnosti od sporta na koji se kladite. Arbitražno klađenje može biti primenjivo i na trke konja, ali i na fudbalske utakmice. Martingejl i Fibonači strategije primenjuju se i u sportskom klađenju i popularne su među kladioničarima. Ali šta treba imati na umu kada su sve kladioničarske strategije u pitanju? Nijedna ne garantuje pobedu! 

Iako se možemo osloniti na matematičke nizove i razne obrasce kako bismo pojačali znanje o klađenju, moramo se osloniti i na zdrav razum. 

Određivanje kockarskog budžeta ključno je za uspeh u klađenju, a ispada da je to najteže savladati. Svi znamo koliko štete možemo napraviti ukoliko se kladimo iznad svojih mogućnosti, zato se uvek kladite pametno! Dobro pogledajte uslove i odredbe kladionice da se uverilte da se pridržavate pravila kada koristite kladioničarske strategije. 

Važno je i shvatiti da, ukoliko bi postojala savršena strategija, koja uvek donosi dobitak, nijedna kladionica na svetu ne bi postojala. 

Sportsko klađenje je po svojoj prirodi vrlo nepredvidivo i uvek ćete naići na niz pobeda i gubitaka bez obzira na to koje kladioničarske strategije koristite. 

Samo pažljivim postupanjem sa kockarskim budžetom, ispitivanjem šansi i istraživanjem sportskog događaja na koji se kladite ćete moći da postavljate dobre i profitabilne sportske opklade.

Ukoliko ste spremni da oprobate svoju sreću i umeće u sportskom klađenju, posetite Meridianovu onlajn kladionicu i iskoristite jedinstvenu priliku da uživate u najboljim ponudama!