Sigurno ste čuli za klađenje na dojave, internet klađenje, arbitražno klađenje, ili sistemsko. A da li ste znali da postoji i besplatno klađenje? Da, dobro ste pročitali! 

Sa porastom popularnosti onlajn klađenja, brojne kladionice su svojim vernim klijentima omogućile i besplatno klađenje. Ovo je odlična prilika da kladioničari ostvare lep profit bez rizika! To je i cilj svakog kladioničara! Zato nemojte da vas čudi što igrači često biraju besplatno klađenje.

Kako funkcioniše besplatno klađenje

Nakon što dobro utvrde šta su kvote, iščitaju najbolje savete za kladioničare i dobro se upoznaju sa vrstama sportskih opklada, početnici biraju klađenje po svojoj meri. Besplatno klađenje jedno je od najčešćih. Evo i zašto. 

Kladite se bez rizika

Da li kladionice zaista nude svojim klijentima besplatan novac? Potencijalno, da – pogotovo ako pametno postavljate opklade. Besplatno klađenje možete smatrati prilikom da postavite opkladu bez rizika koja će vam se isplatiti ukoliko bude dobitna.

Razlika između besplatne i “obične” opklade je u tome što kod besplatnog klađenja nemate potrebe za ulaganjem. A kako do besplatnog klađenja? Tako što ćete otvoriti nalog u omiljenoj kladionici!

Pitate se zašto kladionice svojim klijentima nude uopšte besplatne opklade? Odgovor na ovo pitanje je sasvim logičan. Kladionice koriste besplatne opklade kako bi podstakle ljude da se prijave na njihov sajt. Nakon što se uspešno registruju, kladionica stavlja određenu sumu novca na njihov račun. Igrači od tog trenutka imaju mogućnost besplatnog klađenja.

U svakom slučaju, obe strane su na dobitku, stoga je ovo vid jedne dobre i uspešne saradnje.

Postoji li caka kada je besplatno klađenje u pitanju?

Sasvim je normalno da se zapitate postoji li neka caka u ovako izdašnoj ponudi. Šta se krije iza nje? Pitate se da li ćete zažaliti ukoliko se odlučite za besplatno klađenje? Za početak znajte da nećete zažaliti!

Budite mudri, te besplatno klađenje iskoristite u svoju korist! Pored toga što ćete “vežbati” bez trošenja novca, imaćete i mogućnost da osvojite prilično lepo sumu. Opet ponavljamo, sve ovo možete da uradite bez bilo kakvog ulaganja. 

Bitno je upamtiti da postoje kladionice koje nude opciju besplatnog klađenja bez polaganja depozita na račun. Ali postoje i one koje prvo zahtevaju da se ostavi depozit. Dakle, na vama je da istražite i izaberete kladionicu koja vam odgovara. 

Da biste uopšte bili u mogućnosti da postavite besplatnu opkladu, potrebno je da:

  • Otvorite nalog u onlajn kladionici
  • Odaberete način plaćanja i uplatite depozit 

Upamtite da postoje određeni uslovi koji zavise od kladionice do kladionice. Pojedine kladionice imaju brojna ograničenja kada je besplatno klađenje u pitanju. A neke su i više nego izdašne kako po pitanju isplate tako i po pitanju uslova. 

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, najbolje je da kontaktirate korisnički servis koji će odgovoriti na sva vaša pitanja.

U nekim slučajevima vam možda neće biti dozvoljeno da stavite svoju opkladu na niže kvote. Dakle, povedite računa o tome koja je minimalna kvota na koju možete da se kladite. 

Pored toga, postoje i limiti vezani za sport, datumi do kojih morate da položite besplatnu opkladu… Pre nego što pokušate da unovčite besplatnu opkladu, obavezno pročitajte uslove navedene u ponudi. Još jednom, glavne stvari na koje treba obratiti pažnju su zahtevi, ali i geografska ograničenja ukoliko postoje. 

Dve strane medalje

Pošto smo spomenuli geografska ograničenja, dužni smo da pojasnimo na šta se konkretno misli. Kladionica može primeniti geografska ograničenja na besplatne opklade koje nudi. 

U ovom slučaju, kladionica će navesti zemlju ili zemlje u kojima se primenjuje besplatna opklada ili zemlje koje se ne kvalifikuju za ovaj vid klađenja. Ako se ne pomene geografsko ograničenje, možete pretpostaviti da se besplatna opklada odnosi na sve korisnike.

Još jedna bitna stvar kod besplatnog klađenja, koja vas sigurni smo interesuje, jesu vrste opklada. U nastavku ćemo navesti neke od najčešćih kada je besplatno klađenje u pitanju: 

  • Bonus na prvu uplatu
  • Bonus na prvi dobitak
  • Ulog na ulog
  • Free Bet serija

Kako da najbolje iskoristite besplatno klađenje?

Besplatno klađenje vas mami, a vi se pitate kako ga iskoristite u vašu korist? Imate nekoliko opcija.

  • Udvostručite svoj kockarski budžet – ovo je najjednostavnija i najlakša upotreba besplatne opklade. 
  • Zaštitite primarnu opkladu – da li ste znali da možete iskoristiti mogućnost besplatnog klađenja kako biste odigrali dva različita tiketa na isti događaj? Možete odabrati da se kladite na pobedu jednog tima, a zatim da koristite besplatnu opkladu da biste podržali drugi tim. Ova jednostavna taktika može vam povećati ili čak garantovati šanse za zaradu bez da vas dodatno košta.

S druge strane, besplatne opklade pored pozitivnih imaju i negativne strane. Za početak, ako se osećate kao da se igrate sa besplatnim novcem, možda nećete previše razmišljati o svojim opkladama. A šta se tada dešava? Uplatićete depozit od 100 evra i pre nego što se i osvestite, može se desiti da je nestalo i vaših 100 evra, ali i 100 evra “poklonjenih” od kladionice.

Upamtite, besplatne opklade izgledaju primamljivo, ali ukoliko ne pazite šta radite, i besplatno klađenje vrlo brzo može napraviti minus na vašem računu! 

Verujemo da smo odgovorili na vaša pitanja koja su bila vezana za besplatno klađenje. Ukoliko ste spremni da isprobate svoje umeće u sportskom klađenju, posetite Meridianovu onlajn kladionicu i uživajte u najboljim ponudama!