Konkurencija u industriji sportskog klađenja je iz dana u dan sve veća. Iz tog razloga većina kladionica svojim vernim posetiocima pokušava da pruži maksimalne uslove komfora. Kako bi postigle svoj cilj, kladionice nude razne vrste bonus ponuda kao i mnogih drugih akcija. Otišle su i korak dalje, te su u svoju ponudu uvrstile i avansno klađenje! 

Pod uslovom da znate šta su kvote, koje vrste sportskih opklada već postoje, vreme je da saznate i šta je zapravo avansno klađenje! 

Avansno klađenje – definicija i suština

Avansno klađenje je vrsta klađenja u kom kladioničar mora da uplati depozit na svoj račun da bi mogao da se kladi. Iako se avansno klađenje najčešće koristi za trke konja, uspešno se primenjuje i na poznate sportove.

Ova vrsta klađenja se odvija onlajn. Bitno je upamtiti da sve kladionice imaju naznačeno koja je najniža uplata za avansno klađenje. 

Kako biste učestvovali u njemu, morate imati otvoren račun pre nego što priložite svoju opkladu. Onog trenutka kada se sredstva nađu na računu, sve mogućnosti su vam otvorene. Ukoliko osvojite dobitak, on će se naći na tom računu, a u momentu kada želite da ga podignete to možete i učiniti. Bitno je da upamtite da u slučaju manjeg iznosa ne morate da unapred obavestite kladionicu da želite da podignete novac. Za podizanje većih iznosa, međutim, potrebno je obavestiti svoju izabranu poslovnicu.

Još uvek se pitate šta je potrebno da uradite kako biste položili avansnu opkladu?

Za početak, morate da se registrujete u izabranoj kladionici. Nakon registracije, dobićete karticu uz pomoć koje ćete moći da uplaćujete avans, ali i da podižete svoje dobitke. 

Prilikom registracije ćete uplatiti i novac za klađenje iliti avans. Nakon tog prvog puta, moći ćete da uplaćujete novac u bilo kojoj ekspozituri vaše izabrane kladionice. 

Postavljanje opklada se događa onlajn tako što pristupite vašem nalogu, odigrate željene utakmice i nakon toga stavite opkladu. Ukoliko je vaš tiket dobitni, novac će leći na vaš račun.

Većina kladionica vam daje mogućnost da položite avansnu opkladu na događaje koji traju uživo, kao i na susrete koji počinju najkasnije u sledećih 48 sati. 

Onlajn klađenje – nema razloga za strah

Mnogim ljudima koji žele da uđu u svet kazina i kladionica na mreži, jedna od najčešćih briga je dodavanje novca na račune u koje nisu sigurni. Novi igrači se često pitaju koje su im opcije dostupne, da li je sigurno deliti svoje finansijske podatke ili postoje li neki uobičajeni problemi sa depozitima na koje treba obratiti pažnju. 

Za sve vas koji se još uvek plašite noviteta imamo sjajnu vest. Onlajn uplata novca se ne razlikuje mnogo od internet kupovine ili bilo koje druge onlajn transakcije koja vam je možda poznata. Iako će se vaše opcije razlikovati u zavisnosti od toga gde živite i šta vam je dostupno, znajte da je bezbedno koristiti avansno klađenje kao i podići novac sa ovog računa.

Pripejd opcije

Za one koji žele da izbegnu deljenje finansijskih podataka ili izlaganje svojih kreditnih kartica na mreži, klađenje, pripejd kartice i vaučeri mogu biti odlična alternativa. Pripejd kartice vam daju mogućnost da bez bojazni uživate u avansnom klađenju. Kod nas, jedan od najpoznatijih vidova ovakvog tipa opcija je mCash. 

Ponude ovog tipa razlikovaće se od zemlje do zemlje kao i od kladionice do kladionice. Bez obzira na to, vama će uvek na raspolaganju biti niz pouzdanih metoda kao i onlajn kazina koji će vam omogućiti da depozite uplatite metodom po vašem izboru.

Najvažnije je da odaberete način plaćanja koji je pouzdan, siguran i pravi za vas. To znači da je metod odobren od strane autoriteta i da je lak za upotrebu.

Takođe, treba imati korisničku podršku 24/7! Korisnička podrška je tu kako bi vam pomogla i razrešila sve nedoumice, ali i odgovorila na sva pitanja. Telefonska podrška, chat ili mejl, na vama je samo da izaberete na koji način želite da kontaktirate agente.

Sada kada smo vas uveli u avansno klađenje, želimo da vam poručimo da je ova vrsta klađenja nova pojava u sportskom klađenju koja stiče sve veću popularnost.

Ukoliko ste raspoloženi i spremni da probate svoje umeće u sportskom klađenju, posetite Meridianovu onlajn kladionicu i iskoristite priliku da uživate u najboljim ponudama.