• Igra: Wild Kingdom
 • Proizvođač: Fazi
 • RTP: 96,10%
 • Volatilnost: Srednja ka visokoj 
 • Broj Platnih Linija: 15
 • Besplatni Spinovi:  Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Zlatni, platinasti, dijamantski

Zahvaljujući slotu Wild Kingdom, imate mogućnost da se provozate divljom savanom koja će vam otkriti sve tajne, pa i onu koju od samog pokretanja bubnjeva očekujete da saznate – kako stići do potencijalnih dobitaka. 

Ovaj video-slot, čiji je proizvođač kompanija Fazi, otelotvoruje afričku divljinu, počevši od otvorenog pejzaža sa bujnom savanom i drvećem u pozadini. U daljini imate prilike da vidite visoke planine i brda prekrivena oblacima dok odjekuju afrički bubnjevi koji su zaduženi da prenesu potpuni doživljaj i približe vas osećaju da ste zaista u afričkoj divljini. 

Kada je u pitanju slot Wild Kingdom, nema ničeg neobičnog na šta treba obratiti pažnju u smislu igranja. Wild Kingdom sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 15 platnih linija. Da biste uopšte i stigli do dobitka, potrebno je da na bubnjeve sleti najmanje tri ista simbola. Dobici se isplaćuju od poslednjeg levog bubnja nadesno. Pored toga, upamtite da vam ovaj slot nudi poprilično širok raspon klađenja. 

Takođe, imate mogućnost da sami odaberete broj platnih linija jer su iste promenjive.  Za sve one igrače koji vole da se opuste u laganom klađenju, tu je i režim automatske reprodukcije. Na vama je samo da se zavalite i uživate u akciji koja se odvija pred vašim očima. Možete podesiti ovaj režim do 100 spinova a možete podesiti i druge parametre kao što je zaustavljanje igre kada dobitak premaši određeni iznos. Takođe imate mogućnost da onemogućite zvukove igre ukoliko želite da se opustite i igrate u tišini.

wild kingdom slot screenshot

Wild Kingdom – neka zabava krene

Slično drugim naslovima, slot Wild Kingdom nam dolazi sa dva seta simbola. U pitanju su redovni i specijalni simboli, pri čemu su se prvi podelili u dve grupe. Imate simbole visoke i niske vrednosti. 

Simboli niže vrednosti uključuju kartaške simbole – A i K koji vam donose isplatu koja je 30x veća od vašeg uloga ukoliko na bubnjeve sleti pet ovih simbola, dok J, Q i 10 donose isplatu koja je 20x veća od vašeg uloga (ponovo, ukoliko na bubnjeve sleti pet simbola). 

Tu su, naravno, i simboli veće vrednosti. 

 • Prvi na spisku je simbol bradavičaste svinje, koji vam donosi iznos koji je 40x veći od vašeg uloga, ukoliko na bubnjeve sleti pet simbola. 
 • Sledeća je zebra, koja vam donosi iznos koji je 50x veći od vašeg uloga.
 • Nosorog, će isplatiti iznos koji je 100x veći od vašeg uloga.
 • I na kraju lav, kralj džungle koji vam donosi isplatu koja je 200x veća od vašeg uloga.  

Igra ne bi bila potpuna bez džoker simbola, zar ne? U slotu Wild Kingdom džoker simbol ćete prepozanti po tome što na sebi ima natpis Wild. Upravo on ima moć da zameni sve ostale simbole, izuzimajući specijalni i respin simbola. Ujedno, u pitanju je najvredniji simbol koji će vam doneti isplatu koja je 400x veća od vašeg uloga, ukoliko na bubnjeve sleti pet njegovih simbola. 

Uživajte u besplatnim spinovima

Ko će vam pomoći u tome da pokrenete besplatne spinove? Niko drugo no specijalni simbom. Njega ćete prepoznati po simbolu drveta na kojem piše Free Spin. Upamtite da se specijalni simbol tokom osnovne igre u slotu Wild Kingdom pojavljuje samo na prvom, drugom i trećem bubnju. Ukoliko želite da pokrenete funkciju besplatnih spinova, znajte da na bubnjeve mora da sleti najmanje dva specijalna simbola. U tom slučaju, dobićete besplatne spinove na sledeći način:

 • Dva specijalna simbola poklanjaju vam tri besplatna spina
 • Tri specijalna simbola poklanjaju vam pet besplatnih spinova

Simbol Respin će, s druge strane, aktivirati jedan respin. 

Stavite dobitak na kocku i profitirajte više

Svim zaljubljenicima u vrhunske video-slotove dobro je poznata opcija Gamble. I u slotu Wild Kingdom imate prilike da se sretnete sa istom. Šta je potrebno da uradite kako biste bili uspešni u ovoj igri? Možda možete da pretpostavite – morate da pogodite koje boje će biti sledeća izvučena karta. Crvena ili crna, pitanje je sad! 

U slučaju da pogodite, vaš dobitak će velikodušno biti dupliran. U slučaju da ne pogodite boju karte, gubite dobitak i vraćate se u osnovnu igru, nakon čega nastavljate da vrtite bubnjeve i nadate se novoj prilici, koje će sasvim sigurno biti.

Pored opcije Gamble, slot Wild Kingdom će vas obradovati i sa tri progresivna džekpota – zlatni, platinasti i dijamantski. Jasno vam je da šansa za dobijanje džekpota raste sa količinom iliti iznosom uloga za taj krug. Vodite računa o kockarskom budžetu ali se slobodno nadajte i džekpotu, koji vas nasumično i iznenada može obradovati u bilo kojem trenutku igre. 

Volatilnost ovog slota kreće se od srednje ka visokoj, stoga uvek budite spremni na potencijalno velike dobitke nakon “sušnog” perioda. Osim toga, imajte na umu da RTP slota Wild Kingdom iznosi 96,10%, što je i više nego odlično.
Sve u svemu, ukoliko posetite Meridianov online kazino, čeka vas savršena igra koja će ispuniti sva vaša očekivanja.