Uzbuđenje, zabava, neizvesnost – tri reči koje najbolje opisuju slotove! Upravo zbog toga su slotovi jedna od najigranijih igara na sreću, kako u zemaljskim tako i u onlajn kazinima! Lako je naučiti kako slotovi rade, međutim, pobediti na slotovima nije.

Slotovi su poznati po tome što im je ishod potpuno nasumičan, tako da vam nikakva veština neće pružiti prednost. Doduše, određene strategije za slotove mogu vam pomoći da osigurate sebi najbolje šanse! 

Strategije za slotove – okrenite stvari u svoju korist

Da biste naučili kako da pobedite slotove, prvo treba da znate kako rade. Slotovi su gotovo u potpunosti slučajni, što znači da vam nikakva strategija neće povećati šanse; svaki igrač ima iste šanse za pobedu! Jednostavno zavrtite bubnjeve i nadate se da će vam sleteti odgovarajući simboli na tu čuvenu platnu liniju!  

Kada je reč o uspehu vašeg igranja slotova, znajte da je znanje snaga! Strategije za slotove iskoristite kako biste sebi pružili najbolje šanse za pobedu. A da biste to uradili, držite na umu ove savete! 

1. Mudro birajte slot mašinu

Prvo što treba shvatiti je da nijedna dva slot aparata nisu ista. Ne samo da različite mašine dolaze s različitim tematikama, zvučnim zapisima, dodatnim karakteristikama i simbolima, već imaju i različite stope RTP-ja.

Obavezno prvo proverite iznos RTP-ja pre nego što sednete za određeni slot aparat i upamtite – veći RTP znači više zabave i veće mogućnosti za dobitkom! 

2. Obratite pažnju na tabelu isplate 

Svaki slot aparat dolazi sa svojom jedinstvenom tabelom isplate. Upravo ona pokazuje koliko vredi svaki simbol i koji je najunosniji. Pored toga, uz pomoć ove tabele znaćete da li određeni slot ima specijalne i džoker simbole, multiplikatore, džekpot… A sve navedeno vam daje uvid u to da li određeni slot odgovara vašem budžetu. 

3. Igrajte slot sa većom denominacijom

Da biste češće pogađali dobitnu kombinaciju, uvek koristite slotove veće denominacije. Igrajte slotove sa opkladama veće nominalne vrednosti što češće, jer će vas upravo oni približiti pobedi. 

Što je veća denominacija novčića, veći je RTP, što znači da ćete češće pobeđivati!

4. Komplikovanija igra, manje šanse za pobedu 

U svetu onlajn slotova, najčešće je slučaj da su vam šanse za postizanje isplate manje što je igra složenija. Posebne i dodatne funkcije ne pomažu, makoliko zabavne bile. Ni bogati bonusi, multiplikatori i progresivnih džekpotovi ne čine igru nimalo lakšom! 

Šta vam je cilja kada zavrtite bubnjeve? Da sebi pružite najbolje šanse, naravno! A kako ćete to postići? Tako što ćete izabrati jednostavan slot. Šanse za sve šljašteće i slotove prepuna bonus igara su niske, tako da je najbolje da ih izbegavate. Umesto toga, igrajte neke od prostijih najpopularnijih slot igara i radujte se svakom dobitku. 

5. Kladite se na maksimum

Uložite maksimum da biste pokrenuli sve platne linije tokom igre. Što na više platnih linija igrate češće ćete osvajati isplate! Pored toga, mnoge funkcije poput bonusa u igri ili progresivnih džekpotova ne mogu se ni aktivirati ako se ne kladite na sve platne linije. 

6. Izbegavajte progresivne slotove

Progresivni slotovi privlače igrače jer su isti ubeđeni da će im se život promeniti pošto osvoje milione uz pomoć njih. I to je zaista tako, ali postoji caka – progresivni džekpotovi zaista nude neverovatne nagrade, ali oni imaju nižu učestalost pogodaka! 

Ukoliko ipak želite da zavrtite bubnjeve na slotu koji nudi progresivni džekpot, potrudite se da pametno baratate novcem kako ne biste prebrzo presušili ceo kockarski budžet! 

7. Usredsredite se na manje džekpotove

Igre sa manjim džekpotovima češće isplaćuju. Ako igrate slotove isključivo zbog dobitka, ali vam veliki novac nije glavni cilj, igre sa manjim džekpotovima savršene su za vas. 

8. Testirajte igre koje želite da igrate

Umesto da se kladite na slotove koje nikada ranije niste igrali, prvo ih isprobajte! Zavrtite bubnjeve na besplatnoj verziji slotova za svaki naslov koji vas zanima. Tako možete isprobati strategije za slotove bezbrižnije nego da igrate za pravi novac. 

Besplatne demo verzije dostupne su svima – na vama je samo da se odlučite za naslov! I ne zaboravite – nikada ne gubite vreme i novac igrajući slotove u kojima ne uživate.

9. Držite se svog budžeta

Jedan od najvažnijih saveta je sledeći – odredite svoj budžet pre nego što počnete. Ne počinjite da vrtite bubnjeve dok ne odredite maksimalnu sumu koju ste spremni da potrošite.

Čim dostignete tu cifru, prestanite da igrate! Najgore je kladiti se u novac koji ne možete da priuštite da izgubite. Ako dostignete tu sumu, smesta prestanite. Nikada se nemojte kladiti ako niste spremni da taj novac izgubite.

10. Znajte kada je vreme da stanete 

Slotovi mogu biti veoma zabavni, ali da bi vam i dalje bili privlačni, morate znati kada je vreme da kažete “stop”! 

Slotovi mogu biti jedno od najbržih i najuzbudljivijih iskustava, zbog čega je važno postaviti neka ograničenja. Odredite svoje ciljeve i odlučite koliko vremena i novca ste spremni da potrošite na slot mašine! Budite odgovorni prema sebi! I ne zaboravite – nemoguće je pobediti slotove!

Strategije za slotove ne mogu vas približiti dobitku, ali mogu vam olakšati izbor slot aparata i olakšati igru. Ipak, jedno je sigurno –  neće vam doneti sigurnu pobedu! Na kraju sve zavisi od sreće. 

Ukoliko ste spremni da zavrtite bubnjeve i okušate sreću ali i isprobate navedene strategije za slotove, posetite Meridianov onlajn kazino i izaberite slot aparat baš po vašoj meri! 

Srećno!