• Igra: Smugglers Cove
 • Proizvođač: Pragmatic Play
 • RTP: 95,50%
 • Volatilnost: Visoka
 • Broj Platnih Linija: 20
 • Besplatni Spinovi:  Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Da nismo imali niz prosečnih slotova, kako bismo mogli da prepoznamo one natprosečne, koji na nas ostavljaju najbolji mogući utisak? Upravo je takav video-slot Smugglers Cove, koji nam je nudi Pragmatic Play, renomirani proizvođač slotova. 

Iako se pojavio krajem prošle godine, Smugglers Cove je vrlo brzo postao hit među igračima zahvaljujući brojnim zanimljivim pkarakteristikama. 

Igrajući slot Smugglers Cove naći ćete se na istom brodu sa neustrašivim piratima. Upravo sada imate mogućnost da uronite u svet uzbudljive avanture uz prijatnu muziku koja oduzima dah i koja će vas sigurno navoditi da pronađete gusarsko blago i osvojite ogromne dobitke, ukoliko budete imali dovoljno sreće. 

Smugglers Cove — slot prepun brojnih karakteristika

Radnja slota Smugglers Cove odvija se pored duboko plavog mora po vedrom, sunčanom danu, pored pećine u kojoj bi se plen mogao biti sakriven. Da li ćete uspeti da pronađete blago? I sami znate da to zavisi samo od vas i vaše sreće. 

Ako ste do sada gubili vreme na prosečne igre sa standardnim karakteristikama, pravi je trenutak da se upoznate sa ovom igrom i svim izvanrednim mogućnostima koje ona pruža. 

Smugglers Cove sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija koje su fiksne. Ukoliko se nadate dobitku, morate biti upoznati sa time da se isti ostvaruje samo ukoliko na bubnjeve slete tri i više istih simbola. Dobitne kombinacije se, kao i uvek, računaju sleva udesno a na jednoj platnoj liniji imate mogućnost da ostvarite jedan dobitak. Ukoliko se pak desi da na jednoj platnoj liniji imate više dobitaka, biće vam isplaćen onaj koji ima najveću vrednost. Kao što i sami vidite, u ovom slučaju nema mnogo filozofije – sve je jednostavno postavljeno i kristalno jasno. 

Simboli i njihove vrednosti

S obzirom na to da čitate recenziju slota Smugglers Cove, pretpostavljamo da uživate u okretanju bubnjeva i već sigurno znate da u svakom slotu postoje simboli veće i manje vrednosti. 

Kada je Smugglers Cove u pitanju, simboli manje vrednosti su kartaški simboli – tref, karo, pik i herc i svi isto isplačuju. Ostatak simbola predstavljen je u vidu moreplovaca koji se razlikuju po odevnoj kombinaciji. Upravo po tome ćemo razlikovati i njihovu vrednost.

 • Naime, moreplovac obučen u braon odelo ima najmanju isplatnu moć. Ukoliko pet njegovih simbola sleti na bubnjeve, dobićete isplatu koja je 10x veća od vašeg uloga.
 • Moreplovac obučen u plavo odelo, tačnije pet ovih simbola, doneće vam isplatu koja je 25x veća od vašeg uloga.
 • Moreplovac obučen u crveno odelo, odnosno pet njegovih simbola, doneće vam isplatu koja je 50x veća od vašeg uloga. 
 • Moreplovac u zelenom odelu će vas zaista nagraditi jer pet ovakvih simbola vam donosi isplatu koja je 100x veća od vašeg uloga. 
smugglers cove slot screenshot by pragmatic play

Džoker, specijalni i bonus simboli

Na red dolaze džoker, specijalni i bonus simboli. U slučaju slota Smugglers Cove džoker simbol predstavljen je u vidu zlatnika na kojem piše Wild i na kojem možete videti kostursku glavu. Upravo on ima mogućnst da zameni sve simbole osim bonus simbola. 

Specijalni simbol predstavljen je u vidu kosturske lobanje. Ovaj simbol pokreće besplatne spinove te tako imate mogućnost da osvojite osam, 10, 12 i 20 besplatnih spinova. 

U slotu Smugglers Cove džoker menja i specijalne simbole novčića koji vam mogu doneti isplatu koja je 100x veća od vašeg uloga.

A čemu zapravo služe specijalni simboli novčića? Da aktiviraju bonus igru i bogato vas nagrade. 

 1. Pet simbola novčića nagrađuje vas iznosom vašeg uloga
 2. Šest simbola novčića donosi vam iznos koji je duplo veći od vašeg uloga 
 3. Sedam simbola novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je pet puta veća od vašeg uloga 
 4. Osam simbola novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je 20x veća od vašeg uloga
 5. Devet simbola novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je 50x veća od vašeg uloga
 6. 10 i 11 simbola novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je 100x veća od vašeg uloga  
 7. 12, 13 i simbola 14 novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je 500x veća od vašeg uloga
 8. 15 i više simbola novčića nagrađuje vas sa cifrom koja je 1.000x veća od vašeg uloga 

Pored ovih simbola, imaćete prilike da se sretnete i sa Super Wild novčićima koji menjaju sve ostale simbole, ali donose i multiplikatore koji vaš dobitak mogu uvećati za 2x, 3x, 5x ili 10x. Pored Super Wild novčića tu je i super novčić koji takođe sarađuje sa multiplikatoprima koji vaše dobitke iz bonus blaga uvećavaju za 2x, 3x, 5x ili 10x. 

Kao što i sami imate prilike da vidite, ovaj licencirani video slot vam nudi sve što poželite – RTP koji iznosi 95,50 odsto, visoku volatilnost, brojne funkcije i izdašne nagrade. Sve što vam treba je sreća koja će vam biti blagonaklona dok vrtite bubnjeve na njemu. 

Ukoliko ste raspoloženi da zaplovite i jednu potpuno opuštajuću igru, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u slotu Smugglers Cove.