Sa hiljadama slot igara koje se takmiče za vašu pažnju, nije iznenađenje što proizvođači ulažu dodatne napore kako bi se istakli od gomile. Iako će se mnogi istaći bogatim igračkim sistemima sa najnovijim grafikama i muzikom, drugi će se odlučiti za suptilniji pristup – adut će im biti slotovi sa najotkačenijim imenima.

Slotovi sa najotkačenijim imenima 

Bez obzira na to da li znate da ih igrate ili ne, ovi slotovi su briljantni, otkačeni i smešni. Toliko su kul da nam je bilo teško da izdvojimo 10 najzanimljivijih. Ali posle puno premišljanja, nekako smo uspeli da prelomimo i sastavimo sledeću listu: 

  1. Cougar – Licious
  2. Wonky Wabbits
  3. Lucky Larry’s Lobstermania 2
  4. Hairway to Heaven
  5. Wok ‘n’ Roll
  6. Anchorman
  7. Invaders from the Planet Moolah
  8. Karate Pig
  9. Jack Hammer
  10. Leprechaun Riches

1. Cougar-Licious

Da, zaista su nazvali slot igru po seksi starijim ženama zvanim kuguarke (pume). Ali nije u pitanju bilo koja privlačna kuguarka, već kuguar-Licious. Ovo je sjajna IGT slot igra koju možete igrati besplatno ili sa stvarnim parama.

Ima pet bubnjeva sa simbolima koji uključuju ruž za usne, ključeve od sobe, lepe žene i mlađe muškarce. Kome ovo ne bi privuklo pažnju? Hajde, budite iskreni, pa recite. 

2. Wonky Wabbits

Kada počnete da igrate Wonky Wabbits slot i ugledate smešne bele zečeve, kao i celokupni dizajn igre, shvatićete zašto je proizvođač NetEnt zamenio R u W u naslovu Wonky Wabbits (Rabbit = zec).

Iako vam u prvi mah može izgledati kao igru za decu, ova slot igra ima potencijal za ozbiljne dobitke. Stoga čak iako niste još dete u duši, i dalje ćete uživat u ovoj igri. Dakle, kao što bi Elmer iz Duška Dugouška rekao – Sezona je lova na zečeve, a ovi ovde su, bukvalno shvaćeno, divlji! 

3. Lucky Larry’s Lobstermania 2

Lobstermania 2 je zabavna, privlačna i luda igra kreativne kuće IGT-a. Jastog je ideja vodilja za nastanak ovog slot aparata. To je automat sa 5 bubnjeva, 4 reda i 40 platnih linija.

Ova lepo dizajnirana mašina za kockanje ima odlično vreme učitavanja i odličan dizajn za simbole i ikonice. Pozadina ovog aparata je okean, prirodni dom jastoga, a na dnu ekrana nalazi se nekoliko stena. 

Ova igra dostupna je i na raznim uređajima. Korisnici Android-a i iOS-a mogu uživati u ovom slotu na mobilnim telefonima i tabletima. Korisnik računara takođe može da igraju ovaj slot na računaru lako i brzo. 

Osim smešnog imena, ovaj slot pruža igračima neizmerno zabavnu igru i fleksibilnost. Zvuči kao nešto što bi svaki ljubitelj slotova mogao samo da poželi, zar ne? 

4. Hairway to Heaven

Bez obzira na to da li ste ljubitelj automata, ove fantastične bajke ili dovitljivih igara rečima, ovaj automat kompanije RTG pravi je izbor za vas. Ova kockarska igra preuzela je poznatu bajku braće Grim, Zlatokosu, tako da igrači mogu da očekuju svu draž ove bajke pomešanu sa ushićenjem koje donose slotovi i njihov RNG!

Ovaj slot aparat nudi 50 platnih linija i široki spektar mogućnosti koje pružaju igračima jedinstvenu priliku da uživaju u ovoj bajkovitoj pustolovini i ne čudi što je deo liste „slotovi sa najotkačenijim imenima“.

5. Wok ‘n’ Roll

Ako ste se umorili od klasičnih tema slotova i tražite nešto posebno, upravo je ova igra za vas. Wok ‘n’ Roll slot je ovde da vas zadirkuje kineskom kuhinjom pošto je posredi igra na temu kineske hrane. Kao simbole sadrži kolačiće, ribu, rezance, knedle, nudle, prženi pirinač i mnoge druge…

Osim jedinstvenog izgleda, ova igra kompanije RTG ima još mnogo šta da ponudi. Ona najsrećnijim igračima pruža priliku da zarade čak dva progresivna džekpota, a čak i ako nemate toliko sreće, igrajući ovu igru imaćete visoke šanse za pobedom zbog njenih 25 platnih linija. 

6. Anchorman

Anchorman: The Legend of Ron Burgundi je video slot igra koju je kreirala kompanija Balli Technologies. To je brendirani internet slot zasnovan na urnebesno smešnom filmu iz 2004. godine u kome je Vil Ferel (Will Ferrell) glumio lokalnog govornika u San Diegu, Rona Burgundija. 

Anchorman je nesumnjivo jedna od najboljih komedija prethodnih decenija, stoga i Anchorman: The Legend of Ron Burgundi uključuje i komični tim sa Channel 4 News koji je takođe prisutan u ovoj neverovatno zabavnoj slot igri sa 5 bubnjeva i 25 platnih linija. Programeri su ostali verni temi filma i uključili su sve smešne likove u igru, a odustali od karata kao simbola

7. Invaders from the Planet Moolah

Slot mašina Invaders From The Planet Moolah je predivna i otkačena igra kompanije VMS koja spaja krave sa naučnom fantastikom. Ovaj ludi tematski mobilni slot ima RTP od 92,97%, a iako postoji i mali džekpot od samo 50 puta od opklade na platnu liniju, ova igra sadrži sjajne bonus funkcije koje nude i do 50 besplatnih okretaja. 

8. Karate Pig 

Karate Pig je zabavna slot igra zasnovana na japanskoj svinji. Neke od najboljih karakteristika ovog aparata su Free Spins Bonus runde sa glavnom nagradom i bonus funkcije na više nivoa.

Još jedna prednost ovog video slota su njegovih 5 bubnjeva i 40 platnih linija. Karate Pig je jedinstven slot aparat u kojem može da uživa većina igrača, pogotovo ako imate opičen smisao za humor i volite Japan.

9. Jack Hammer

Zašto samo čitati stripove kad ih možete igrati? Jack Hammer vodi igrače kroz borbu između superheroja Jack Hammer-a i Zlog Dr. Vutena. Igra ima jedinstveni grafički stil i karakteristike. 

Jack Hammer je slot sa 5 bubnjeva i 25 platnih linija od proizvođača NetEnt-a. Kao simbole na bubnjevima videćete bočice otrova, novine, telefone, mafijaše koji pucaju iz puške i slično… Kao što vidite, ovaj slot se ne diči samo otkačenim imenom! 

10. Leprechaun Riches

Irska tematika je definitivno jedna od najpopularnijih! Ne znamo da li su u pitanju preslatki likovi, potkovice, detelina sa četiri lista ili šarenilo duga koje čine ove igre toliko zanimljivim igračima, ali znamo da je Leprechaun Riches slot, sa svojom impresivnom CGI grafikom, jedan od široko popularnih slot aparata

Visok procenat povrata igračima od 97,35% znači da je ovaj aparat pogodan i za duže sesije igranja. Tema je čudna, jer govori o leprikonu, od kojeg je i potekla ideja, ali je aparat neizmerno zabavan. Pored toga, slatki mali zeleni irski čovečuljci sa crvenom kosom bi trebalo da donose sreću – bar tako kažu. 

Kada igrate Leprechaun Riches na mreži brzo ćete primetiti da iza složene grafike stoji laka igra. Leprikon je uvek pri ruci da vam pomogne tokom putovanja dok jurite ćupove sa zlatom. Simboli su raštrkani na mreži razmera 6×6 i vaš zadatak je da zavrtite bubnjeve i zakucate pobedničke kombinacije na platnim linijama

Ipak, ono što je najbolje kod ove igre je što postoji 46.656 načina za pobedu! To znači da gotovo uvek imate prilike da dobijete. Simboli kao što su A, K i Q donose slabu isplatu, dok simboli koji vrede više uključuju pivo, potkovicu i leprikonov šešir. Ukoliko želite da okušate sreću na ovom slotu, posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve! 

I sami znate da ne postoje dva identična slot aparata. Ne samo da različite slot igre dolaze sa različitim setom tema, zvučnih efekata, dodatnih funkcija i simbola, oni se takođe često razlikuju po elementima poput RTP-a (Return to Player – Povrat Igraču) i volatilnosti.

Iako je visina RTP-ja igračima često presudan faktor u odabiru slotova, mnoge uspešno privuku i neobična imena. Slotovi sa najotkačenijim imenima tu stupaju na scenu. Na kraju krajeva, kako odoleti slot mašini koja je ime dobila po seksi starijim ženama ili neodoljivim igrama rečima? Tako je – teško!

Ako ste veliki ljubitelj slotova i uživali ste u ovoj listi, toplo preporučujemo da bacite pogled i na ovaj zanimljiv članak o ljudima koji su prevarili slot mašine! Ubeđeni smo će vam se dopasti.