Rulet je jedna od najpopularnijih i najomiljenijih kazino igara svih vremena. Đavolja igra je majstorski osmišljena. Pomešala je jednostavnost sa uzbuđenjem kako bi stvorila zaista neverovatno iskustvo kockanja. Za mnoge je rulet jedna od prvih igara na sreću koje su naučili da igraju. 

Zahvaljujući razvoju tehnologije, igrači već duže vreme mogu da uživaju u ovoj igri iz udobnosti svog doma! Koje još prednosti ruleta uživo doprinose obožavanju ovakvog vida kockanja?

Sve prednosti ruleta uživo

Za mnoge, igre na sreću su oduvek bile nešto što se igra u kazinu. Onog trenutka kada je rulet uživo stupio na scenu, bilo je bojazni od novog i neobičnog. Međutim, vrlo brzo su se ljubitelji ruleta navikli na ovaj koncept i malo je reći da su oberučke prihvatili onlajn rulet sa pravim krupijeom!

Kada je u pitanju rulet uživo, koristi se tehnologija striminga tako da svaki igrač može sve vreme da prati radnje koje se odvijaju za stolom. Pored toga, prednosti ruleta uživo su višestruke, a mi ćemo navesti nekoliko najbitnijih i najboljih.

Interakcija sa krupijeom

Zamislite tu mogućnost da iz udobnosti svog doma možete zauzeti mesto za stolom i zavrteti ruletski točak uz pomoć pravog dilera!

U osnovi, vaše opklade postavljate na ekranu, uz pomoć miša, ali lopticu postavlja diler. Čar svega je u tome što u ovom slučaju možete komunicirati kako sa dilerom tako i sa ostalim igračima koji sede pored vas.

Razgovor sa dilerima i “kolegama” tokom igre donosi autentičnost, ali i uzbuđenje tokom skakutanja čuvene bele loptice koja određuje krajnji rezultat. Ovo iskustvo je jedinstveno, ali i neponovljivo i zato je jedna od mnogih prednosti ruleta uživo. 

Dostupnost 

Za sve ljubitelje ruleta ovaj faktor je presudan. Naše vreme i novac su dragoceni, stoga mogućnost lakog i brzog prijavljivanja na onlajn stranicu omiljenog nam kazina kao i brzi početak igranja je veliki bonus. U samo nekoliko klikova zauzećete mesto za stolom, staviti opklade i čekati da diler zavrti ruletski točak.

Autentičnost i osećaj kao da ste u zemaljskom kazinu

Ovo je još jedan važan i odlučujuć faktor koji obožavaoce ruleta navodi da uživaju u ruletu uživo. Naime, kao što smo ranije spomenuli, jedan od problema pri igranju regularnog onlajn ruleta je taj što ne oponaša pravo iskustvo kazina. Rulet nije složena kartaroška igra koja zahteva stalno oslanjanje na strategije, procene i kalkulacije.

Ono što rulet čini sjajnim je činjenica da sve što moramo da uradimo je da izaberemo brojeve i da se nadamo da ćemo imati sreće. Odabir brojeva bio bi definitivno mnogo manje uzbudljiv da fizički ne vidimo kako se točak okreće. Gledajući kako ruletski točak usporava i posmatrajući kako loptica odskakuje, imamo osećaj kao da smo u pravom kazinu. 

Pored toga, činjenica da se u bilo kom trenutku možemo obratiti dileru takođe godi i doprinosi atmosferi pravog, zemljanog kazina. Imate mogućnosti da prigušite svetla, zavalite se u fotelju i sipate sebi omiljeno piće – nakon samo par spinova, osećaćete se kao da ste u Vegasu!

Sami birate dilera

Kada su u pitanju prednosti ruleta uživo, ova opcija je poprilično primamljiva i zabavna. Zamislite da pre nego što sednete da igrate rulet imate mogućnost da izaberete osobu koja će umesto vas vrteti ruletski točak. Muškarac ili žena, plavokosi, crnokosi, vi birate onako kako želite!

Omogućavanje onlajn potrošaču da izabere pol ili etničku pripadnost svog dilera samo je još jedan način na koji operateri kazina koji u svojoj ponudi imaju rulet uživo svojim korisnicima pružaju mogućnost izbora.

Pravilo oblačenja ne postoji

Jasno vam je da većina kazina svojim posetiocima dozvoljava ležerno oblačenje. S druge strane, ima i onih koji imaju stroga pravila. Prednosti ruleta uživo ogledaju se i u tome što u ovom slučaju možete igrati omiljenu igru na sreću u pidžami! 

Zaboravite na farmerke, košulje i sva pravila kada je u pitanju garderoba. Kao što smo već rekli, udobno se smestite u omiljenoj garderobi, pristupite onlajn kazinu i uživajte u svim prednostima koje vam rulet uživo nudi!

Da li vam rulet uživo zvuči primamljivo? Ukoliko smo vas zaintrigirali ovim člankom, pozivamo vas da okušate sreću u Meridianovom onlajn kazinu.