Svako ko je bar jednom zavrteo bubnjeve na slot aparatu, bilo u kazinu ili na mreži, zna da su slotovi nepresušni izvor zabave koji pruža neverovatne mogućnosti! Još kada se na to dodaju čudni izbori dizajna, teme, jedinstvene karakteristike i najotkačenija imena slotova, dobijate najneobičnije slot igrice bez kojih ova industrija ne bi bila potpuna! 

Dakle, ako ste u potrazi za jedinstvenim ali i čudnim slotom, sastavili smo listu favorita u kojima ćete sigurno uživati. Da li ste spremni da čujete koje su to najneobičnije slot igrice i po čemu se izdvajaju?

Najneobičnije slot igrice – slotovi koji će vas oboriti s nogu

Ovi slotovi ne samo da su neobični već su i neizmerno zabavni!

1. Motorhead – NetEntertainment

Ovaj slot aparat sa pet bubnjeva i 76 platnih linija inspirisan je legendarnim engleskim rok bendom Motorhead i smatra se jednom od najjedinstvenijih onlajn igara. 

Motorhead slot nudi igračima malo drugačije iskustvo od uobičajenog, igra je brza i uzbudljiva, a bonus runde baš su po meri igrača! Slot ima mnogo simbola, a neki od njih su detelina, potkovica, zlatna zvezda, Ace of Spades, crvena sedmica, trešnje… Zanimljivo je i to što igrači mogu da odaberu “Rock Mode” tokom igranja, prilikom kojeg sviraju najveći hitovi benda dok se bubnjevi vrte!  

Stoga, ukoliko ste roker u srcu i duši, ovo je definitivno slot za vas! Sa 76 platnih linija, dobijate priliku da uz minimalnu opkladu zavrtite bubnjeve i uživate u čestim dobicima. 

2. Fish Party – Microgaming

Fish Party je slot sa po pet bubnjeva u tri reda i sa 243 načina za pobedu! On je odličan primer zabavnog Microgaming slota sa lepim dizajnom, odličnom muzičkom pozadinom i bonus karakteristikama.

Rekli bismo da je slot pomalo šašav i smešan, pogotovo zato što svaka riba na bubnjevima prikazuje jedinstvenu ličnost. Različite ribe, morske zvezde i školjke igračima mogu doneti velike pobede. Kada se ovi simboli spoje sa kovčegom sa blagom, džoker i specijalnim simbolima, nijedan igrač ne može odoleti ovom slotu! 

Slot Fish Party nudi redovne isplate i u njemu mogu uživati i iskusni ljubitelji slota i početnici! 

3. Cyrus the Virus – Yggdrasil

Tema ovog slota jedna je od najčudnijih na koju smo naišli – zamislite, fokus je stavljen na virus. Verujemo da vam je zbog trenutne epidemije dosta virusa, ali ukoliko želite da se opustite, možete zavrteti bubnjeve na ovom video slotu sa pet bubnjeva i 5 platnih linija

Kao što smo na početku rekli, tematika igre se vrti oko različitih vrsta virusnih ćelija koje se nižu u dobitnim kombinacijama. U pitanju je igra srednje volatilnost i može vam doneti isplatu 2000x veću od vašeg uloga.  

Ono što ovaj slot svrstava u najneobičnije slot igrice nesumnjivo je tema. Pored toga, ovaj aparat ima jedinstven dizajn, zaraznu elektronsku muziku u pozadini, a neverovatna grafika mu zapečaćuje reputaciju!

4. Frog Grog – Thunderkick

Frog Grog slot ne sadrži pijane žabe, ali igra je i dalje dovoljno bizarna da se nađe na listi najneobičnijih slot igrica. Zakoračite u laboratoriju mističnih napitaka i upustite se u čarobno slot iskustvo koje vam donose žabe koje podriguju! 

Grafika ove igre takođe je izuzetna, smeštena je u okruženje nalik laboratoriji veštica ili čarobnjaka punoj sveća, knjiga čarolija, čarobnih napitaka, ključeva, kaveza za ptice i drugim raznolikim priborom razbacanim po okolnim policama.

Slot igrica Frog Grog može se igrati i na mobilnom telefonu i na računaru, a sadrži čak i specijalnu karakteristiku koja će vam povećati šanse za dobitkom!

Iako je malo drugačija i čudnija od svakidašnjih slotova, ova igra je odličan izbor za sve strastvene kockare.

5.  Machine Gun Unicorn – Genesis Gaming

Zamislite da su zemlju malog ponija iznenada napali zombiji. Uzeli su sekire, motike i krenuli u napad na sve! Ko može da pomogne? Pa naravno da u pomoć priskače čarobni jednorog sa mitraljezom umesto roga kako bi sprečio zombi apokalipsu! 

Sa pet bubnjeva i 10 platnih linija, Machine Gun Unicorn slot neobičan je, ali odličan spoj šašave teme i igre bogate bonus rundama!

Jednorog je u, ovom slučaju, i džoker simbol koji poništava sve slabo plaćene simbole i daje lepe nagrade. Iako su jednorozi i zombiji naizgled nespojivi, Genesis Gaming se potrudio da vam pruži jedinstveno iskustvo igranja slota s mešavinom upravo ova dva fantastična bića!  

6. Pablo Picasslot – Leander Games

Postoji iznenađujući broj slot igara na temu umetnosti i književnosti, ali Pablo Picasslot je definitivno najneobičniji od svih! Uz pomoć lepršavog slikara Pabla Picasslota, igrači imaju prilike da zavrte bubnjeve u pokušaju da naslikaju svoje remek-delo. 

Naslikani džoker simboli pojavljuju se kao okviri oko određenih trgova, pretvarajući ih u smešne brkate verzije poznatih slikara. Bonus karakteristike uključuju Free Spins i Masterpieces, u kojoj odabrane slike otkrivaju ključeve za otvaranje kovčega sa blagom punih gotovine.

7. Scarface – NetEnt

Al Paćino je neprevaziđen glumac, što se i u ovom slučaju pokazalo! Iako postoji puno slot igara na temu filma, Scarface slot se posebno ističe svojim mračnim stilom i dijalogom ispunjenim besom. Baš kao i Paćinov kultni film!

Šta je ipak najzanimljivije kod ovog slota? Bonus igra “Say Hello To My Little Friend” u kojoj igrači imaju zadatak da zaštite Tonija Montanu nasumičnim izborom oružja. U ovom video slotu videćete i pojedine scene iz filma, bogate animacije i sve poznate likove koji će svakom igraču pružiti vrhunsku slot igru!

Najneobičnije slot igrice – od slota “Liberty Bell” do jednoroga, žaba i Tonija Montane

Istorija slotova pokazala nam je odakle i kako je sve počelo, a ove najneobičnije slot igrice dokazuju nam da je kockarska industrija toliko napredovala da nam igranje slotova nikada neće dosaditi! 

Koliko god da su teme neobične, svaka od gorenavedenih kompanija potrudila se da nam omogući da uživamo u okretanju bubnjeva do mile volje, a to je jedino što je bitno!

Ukoliko želite da zavrtite bubnjeve neke neobične slot igrice, udobno se smestite, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u našoj bogatoj ponudi slot igara! Ko zna – možda ćete naći i neke luđe slotove od gorenavedenih! 

Podelite svoja iskustva i najneobičnije slot igre koje ste ikada igrali s nama u komentarima!