Mnogo je faktora koje igrači uzimaju u obzir kada biraju slot igru. Dok neki biraju dizajn ili opcije za klađenje, drugi preferiraju naslove koji nude mnoštvo uzbudljivih funkcija. Međutim, svaki ljubitelj slotova želi da često bude isplaćen, te u tom slučaju bira video slotove sa većim procentom isplate! Najbolji Wazdan slotovi nude sve, i to je ono po čemu se isti izdvajaju od ostalih. 

Kompanija Wazdan osnovana je 2015. Godine i od samog osnivanja može da se pohvali impresivnim i raznolikim portfoliom visokokvalitetnih slot igara. Igre koje nudi ovaj malteški programer uspešno kombinuju sve elemente koje smo ranije spomenuli.

S obzirom na to da Wazdan kombinuje sve odlične funkcije u svojim igrama, potrudili smo se da izdvojimo one koje pored svega toga imaju i odličan RTP. Upravo ove igre izgledaju prelepo, dolaze sa inovativnim karakteristikama i, što je najvažnije, njihov RTP je visok. 

Najbolji Wazdan slotovi – 10 kvalitetnih i realističnih igara

Kompanija Wazdan je tokom prošle godine objavila nekoliko neverovatnih slotova, od kojih su neki već nominovani za nagradu. Tim programera je zaista uradio izvanredan posao i čini se da nas tek čekaju iznenađenja. Kada je kvalitet igara u pitanju, reći ćemo samo da je isti odličan i da postaje sve bolji.

Najbolji Wazdan slotovi definitvno zaslužuju našu i vašu pažnju, stoga ćemo u narednim redovima pokušati da vam dočaramo šta vas sve očekuje, posebno kada su neki od navedenih slotova u pitanju. 

1.  Mystery Jack

U ovoj avanturi čiji RTP iznosi 96,79% vas čeka ni manje ni više nego Divlji zapad, mnogo uzbuđenja, kao i šansi za odlične isplate. 

Mystery Jack je onlajn slot sa klasičnom temom, ima tri bubnjeva i 27 platnih linija. Ukoliko ste od onih koji uživaju u tradicionalnim slotovima, onda će Mystery čak biti pun pogodak. Imaćete mogućnost da uživate u velikom izboru simbola voćkica, simbola 7, zvona, simbola BAR kao i u simbolima besnih bikova. Pored svega navedenog, imaćete prilike da se sretnete i sa režimom velikog ekrana koji ovu temu podiže na jedan potpuno novi nivo. 

Užarena pustinja i ponuda karakteristika će vas oduševiti. Ukoliko vam na bubnjeve slete tri ili više misterioznih simbola, aktiviraće se funkcija Mystery Bonus. I to nije sve! Naime, tri specijalna simbola će pokrenuti rundu besplatnih spinova (u ovom slučaju devet).

Pored toga, čekaće vas i funkcija Gamble, koja omogućava igračima da udvostruče svoje dobitke. Iskoristite svoje šanse na najbolji mogući način. 

2. Magic Target Deluxe

Magic Target Deluxe je predstavlja novi pogled na popularni klasik kompanije koji je prepun odličnih funkcija. U ovom slučaju, programeri su zadržali poznatu igru i uzbudljive funkcije dok su ažurirali sve ostalo, pružajući nam sate i sate vrhunske zabave. Sigurno ćete uživati u neverovatnim bojama, vrhunskim animacijama i odličnoj muzici. 

Iskoristite simbole kako biste formirali dobitne kombinacije i ne odustajte od silnih nagrada. Potrudite se da dođete do tri ili više specijalnih simbola kako biste otključali rundu besplatnih spinova i radujte se multiplikatoru koji će udvostručiti sve vaše dobitke kad god se pojavi. 

Magic Target Deluxe koristi Unique Wazdan Feature, mehanizam koji omogućava igračima da prilagode svoje iskustvo igranja i učine ga što udobnijim. Na taj način mogu da izvuku maksimum iz ovog uzbudljivog slota. Lista opcija koje nudi Unique Wazdan Features uključuje nivoe volatilnosti, što, kao što mu ime govori, omogućava ljubiteljima slotova da izaberu nivo volatilnosti. Oni mogu da se odluče za nisku volatilnost ali česte pobede ili pak mogu da izaberu visoku volatilnost ali ređe pobede. Kao treću opciju, mogu da kombinuju ove dve opcija.

Ukoliko vam je brzina igranja prespora, izaberite Ultra brzi režim kako biste je ubrzali. Režim velikog ekrana vam omogućava da prilagodite prikaz, dok Ultra Lite režim učitava igru mnogo brže. Oduševljeni? Verujemo da jeste! 

3. Burning Reels

Burning Reels vas vodi u žestoku akciju spašavanja šume, u kojoj će vaša hrabrost biti bogato nagrađena, ukoliko imate sreće! Naime, Burning Reel je slot koji ima pet bubnjeva i 20 platnih linija. Ovaj video slot nam nudi jedinstvenu temu – videćete vatrogasce, spasilačke helikoptere, vatrogasna vozila i druge srodne simbole. 

Atmosfera jeste vruća, ali postaje još toplija zahvaljujući velikom izboru specijalnih karakteristika. Možete imati koristi od džoker simbola, specijalnog simbola, besplatnih spinova kao i multiplikatora. 

I u ovom slučaju možete menjati volatilnost slota, brzinu igre ili veličinu ekrana. Izbor je apsolutno na vama. I uživajte u RTP-ju koji iznosi 96,63%

4. In The Forest

Najbolji Wazdan slotovi pod svoje okrilje imaju i video slot In The Forest. Ovaj video slot sadrži pet bubnjeva i 20 platnih linija. Simboli poput logorske vatre, džepnih noževa, sekire, samostrela, bicikla, sačmarice i automobila ne samo da su uočljivi, već su i darežljivi. 

Kada je slot In The Forest u pitanju, možete se radovati jedinstvenoj igri, visokokvalitetnoj grafici, odličnim animacijama, odličnim zvučnim efektima i uzbudljivim funkcijama. U ovom slotu postoji mnogo načina za preuzimanje nagrada. Možete koristiti džoker simbol, specijalni, besplatne spinove, dok bonus runda može biti posebno korisna jer dolazi sa multiplikatorom koji udvostručuje sve dobitke. Šuma izgleda zastrašujuće, ali nosi mnoga iznenađenja.

5. Magic Target 

Slot Magic Target sadrži pet bubnjeva i 20 platnih linija. Od simbola u ponudi ima voće, zvono, zlatnu krunu, bombe, džoker simbol kao i simbol sedmice. Verujemo da ćete biti oduševljeni sa zapanjujućim vizuelnim elementima slota koji doprinose uzbuđenju i postavljaju savršenu atmosferu za nezaboravno iskustvo igranja.

Pored svega navedenog, Magic Target dolazi sa širokim izborom funkcija i bonusa koji imaju za cilj da poboljšaju igru i pomognu igračima da stignu do pobede. Dakle, ako ste ljubitelj klasičnih slotova i šarenih simbola, onda obavezno oprobajte sreću na ovom slotu! 

Sve ove video slotove, kao i mnoge druge koje je iznedrila kompanija Wazda, možete pronaći na Meridianovom onlajn kazinu! Na vama je da samo izaberete igru koja vam odgovara!