Relax Gaming je još uvek relativno nov studio, ali bez obzira na to,  već je impresionirao mnoge igrače. Zašto? Upravo zato što njihovi slotovi donose originalnost.

Najbolji Relax slotovi nam donose pregršt novih funkcija i pružaju nam dovoljnu dubinu i složenost igre. Mnoge teme su već obrađene ali i poired toga, najbolji Relax slotovi su obezbedili i dosta jedinstvenih tema koje oduševljavaju već pri prvom pokretanju igre.  

Većina Relax slotova dolazi sa funkcijom Buy a Bonus u kojoj uživaju nestrapljivi ali i igrači sa jačim kockarskim budžetom. I na kraju, ali ne i najmanje važno, mnogi Relax slotovi imaju izuzetno visoku volatilnost i donose uzbuđenje koje ne možete zamisliti!

Grafika, funkcije, karakteristike, metrika – u pitanju je savršeni paket koji vam nude najbolji Relax slotovi. Verujte, čak i ukoliko niste fan video-slotova, ove igre će učiniti da to postanete! 

Najbolji Relax slotovi – šest fantastičnih igara

Među mnogim drugim igrama, slot igre su definitivno najpopularnija usluga kompanije Relax Gaming. Mnogi Relax slotovi prepoznatljivi su po svojoj zaraznoj i interaktivnoj igri koja je i doprinela tome da isti postanu popularni i omiljeni. 

Vreme je da saznamo koji su to najbolji Relax slotovi!

Money Train 2

Izvor: YouTube

Money Train 2 je još bolja verzija svog zadivljujućeg prethodnika. A znate li zašto? Zato što ima mnogo više potencijala za pobedu! 

Slot Money Train 2 može da se pohvali RTP-jem 96,40% kao i izuzetno visokom volatilnošću. Sadrži pet bubnjeva koji su postavljeni u četiri reda i 40 platnih linija. Onog trenutka kada pokrenete besplatne spinove, zabava kreće. Imaćete prilike da se susretnete i sa specijalnim i džoker simbolom kao i sa multiplikatorima. Na vama je da se prepustite i uživate u igri. 

Hellcatraz

Izvor: YouTube

Tema video-slota Hellcatraz je fantastična i podseća nas na najozloglašeniji zatvor Alkatraz, u kojem su bili zatvoreni najveći kriminalci tog vremena. Čak i nakon 70 godina Alkatraz je i dalje tolika atrakcija daje poslužio i kao ideja za video-slot. Kada je slot Hellcatraz u pitanju, vaš zadatak je da pobegnete odatle ali s obzirom na to da oko njega ima mnogo ajkula i obalske straže, znajte da vam neće biti lako.

Ono što je interesantno za ovaj slot je da postoji 46.656 načina za pobedu. Morate skupljati poene kako biste pokrenuli ili pristupili besplatnim spinovima. RTP ove igre iznosi 96,83% a kada je volatilnost i putanju, znajte da je ista izuzetno visoka. I na kraju, upamtite da glavna nagrada nije bekstvo u slobodu, već neverovatan iznos koji je 50.000x veći od vašeg uloga. 

Temple Tumble Megaways

TempleTumble
Izvor: YouTube

Slot Temple Tumble Megaways sadrži šest bubnjeva i dosta zanimljivih simbola. Onog trenutka kada pokrenete igru primetićete da je određeni broj simbola na svakom bubnju blokiran. Pobedničke kombinacije mogu da deblokiraju ove pozicije i povećaju broj načina za pobedu. U situaciji kada su sve pozicije deblokirane, susrešćete se sa 46.656 načina za pobedu.

Kada su platne linije u pitanju, slot Temple Tumble Megaways dolazi sa kaskadnom mehanikom gde se pobedničke kombinacije simbola uništavaju i zamenjuju novim. 

RTP ove igre iznosi 96,25% a volatilnost je srednja. Imate tri opcije besplatnih spinova i sve su fantastične za igranje.

Iron Bank

ironbank
Izvor: YouTube

Najbolji Relax slotovi nam nude samo najbolje, a glavni dokaz ove tvrdnje je i slot Iton Bank. Kada je on u pitanju, brzo ćete steći osećaj da se nalazite usred glavnog grada Kube a pored vas su oldtajmeri, svetski poznati tompusi i alkohol! Lepa slika, zar ne? 

Već ste shvatili da su animacije u ovom video-slotu odlične, ali znajte da su funkcije još bolje. Imaćete prilike da se sretnete sa specijalnim i džoker simbolima, besplatnim spinovima i ogromnim potencijalom za pobedu – maksimalni dobitak je 49.999x veći od opklade!

Ramses Revenge

Video-slot Ramses Revenge sadrži šest bubnjeva i 4096 platnih linija i zahvaljujući temi drevnog Egipta pridružuje se mnogim drugim slotovima koji su imali dosta uspeha. Ramses Revenge  koristi stil crtanog filma kako bi preneo akciju na računare i mobilne telefona i od brojnih funkcija koje ima može da se pohvali funkcijom transformacije simbola kao i besplatnim spinovima. 

Tokom bonus igara, multiplikatori će povećali vaše dobitke čak nekoliko puta i biće i više nego izdašni. Visoka volatilnost kao i RTP koji iznosi 96,15% upotpuniće igru u kojoj ćete uživati.

Let’s get ready to Rumble

Zakoračite u ring i pripremite se na žestoku borbu u kojoj težite da stignete do dobitka.

Video-slot  Let’s Get Ready to Rumble nije zasnovan na stvarnom bokseru, već je inspirisan frazom MC Michaela Buffera. Ovaj video-slot sadrži šest bubnjeva i 466 platnih linija. Pored toga, može se pohvaliti i odličnim bonus funkcijama – Title Fight i Sticky Spins. Kao i uvek, specijalni i džoker simboli, besplatni spinovi, multiplikatori, niska volatilnost i RTP koji iznosi 96,14% savršena su kombinacija za svakog zaljubljenika u slotova. 

Najbolji Relax slotovi će vam omogućiti sve – odličnu igru, originalne teme, besplatne spinove i bonus igre u kojima ćete uživati. Pored toga, nemojte zanemariti ni odličan RTP ovih slot igara.  

Ukoliko ste raspoloženi da zavrtite bubnjeve na nekom od ponuđenih naslova, posetite Meridianov onlajn kazino i sami se uverite u naše reči. 

Nadamo se da ćete uživati.