Quickspin, poznati švedski programer slotova nadaleko je poznat po svojim vrhunskim igrama koje sadrže originalne funkcije koje će vas, sigurni smo, oduševiti! S obzirom na to da je Quickspin osvojio dosta nagrada i hvalospeva, nemojte se čuditi što su najbolji Quickspin slotovi jedni od najigranijih ali i najtraženijih u onlajn kazinima!  

Industrijski gigant Playtech je 2016. godine kupio Quickspin, koji u ovom trenutku ima više od 70 slot igara koje su i više nego odlične! 

Najbolji Quickspin slotovi – sve na jednom mestu

Trenutna lista slot igara ove kompanije fokusirana je na iskustvo i uživanje igrača. Karakteristike njihovih video slotova su razvijeni likovi i svetovi, poboljšana igra i dodatne funkcije.  

Kada je reč o temama koje su zajedničke za Quickpin naslove, većina igara ove kompanije ima tendenciju da crpi inspiraciju iz bajki ili sličnih tradicionalnih priča. 

Što se RTP-ja tiče, većina video slotova nudi RTP iznad proseka! Hajde da vidimo koji su to najbolji Quickspin slotovi u kojima uživaju svi igrači! 

1. Goldilocks and the Wild Bears 

Kao što smo već naveli, većina Quickspin slotova za inspiraciju uzima bajke. Tako je bilo i u slučaju slota Goldilocks and the Wild Bears. Ovaj video slot sadrži pet bubnjeva u tri reda i 25 platnih linija

Pored osnovnih karakteristika, video slot Goldilocks and the Wild Bears poseduje multiplikatore, dve vrste džoker simbola i obavezne besplatne spinove bez kojih zabava ne bi bila potpuna. 

RTP ovog slota iznosi 97,84%, pored toga, slot poseduje visoku volatilnost kao i specijalne i džoker simbole. Još jedna sjajna karakteristika je ta što postoji mogućnost da iznos vaše nagrade bude veći 1000x od vašeg uloga. 

2. Big Bad Wolf

Da vas čujemo, ko se boji vuka još? Verujemo da nema takvih, pogotova kada vam “veliki i opasni vuk” donosi mogućnost da stignete do finish dobitaka. 

Čuvena priča o tri praseta je i u ovo slučaju poslužila kao odlična inspiracija za nastanak slota koji će vam postati omiljeni. Video slot Big Bad Wolf sadrži pet bubnjeva u tri reda i 25 platnih linija

U slučaju slota Big Bad Wolf, funkcija besplatnih spinova je zaista izdašna, još kada joj se pridruže visoka volatilnost, dvostruki multiplikatori kao i RTP koji iznosi 97,34%, znate da je zabava zagarantovana! Ne zanemarujte ni funkciju Blowing down the House, jer će vas tek ona oduševiti!  

3. Ark of Mystery

Najbolji Quickspin slotovi u svom portfelji imaju i ovu igru. Ukoliko ste igrač koji voli da rešava misterije, na pravo ste mestu, jer u ovom slučaju, krećete u potragu za blagom. A kako ćete do blaga stići? Naravno, iz pomoć funkcije respinova, “lepljivih” džokera ali i multiplikatora koju imaju mogućnost da vaš ulog uvećaju 21x.

Slot Ark of Mystery sadrži 20 platnih linija i odlične bonus karakteristike koje vam nude neograničenu zabavu. Visoka volatilnost kao i RTP koji iznosi 96,53% pružiće vam neverovatan užitak kojem ćete se uvek vraćati. 

4. Panther’s Reign 

Onog trenutka kada yavrtite bubnjeve na slotu Panther’s Reign , ima’ete ose’aj da ste u d\ungli, okruženi životinjama poput pantera, majmuna, papagaja i žaba. Nismo biolozi i nikada nismo posetili Amazon, ali čini se da je slot Panther’s Reign poprilično verodostojno prikazao kako tamo zaista izgleda. 

Panther’s Reign sadrži 50 platnih linija, specijalne i džoker simbole, besplatne spinove kao i funkciju respin. Pored toga, poseduje visoku volatilnost i RTP koji iznosi  96,25 %

5. Crown of Valor

Bojno polje, zamak, vitezovi i želja za pobedom – slot Crown of Valor je sve ovo pripremio samo za vas! 

Ono po čemu je ovaj slot karakterističan je činenica da on nema klasične platne linije već ima mehanizam poznat po imenu Cluster-pay. U ovom slučaju, dobitna kombinacija se računa sletaćen odgovarajućih simbola u cluster. 

Ukoliko zavrtite bubnjeve na ovom slotu, imaćete prilike da se sretnete sa multiplikatorima, besplatnim spinovima kao i specijalnim i džoker simbolima. I ne zaboravite, postoji mogućnost da osvojite iznos koji je 15,619x veći od vašeg uloga! 

6. Hammer of Vulcan

Volite mitove i predanja i uživate u rimskoj mitologiji isto kao i u video slotovima? Hammer of Vulcan e u tom slučaju pravi izbor za vas!

Ono što će vas definitivno ostaviti bez teksta jesu funkcije koje vam ovaj slot nudi. Naime, Hammer of Vulcan ima čak 4096 platnih linija. Pored velikog broja platnih linija, može da se pohvali bonusom, funkcijom Light the Forge Free Spins kao u funkcijom Strike Again, koja vam daje dodatne besplatne spinove. Još kada na se ovo dodate multiplikatore, uzbuđenje je zagarantovana, a želja za pobedom postaje još jača!  

I šta vam na kraju ovog članka preostaje? Samo da posetite Meridianov onlajn kazino, odaberete igru koja odgovara vašim afinitetima i pretvorite san u javu! 

Nadamo se da ćete uživati!