Playson, vodeća kompanija za igre sa sedištem na Malti, svoju reputaciju gradi još od 2012. godine. Za sve one koji nisu toliko upoznati, a verujemo da je mali broj takvih, Playson je kompanija koja uglavnom proizvodi slotove sa klasičnim, poznatim temama. A ovi slotovi su puni posebnih funkcija! U prilog tome govore upravo najbolji Playson slotovi!

Kvalitet grafike i animacije je na nivou, a muzika i zvučni efekti u kombinaciji sa ostalim stvarima nude vrhunski užitak!

Nakon što ste savladali kako slotovi rade, vreme je da saznate koji su najbolji Playson slotovi i da izaberete onaj koji odgovara vašim afinitetima i vašem kockarskom budžetu!

Najbolji Playson slotovi – po čemu se izdvajaju od ostalih?

Kompanija Playson je od svog osnivanja do dana današnjeg uspela da izda preko 60 naslova. Kao što je spomenuto, svi slotovi sadrže klasične teme ili teme koje bi se svidele svakom igraču. Dakle, prva karakteristika po kojoj se najbolji Playson slotovi izdvajaju od ostalih je to što su im teme vanvremenske, ali i interesantne za sve obožavaoce slotova! 

Pored odličnih tema, najbolji Playson slotovi se mogu pohvaliti i odličnim funkcijama:

  • Sve Playson igre koriste tehnologiju HTML5, što znači da su igre prilagođene mobilnim uređajima i dobro funkcionišu i na desktop računarima. 
  • Volatilnost, multiplikatori, kao i specijalni i džoker simboli takođe su karakteristični za Playson slotove.
  • RTP je oko 96%, u zavisnosti od igre. Dakle, prednost kuće je oko 4%. 

Bez obzira na to koje teme preferirate, budite sigurni da ćete u moru video slotova pronaći slot prilagođen vašem ukusu kada god vidite Playson logo! S obzirom na to da i dalje čitate ovaj članak, jasno je da želite da saznate koji su najbolji Playson slotovi! U nastavku je lista najboljih! Saznajte njihova imena! 

1. Viking Gods: Thor and Loki

Video slot Viking Gods: Thor and Loki sadrži pet bubnjeva u tri reda i 15 platnih linija. Tor i Loki bonusi igračima nude brojne mogućnosti. Zatim bonus besplatni spinovi koji se pokreću prikupljanjem određenih simbola gode svima koji uživaju u odličnim slot igrama poput ove!

RTP u ovom slotu iznosi 96,88%! Prilično darežljiv slot, morate priznati! Zato i jeste jedan od najboljih slotova koje je Playson iznedrio!

viking gods: thor and loki slot screenshot

2. Sakura Dragon 

Kao što mu i samo ime kaže, slot Sakura Dragon je japanske tematike! Poseduje pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 15 platnih linija, funkciju besplatnih spinova, srednju volatilnost i RTP koji iznosi 96%! 

Ova brza, zabavna i prvenstveno jednostavna igra inspirisana trešnjinim cvetom doneće vam toliko uzbuđenja da ćete se teško odvojiti od nje!

sakura dragon slot screenshot

3. Chicago Gangsters

Ukoliko ste rešeni da izađete na crtu okorelim gangsterima i da im uzmete sve što su nečasno prisvojili, slot Chicago Gangster će vam to omogućiti uz pomoć pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija!

Bonus igra, džoker simbol i željeni grand džekpot navešće vas da jurite dobitke, a sve u nameri da se na vašem računu pojavi iznos koji je 1.353x veći od vašeg uloga!

chicago gangster slot screenshot

4. Book of Gold: Double Chance

Najbolji Playson slotovi nadaleko su poznati po velikodušnosti prema svojim igračima. Njegovi video slotovi često nude odličan RTP, kao i brojne mogućnosti koje vas vode do potencijalnih dobitaka. Upravo se slot Book of Gold: Double Chance izdvaja po tome. 

Book of Gold: Double Chance je slot sa egipatskom tematikom koju karakterišu 5 bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. RTP ovog slota iznosi 95,4%, a volatilnost je visoka. Dok vrtite bubnjeve u želji da stignete do dobitka, možete iskoristiti funkciju besplatnih spinova, kao i posebne simbole i bonus runde koje će vas odvesti do cilja!

book of gold: double chance slot screenshot

5. Clover Riches

Clover Riches je jednostavan slot sa irskom tematikom. Sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija. Imaćete prilike da udvostručite svoj ulog,  ali i da pokrenete funkciju besplatnih spinova i multiplikatora ukoliko leprikon postane deo dobitne kombinacije!

Srednja volatilnost, RTP koji iznosi 95,41%, multiplikatori i besplatni spinovi držaće vašu pažnju od početka do kraja! Proverite i sami zašto!

clover riches slot screenshot

6. Mighty Africa: 4096 Ways

Mighty Africa: 4096 Ways je slot koji ima šest bubnjeva postavljenih u četiri reda i čak 4096 platnih linija. Upravo naziv slota 4096 potiče od činjenice da imate 4096 načina da stignete do pobede! Glavna tema ovog video slota su životinje, među kojima se izdvajaju specijalni i džoker simboli. 

I u ovom slotu ćete imati prilike da se susretnete sa besplatnim spinovima koji vas mogu odvesti do potencijalnih dobitaka. Obratite pažnju na džoker simbol jer upravo on pokreće funkciju Wild Split koja povećava vaše šanse za dobitkom do 31.104x! 

Po mnogim korisnicima, ovo je najbolji proizvod Playsona, te se nemojte čuditi što se upravo on nalazi na našoj listi “Najbolji Playson slotovi”. 

Vreme je da i sami proverite koje mogućnosti vam nudi! 

mighty africa: 4096 ways slot screenshot

7.  Down the Pub

Slot Down the Pub je ugledao svetlost dana još 2015. godine. Međutim, njegova popularnost na mreži ne jenjava! Pitate se kako je to moguće? Zato što su svi ovi slotovi vanvremenski! 

Down the Pub je jedan od omiljenih video slotova kod igrača koji uživaju da vrte bubnjeve. Sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 15 platnih linija. 

Simbol najveće vrednosti u ovom slotu je pivsko bure koje plaća čak 7.000x više od vašeg uloga, ukoliko na bubnjeve slete pet ovih simbola! Dakle, “ganjajte” pivsko bure i uživajte u brojnim funkcijama koje vam ovaj slot nudi! 

down the pub slot screenshot

8. Book of Gold: Symbol Choice

Book of Gold je slot koji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. Objavljen je krajem 2019. godine, ali je i dalje jedan od igranijih slotova. Sa funkcijom besplatnih spinova, ali i sa posebnim simbolom za proširenje, vaše mogućnosti u ovom slotu su nesagledive! 

book of gold: symbol choice slot screenshot

Najbolji Playson slotovi nude vam nepregledne mogućnosti u kojima ćete uživati svakog trenutka. Pored toga, nude vam i idealnu priliku da proverite svoje igračko iskustvo, ali i da iskušate sreću! Za koji od ovih slotova ćete se odlučiti?

Ukoliko ste u nedoumici, posetite Meridianov onlajn kazino i izaberite video slot po svojoj meri! Uživajte!