Šta čini NoLimit City slotove tako posebnim? Kao što i samo njihovo ime kaže, oni su dokazali i ne prestaju da dokazuju da definitivno nemaju ograničenja ni u čemu. 

Mislite da vam prodajemo šarenu lažu? A šta ako vam kažemo da jedan od slotova koji se zasluženo nalazi na našoj listi najboljh NoLimit City slotova igračima nudi dobitak koji je neverovatnih 300.000 puta veći od vaše opklade. O da, dobro ste pročitali. Ovo definitivno nije greška u kucanju, već verodostojan podatak, proveren nekoliko puta. 

Najbolji NoLimit City slotovi posebni su zbog još mnogo toga. Da počnemo sa nabrajanjem? Zašto da ne!

Najbolji NoLimit City slotovi – pet mašina koje će vas raspametiti

Koji kriterijumi određuju dobre slotove? Da li su bitne karakteristike slota, grafika, muzika, simboli ili ipak nešto sasvim drugo? Mi smatramo da je spoj svega ovoga presudan. Pored toga, najbolji NoLimit City slotovi su zabavne mašine za igranje uz pomoć kojih vam nike jedini cilj samo pobeda, već i sticanje novih iskustava kao i uživanje u svemu onome što volite.

Lista nekih od najboljih NoLimit City video-slotova koji pružaju nešto posebno, zabavno i nadahnjujuće je sledeća. 

Monkey’s Gold xPays 

U pitanju je igra koja sadrži šest bubnjeva postavljenih u šest reda a do pobede i dobitka stižete ukoliko minimum tri ista simbola sleti na bubnjeve. U trenutku kada osvojite dobitak, pobednički simboli padaju na dno a oni gubitni eksplodiraju.

Upravo tada dobijate još jednu šansu da stignete donovih dobitnih simbola i veće pobede. To je zapravo sasvim dovoljno da ovaj Monkey’s Gold slot učini posebnim. A još posebnijim ga čine i multiplikatori

Kolosalni simboli dolaze sa multiplikatorima koji nude dobitke koji su od 4x do 500x veći od vašeg uloga u osnovnoj igri, dok se u režimu besplatnih spinova multiplikator resetuje između spinova. 

Na sve ovo dodajte srednju volatilnost i RTP koji iznosi 96,05%… Zar ovo nije odličan slot za početak upoznavanja sa NoLimit City slotovima? 

Warrior Graveyard XNudge

Video-slot Warrior Graveyard XNudge ima naslagane džoker simbole koji su i više nego karakteristični za ovu igru. Onog trenutka kada džoker simboli pokriju bubnjeve delimično ili u potpunosti, povećava se multiplikator koji upravo vama povećava šanse za pobedu.

Slot Warrior Graveyard je intenzivna igra sa 25 platnih linija i pet bubnjeva koji su ispunjeni mračnom ikonografijom i igrom koja će vas naterati da se zapitate mnogo štošta.  

Ono što će vam definitivno privući pažnju kada je ovaj slot u pitanju jeste mogućnost da osvojite ogroman dobitak koji je 9.797 puta veći od vaše opklade a koji se krije u jednoj od dve bonus igre besplatnih spinova.

Starstruck

Kada kažemo “najbolji NoLimit City slotovi”, mislimo na Starstruck! U pitanju je slot koji ima tri bubnja i pet platnih linija i može da se pohvali RTP-jem koji iznosi 96,19%, kao i potencijalnim dobitkom koji je 1000 uta veći od vašeg uloga. U ovoj igri ćete se susresti sa specijalnim i džoker simbolom, multiplikatorima i bonusom koji skriva odlične novčane nagrade.

Vama prostate samo da zavrtite bubnjeve i uživate u igri! 

Fire in the Hole

Ovaj rudnik zlata ima pravo zlato u sebi. Mnogi bi rekli da samo hrabri krenu u ovu avanturu zbog visoke volatilnosti igre, a mi kažemo da sreća prati i one koji rizikuju, i zato smo uvek za to da treba probati nešto novo i uzbudljivo! U tom slučaju, slot Fire in the Hole je pravi izbor. 

Ovaj video slot se može pohvaliti time što sadrži 12 simbola kao i pet bubnjeva postavljenih u tri reda. Pri svakoj pobedi, simboli eksplodiraju, a bubnjevi se otvaraju, omogućavajući vam do  46.656 načina za pobedu.

Ukoliko imate sreće i stignete do istih, znajte da vam ovaj slot nudi ogromne pobede a funkcija respin Gold Bonus će vas bukvalno raspametiti. Bitno je da upamtite sledeće – neće svi dobiti zlato, ali oni koji ga dobiju biće kraljevi zapada. 

Tombstone RIP

Ako postoji nešto čemu nas najbolji NoLimit City slotovi uče jeste da je Divlji zapad bio težak. Čak je i šetnja gradom bila rizičan poduhvat. 

Priča o ovom gradu može biti nastavak pričanja priče o težini, u ovom slučaju težini igranja. No, nemojte da vas ovaj podatak obeshrabri jer zahvaljujući odličnim funkcijama, nećete želeti da prestanete da vrtite bubnjeve na slotu Tombstone RIP.  

Tombstone RIP ima pet bubnjeva i 108 platnih linija, ali i džoker simbole koji vam pomažu da što pre aktivirate besplatne runde sa multiplikatorima do 99 puta. I ono što je najbitnije, u ovom video-slotu možete osvojiti sumu koja je čak 300.000 puta veća od vašeg uloga.

Najbolje NoLimit City slotove možete igrati sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku zahvaljujući Meridianovom online kazinu koji je svojim korisnicima omogućio da uživaju u najboljim igrama na sreću.