Leap Gaming kompanija osnovana je 2014. godine i od tog trenutka, njeno slotovi ne prestaju da dominiraju tržištem i uveseljavaju sve ljubitelje dobrih igara na sreću. S obzirom na to da se Leap Gaming od samog nastanka udružio sa najvećim imenima ove industrije, vrlo brzo se specijalizovao za i više nego odličnu i kvalitetnu proizvodnju slot mašina kao i slotova za onlajn kazina.

Od samog nastanka, hrabro su krenuli na evropsko tržištete, na kojem i nakon osam godina neprestano stiču fanove. Leap Gaming kompanija poznata je po svom inovativnom 3D virtuelnom kazinu i sportskim igrama. Međutim, ona je takođe proizvela nekoliko impresivnih video-slotova koji su se vrlo brzo izdvojili kao najbolji Leap slotovi. 

Najbolji Leap slotovi – dizajnirani za svakoga

Najbolji Leap slotovi su igre koje imaju dosta originalnih tema, među kojima se mogu naći teme o prirodi i životinjama, ali i istorijske teme. Najbolji Leap slotovi imaju naprednu modernu grafiku, kao i zanimljive karakteristike igranja.

Stoga, ukoliko ste zainteresovani za uzbudljivu igru koja će uz malo sreće poboljšati vaš budžet, ne libite se da pokrente bubnjeve na nekom od najboljih Leap slotova. Nećete se pokajati. 

Vreme je da se upoznate sa nekim od najimpresivnijih naslova.

Unicorn Forest 

Video-slot Unicorn Forest priuštiće vam opuštajući igru koja će vam držati pažnju od početka do kraja. Nakon što pokrenete bubnjeve, krenućete na put u magičnu šumu gde ćete sresti vilenjake, jednoroge, vile, ali i druga magična stvorenja. 

Unicorn Forest sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. Slot takođe sadrži specijalne i džoker simbole kao i funkciju besplatnih spinova. Pored toga, može se pohvaliti i RTP-jem koji iznosi 96,12% kao i srednjom volatilnošću.

Vampire Kiss

Vampire Kiss je jedan od najpopularnijih Leap slotova, kako zbog svoje teme, tako i zbog svog inovativnog pristupa. Radnja se odvija u gotičkom zamku i vrti se oko ljubavne priče između vampira i prelepe mlade devojke. Ljubitelji popularnog filma The Twilight Saga će sigurno uživati u ovom slotu koji je u potpunosti prepun funkcija koje doprinose pobedi. 

Video-slot Vampire Kiss slot ne samo da ima spektakularnu animaciju, već dolazi i sa grafikom vrhunskog kvaliteta. Ima i odlične simbole. Od oružja protiv vampira kao što su beli luk, krst i kolac do kovčega i krvlju ispunjenih pehara, ovaj slot ima sve. Svaki simbol dolazi sa različitom isplatom, a najplaćenija dobitna kombinacija sadrži pet simbola istog tipa. Na radost  ljubitelja slotova, isplate su više nego velikodušne. 

Video slot Vampire Kiss ima 25 platnih linija, specijalni i džoker simbol, multiplikatore kao i besplatne spinove. 

Feast O’Fruit 

Sa briljantnom kombinacijom klasičnih i modernih tema, slot Feast O’Fruit će vas odvesti ka ukusnom voću, a ukoliko vas sreća pogleda, i uzbudljivim isplatama. Feast O’Fruit ima zaista jednostavnu grafiku i animacije, ali i vanvremensku temu – temu voćkica. Iza bubnjeva, jednostavna boja se menja od zelene do plave, pa čak i žute. Videćete klasične simbole kao što su trostruke sedmice, BAR simboli, simbol zvona a pored njih i simbole voća – trešnje, grožđe, narandže…

Ukoliko ste igrač koji stalno traga za bonusima, znajte da slot Feast O’Fruit ima zabavnu funkciju besplatnih spinova. POred toga, imaćete prilike da se sretnete i sa Stacked Wilds džokerom.

Ovaj video slot ima 25 fiksnih platnih linija i pet bubnjeva postavljenih u tri reda. Što se RTP-ja tiče, on iznosi 94,8%.  

GangStar

Dali ste za to da se vratimo u kasne osamdesetete, kada je gangsterska kultura počela da dobija sledbenike? A znate li kako tomožemo učiniti? Tako što ćemo zavrteti bubnjeve na video slotu GangStar!

GangStar je još jedna onlajn slot igra sa temom kriminala i fokusirana na urbani organizovani kriminal. Ovaj naslov koji je izdao Leap Gaming ima standardni set koji ima pet bubnjeva i 20 fiksnih platnih linija. Kada je u pitanju grafika, primetićete da vas podseća na vizuelne prikaze GTA video igara. Dakle, naći ćete gomilu crtanih ikona sa zabavnim detaljima. U pozadini je i slika geta u velikom gradu. Igra sadrži retro muziku i lepe zvučne efekte.

Video slot GangStar ima RTP koji iznosi 96,5% kao i srednju volatilnost. 

Santa’s Gifts

Ukoliko volite novogodišnje praznike i želite da otputujete na magičnim sankama do Severnog pola, slot Santa’s Gifts će u tom slučaju biti pravi izbor za vas. 

Kada je ovaj slot u pitanju, možete očekivati visokokvalitetnu grafiku i odlične animacije koje verno prikazuju temu.  Ovaj video slot je satkan od najboljeg. Stoga se nemojte iznenaditi što vam nudi bonuse, besplatne spinove, respinove pa čak i misteriozne simbole. 

Kao što ste primetili, najbolji Leap slotovi imaju zanimljive teme, ali i još zanimljivije funkcije koje će vam odmah privući pažnju.

Ukoliko želite da zavrtite bubnjeve na nekoj od pomenutih slot igara, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u širokoj ponudi video slotova.