Kompanija iSoftBet je bez sumnje jedan od vodećih svetskih softverskih firmi koja ima više od četiri stotine izvanrednih igara dostupnih u onlajn kazinima na mnogim različitim tržištima. Najbolji iSoftBet slotovi imaju odličnu grafiku, zadivljujuću animaciju i savršene vizuelne prikaze. Pored toga, sadrže uzbudljive teme, funkcije, bonuse kao i odlične RTP-je! 

Iako iSoftBet ima “kratak staž”, od lansiranja svoje prve igre 2020. godine stekli su izuzetnu popularnost. Od relativno nepoznatog imena brzo su prerasli u jedan veoma renomiran brend. Kompanija je odgovorna za izradu nekih od najpopularnijih slot igara poput Hot Shots, Beverly Hills 90201, Mystery of LongWei, Platoon, Heavy Metal Warriors, Stacks O’ Gold, The Dalai Panda, Fortune Diamond, Wild Ape, The King, Jumbo Stampede, Cash Camel, Basic Instinct, Bug’s World, Lucky Leprechaun i mnoge druge. 

Najbolji iSoftBet slotovi – kvalitet i razonoda u jednom!

Kada su u pitanju video slotovi, ono na šta svi obraćamo pažnju su dve stvari: zabava i visok odnos isplate. Ne treba se uvek slepo držati RTP-ja, jer tada nestaje sva zabava. S druge strane, ne treba uvek imati ni u vidu samo najpopularnije slotove, jer isti često znaju da ne zadovolje baš sve kriterijume. 

Upravo zato smo se potrudili da za vas napravimo listu najboljih iSoftBet slotova koja pokriva sve! 

1. Rambo

Jedan od najpoznatijih likova u istoriji filma zauzima centralno mesto u slotu Rambo! Silvester Stalone nije tu kako bi ulepšao izgled bubnjeva, već da vas uz malo sreće odvede do progresivnog džekpota, pokrene bonus funkcije i razmrda besplatnim spinovima!

Slot Rambo sadrži pet bubnjeva i 720 platnih linija i ima specijalne i džoker simbole! Ovo je jedna poprilično zanimljiva igra koja će vas oduševiti svojim funkcijama i RTP-jem koji iznosi 97,60%.  

2. Shaolin Spin

Shaolin Spin je video slot koji sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 243 platnih linija koje su fiksne. Daleki istok je centralna tema koju je iSoftBet odlično preneo na ekran. Imaćete prilike da se sretnete sa zmajevima, golubovima, građevinama, simbolima jinga i janga kao i borilačkim veštinama koje su neizostavne u ovom slučaju. 

Pored toga, naićićete i na “proširujući džoker” (Expanding Wilds), ali i na multiplikatore koji vas mogu nagraditi finim dobicima. Shaolin Spin ima RTP od 97,15% kao i vredne simbole i karakteristike na koje nećete ostati ravnodušni! Zato se i nalazi na listi najboljih iSoftBet slotova!  

3. Wisps

Wisps je slot koji odskače od drugih prvenstveno zahvaljujući svom izgledu, a zatim i temi. Tema svemira doprinela je tome da Wisps deluje zaista hipnotično na sve one koji ga igraju. Poseduje pet bubnjeva i 243 platne linije i nudi mogućnost skupljanja dobitnih kombinacija u oba smera.

Pored toga, igračima pruža 15 besplatnih spinova i čak dva džoker simbola koji su tu kako bi vam napravili ugođaj. S obzirom na to da je iSoftbet najpoznatiji po svom sjajnom, brendiranom sadržaju, verujte da je Wisps pravi izbor za vas! 

4. Forest Mania 

Dobrodošli u začaranu šumu koja je dom magičnih stvorenja, ali i potencijalno velikih dobitaka! Forest Mania je video slot sa pet bubnjeva i 100 platnih linija. Upravo će vas on odvesti u magičnu avanturu gde ćete uživati u društvu slatkih, crtanih stvorenja koja će vas nagraditi besplatnim spinovima. 

Slot Forest Mania ima srednju volatilnost i RTP koji iznosi 95,62%. 

5. Booster

Besplatni spinovi, multiplikatori, specijalni i džoker simboli kao i bonus igra obezbediće vam sjajnu zabavu dok vrtite bubnjeve slotu Booster!

S obzirom na to da i ovaj slot obiluje mnoštvom karakteristika, ne možemo nijednu izdvojiti kao najbolju, ali vam možemo reći da vas u ovom slotu očekuju pet bubnjeva i 25 platnih linija, naučno-fantastična tema i neprikosnoveni simboli voćkica! Vreme je da pritisnete Spin i uživate u akciji! 

6. Platoon

Platoon je video slot koji poseduje 5 bubnjeva i 30 platnih linija. Inspirisan je istoimenim filmom iz 80-ih godina. Bubnjevi su u njemu postavljeni na pozadini džungle, a visoko plaćeni simboli povezani su sa filmskim rekvizitima i likovima, što je sasvim očekivano. 

Imaćete prilike da se “igrate” sa likovima iz filma, a verujemo da će vam najzanimljiviji simbol biti Čarli Šin. Strpljivo čekajte na džoker simbol koji će utrostručiti vaš početni ulog i ne zaboravite na besplatne spinove! 

7. Musketeer

Slot koji je inspirisan čuvenim romanom Tri musketara Aleksandra Dime mora da bude pun pogodak, zar ne? 

Već posle samog naziva slota jasno vam je o čemu se u ovoj igri radi! Aramis, Portos i Atos povešće vas u do sada neviđenu potragu za blagom, a specijalni i džoker simboli, besplatni spinovi i multiplikator samo će poboljšati vaše šanse za potencijalnim dobitkom! 

Slot Musketeer sadrži pet bubnjeva i 20 platnih linija i ima RTP od 96,69%! 

8. Aztec Gold Megaways

Veličanstveni hramovi izgubljene civilizacije bili su insporacija iSoftBet kompaniji! U ovom slotu imaćete prilike da se sretnete sa slotom sa šest bubnjeva, respin funkcijom i multiplikatorima koji mogu uvećati vaš ulog do 7x. Pored toga, ukoliko budete imali sreće, možete osvojiti i džekpot koji će vam uvećati ulog do 1000x! 

Sa visokom volatilnošću i RTP-jem koji iznosi 95,99% znajte da je užitak zagarantovan!

Kada su najbolji iSoftBet slotovi u pitanju, strategije za slotove vam nisu potrebne! Dovoljno je samo da budete dobro raspoloženi i posetite Meridianov onlajn kazino koji će vam priuštiti sate i sate odlične igre! 

Uživajte u najboljim iSoftBet slotovima!