Najbolji Habanero slotovi su sa razlogom najpopularniji i najigraniji. Oni imaju stotine inovativnih tipova igara i brojne režime koji podržavaju razne karakteristike. Habanero slotovi su svojim igračima omogućili da vrlo brzo pronađu slot koji u potpunosti odgovara njihovom stilu igre, ali i njihovom kockarskom budžetu

Verujemo da već odavno znate kako slotovi rade. Stoga smo ubeđeni da isto tako znate i umete da procenite koji slot će vam doneti ono čemu težite – moguću pobedu! 

Najbolji Habanero slotovi imaju igre koje su jedinstvene, sveže i potpuno nesvakidašnje. Upravo zbog svojih karakteristika, najbolji Habanero slotovi mogu da se pohvale da izuzetnom interaktivnošću koja godi svim igračima!

Većina vrhunskih onlajn kazina, poput Meridianovog onlajn kazina, svojim klijentima nudi Habanero slotove! Na samo dva klika od vas, čekaju vas najbolji Habanero slotovi u čijim igrama možete uživati u bilo koje doba dana i noći!

Hajde da se malo bolje upoznamo sa njima i njihovim karakteristikama! 

Najbolji Habanero slotovi – osam modernih i zabavnih igara

Kompanija Habanero osnovana je 2015. godine i može se pohvaliti vrhunskim, modernim slot igrama koje su zabavne i interesantne igračima iz celog sveta. Kada su najbolji Habanero slotovi u pitanju, znajte da ima aktivnih igrača čak iz Indonezije, Malezije, Singapura, Vijetnama i drugih zemalja koji uživaju u svemu što nude!

Vreme je da saznamo kojim karakteristikama su privukli igrače. 

1. Fortune Dogs 

Fortune Dogs je igra koja nema tradicionalan način isplate nagrada. To znači da ova igra plaća na osnovu horizontalnih dobitaka, te isplate kao i njihova visina ne zavise od platnih linija.

Odlična grafika, pregršt animacija, zanimljivi simboli – kada sve ove karakteristike stavite na jedno mesto, krajnji proizvod mora biti odličan! Još kada na to dodate RTP koji iznosi 98,00% i četiri džekpota, znate da je zabava zagarantovana.

Visoka volatilnost, RTP i bonus džekpot koji može biti 10.000x veći od vašeg uloga zaista su vredni vaše pažnje.

2. Zeus Slot 

Sa pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 25 platnih linija, imaćete prilike da uživate u Zeus Slot igri koja je usredsređena na grčku mitologiju

Kombinacije besplatnih spinova i multiplikatora donoće vam velike mogućnosti, dok će se specijalni i džoker simboli pobrinuti za to da ova igra ne prestane da vas oduševljava. Ne zaboravite i na džekpot koji, ukoliko budete imali sreće, svakog trenutka može da vam donese i više nego odličnu isplatu.

3. Naughty Santa 

S obzirom na to da nam se bliže novogodišnji praznici, verujemo da će vas slot Naughty Santa oduševiti svojom temom, karakteristikama i sjajnom grafikom. 

Naughty Santa ima 432 platne linije kojima ne odoleva nijedan ljubitelj vrhunskih slot igara. Još kada shvatite da pored Deda Mraza možete uživati i u društvu četiri devojke, poželećete da nikada ne prestanete da vrtite bubnjeve. 

Savršene kombinacije simbola i dobitni besplatni spinovi začiniće samu igru. A nestašni Deda Mraz, koji je u ovom slučaju džoker simbol, odvešće vas do dobitne kombinacije kojoj se od samog pokretanja bubnjeva nadate.  

Procenat RTP-ja je 97,98% i to je sasvim dobar razlog da isprobate slot Naughty Santa.

4. London Hunter

Slot London Hunter je definitivno jedan od najboljih Habanero slotova. Šareni dizajn, bonusi, džekpot, multiplikatori – sve ove karakteristike pružiće vam mogućnost da stignete do dobitka.

Solidan RTP koji iznosi 97,24% u kombinaciji sa srednjom volatilnošću ponudiće vam igru koja će vas dugo držati za računarom. S obzirom na to da London Hunter ima više od 50 miliona spinova skoro svakog meseca, jasno vam je da je u pitanju jedan od igranijih slotova koji retko koga ostavi ravnodušnim. 

5. Presto!

Najbolji Habanero slotovi nisu iluzija, ali vam slot Presto! omogućava da uživate u istoj. Presto! sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 243 platne linije koje vas vode do pobede i dobitka. 

Sa srednjom volatilnošću koja obezbeđuje dovoljnu količinu misterije i iznenađenja, i uz pomoć RTP-ja koji iznosi 98%, ovaj magični slot donosi odlične rezultate. Još kada na to dodate i četiri bonus igre, znate da je ovaj video slot vredan vašeg vremena.

6. Four Divine Beasts

Ukoliko ste u potrazi za novom slot igrom koja će vam ponuditi razne bonus funkcije, slot Four Divine Beasts je pravi izbor za vas jer će odgovoriti na sve vaše potrebe. Naime, video slot Four Divine Beasts dolazi sa gomilom dodataka koji su tu kako bi igru učinili zanimljivijom i napetijom. Možete ga pokrenuti i igrati i na mobilnom telefonu

Four Divine Beasts osim što igračima nudi obilje bonus nagrada, takođe nudi mogućnost lepog napretka i u osnovnoj igri. Nemojte zanemariti igru čiji RTP iznosi 98%!

7. Jugglenaut

Cirkus se vratio u grad i doneo vam priliku da otkrijete jedinstvenu predstavu poznatih umetnika koja će vas oduševiti i, uz malo sreće, pojačati vaš kockarski budžet.

Jugglenaut je video slot igra koja vodi igrače do najbolje predstave u životu. Ulozi mogu biti veći i manji, a vi i ne morate biti ljubitelj cirkuskih predstava kako biste uživali u ovom slotu. Dovoljno je samo da aktivirate neke od bonus funkcija i da užitak bude potpun!

Jugglenaut je vrhunski video slot sa jedinstvenom cirkuskom atmosferom koji se može pohvaliti realističnom grafikom i uzbudljivim karakteristikama. Takođe poseduje pet bubnjeva i 50 promenljivih platnih linija

8. The Dragon’s Throne

Ukoliko ste spremni za bitku epskih razmera, slot The Dragon’s Throne bi mogao biti vaš savršeni izbor. S obzirom na to da govorimo o tome koji su najbolji Habanero slotovi, zbog svih funkcija i karakteristika nismo mogli da ga izostavimo. 

Glavne karakteristike ovog slota su besplatni spinovi, specijalni i džoker simboli, bonus igre, multiplikatori, ali i obožavani džekpot koji čeka srećnika kojem će doneti finu nagradu. 

Želite da budete komandant jednom od četiri zmaja? Uz njihovu pomoć ćete zbaciti kraljicu sa trona. Zato, ne čekajte, već zavrtite bubnjeve i budite baš vi na čelu kraljevstva!