Moderan dizajn, vrhunski kvalitet, inovativna rešenja, jedinstvene i zabavne teme – najbolji Fazi slotovi sadrže sve navedeno, pa i više! Kompanija Fazi osnovana je sada već davne 1991. godine i postala je poznata zahvaljujući renomiranim i besprekornim elektronskim ruletima. Tokom godina, kompanija Fazi širila je svoje poslovanje i postajala je sve poznatija. Bila je omiljena na evropskom tržištu koje je oberučke prihvatilo sve što je Fazi iznedrio. 

Pored elektronskih ruleta, najbolji Fazi slotovi osvojili su srca igrača! Kompanija se trudi da ponudi i više nego kvalitetne igre na sreću. S obzirom na to da Fazi slotove odlikuje moderna grafika sa izuzetnom animacijom, nije na odmet da se upoznamo sa najboljim Fazi slotovima!

Najbolji Fazi slotovi – igre koje morate probati

Svaki igrač i ljubitelj slotova za sebe želi najbolje. Iz tog razloga, za vas smo pripremili listu “najbolji Fazi slotovi” kako biste lakše i brže pronašli slot aparat koji će vam odgovarati u svakom pogledu! U nastavku saznajte sve o njima! 

1.  Book of Spells Deluxe

U video slotu Book of Spells Deluxe imaćete prilike da se susretnete sa velikim čarobnjakom i da zaplovite u neverovatnu i misterioznu avanturu koja će vas približiti potencijalnim dobicima. Vaš jedini zadatak je da hrabro zavrtite bubnjeve i da pronađete Knjigu čarolija koja se krije u sablasnom i mračnom dvorcu! Onog trenutka kada “izgovorite” čaroliju, moći ćete da uživate u opakoj igri tajnog sveta magije! Ukoliko verujete u magiju, ova potraga će biti lakša nego što ste mislili! 

Slot Book of Spells Deluxe može da se pohvali RTP-jem koji iznosi 96,10% i visokom volatilnošću. Deset platnih linija povešće vas na put sa kojeg nećete želeti da se vratite! Zavrtite bubnjeve i uverite se u naše reči!

book of spells deluxe slot screenshot fazi

2.  Fruity Joker Hot

Slot Fruity Joker Hot izgleda kao klasičan slot i za simbole ima razne vrste voća, ali i još jednu funkciju u kojoj ćete prosto uživati. Naime, Fruity Joker Hot sadrži progresivni džekpot kao i mnoga druga iznenađenja u kojima ćete kao igrač uživati! Ima deset platnih linija i RTP koji iznosi 96,02%, ali i srednju volatilnost koja je omiljena mnogim igračima. 

Veujemo da ćete uživati u specijalnim i džoker simbolima, kao i u opciji Gamble uz pomoć koje ćete moći da duplirate svoje dobitke!

fruity joker hot slot screenshot fazi

3. Diamonds

Da li ste raspoloženi da proverite da li vaša sreća u ovom trenutku sija kao dijamant? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, znajte da ćete se među različitim oblicima i bojama dijamanata snaći i više nego odlično! Imaćete prilike da se susretnete sa multiplikatorima koji će vam doneti isplatu koja je 2.500x veća od vašeg uloga. Ovo će se desiti ukoliko na bubnjeve sleti pet simbola krune koja je ujedno i specijalni simbol u ovoj igri.

Deset platnih linija, visoka volatilnost, multiplikatori, kao i ostali simboli koji učestvuju u igri doneće vam neverovatnu zabavu i nezaboravno iskustvo! Vama samo preostaje da zavrtite bubnjeve i da uživate u igri. 

diamonds slot screenshot fazi

4. Starlight

Epska svemirska avantura doneće vam bezbroj karakteristika koje su najbolji pokazatelj vrednosti i uspešnosti jednog slot aparata. Zato nemojte da vas čudi što se slot Starlight našao na listi “najbolji Fazi slotovi”! 

Slot Starlight ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i deset platnih linija! Ono što će vas sasvim sigurno oduševiti kada je ovaj slot u pitanju je činjenica da upravo on igračima nudi dva sjajna džekpota Platinum i Diamond koji se sastoje od fiksnih nagrada i dodataka. Sa ovim slotom, zabava je zagarantovana!

starlight slot screenshot fazi

5. Postman

Video slot Postman jedan je od najzanimljivijih slotova koje je iznedrila kompanija Fazi. Po dizajnu, ali i temi, dosta se razlikuje od ostalih. A ono što je interesantno je i činjenica da ima odlične simbole koji vam omogućavaju fine pogodnosti.

U slučaju ovog slota, džoker simbol je poštar. Ukoliko budete imali sreće, te na bubnjeve sleti pet simbola poštara, ostvarićete dobitak koji je 900x veći od vašeg uloga. Ovo ne smete propustiti, zar ne?

postman slot screenshot fazi

6. Book of Bruno

Besplatni spinovi, specijalni i džoker simboli, ali i “proširujući” simboli (Expanding Wilds) i progresivni džekpot – ovo su samo neke pogodnosti koje vam slot Book of Bruno nudi!

Svim obožavaocima gangsterskih filmova i opasnih momaka ovaj video slot će biti jedan od omiljenih slotova u kojima će uživati! Hoće li vas šef mafije odvesti do potencijalnog dobitka? Ukoliko budete imali sreće, verujemo da će vam olakšati put do cilja! 

book of bruno slot screenshot fazi

Ukoliko želite da priuštite sebi dobru zabavu i da pored toga uživate u najboljim Fazi slotovima, posetite Meridianov onlajn kazino i prepustite se uživanju!