Najbolji Endorphina slotovi poznati su po jedinstvenim karakteristikama, detaljima i upečatljivim temama. Endorphina je jedan od najuglednijih provajdera slotova koji posluje od 2014. godine. Od samog početka, kompanija svojim korisnicima pruža inovativne video slotove koji neretko postaju omiljeni i rado igrani! Teme su različite, te stoga možete biti sigurni da će vam najbolji Endorphina slotovi ponuditi najmodernije, ali i klasične igre koje će vam obezbediti zabavu na najvišem nivou! 

Pored tema, najbolji Endorphina slotovi ističu se spektakularnom grafikom i očaravajućim efektima animacije. Zatim, možete računati na mnoštvo klasičnih i inovativnih specijalnih funkcija svaki put kada odlučite da se zabavite uz neku igru koju je proizvela Endorphina. 

Vreme je da se konačno upoznamo sa najboljim Endorphina slotovima koji su vredni naše pažnje!

Najbolji Endorphina slotovi – nećete odoleti raznolikosti žanrova

Najbolji Endorphina slotovi ostavljaju odličan utisak na svakog igrača. Kada su oni u pitanju, imaćete prilike da se i sami uverite u raznolikost žanrova, uključujući mitologiju, misteriju, prirodu, životinje, horor. Jedna od omiljenijih tema mnogim igračima je nordijska mitologija, tačnije – Asgardijanci!

Moramo spomenuti i činjenicu da Endorphina kompenzuje nedostatak progresivnih džekpotova sa relativno visokim RTP-jem koji se kreće oko 96,00% . Takođe, imaćete prilike da igrate na različitom broju platnih linija –  od 10 do 1024!

Sve u svemu, čeka vas uzbudljiva avantura koja može da počne sa upoznavanjem Endorphina slotova! 

1. Taboo

Slot Taboo jedan je od najprovokativnijih video slotova koje je iznedrila Endorphina! Provokativna tema igre zasnovana je na BDSM zajednici.

Video slot Taboo ima pet bubnjeva koji su postavljeni u tri reda i 25 platnih linija! Taboo uključuje seksi teme i obilje kože! Ova igra koja pomera granice definitivno će omogućiti igračima da istraže svet koji možda prethodno nisu.

Mnoštvo seksi simbola, bonus igra kao i RTP koji iznosi 96% staviće pred vas izazov kojem nećete moći da se oduprete!

2. Slotomoji

Slotomoji je još jedan vrhunski video slot iza kojeg stoji Endorphina. Emotikoni su centar ovog slota, a vi ćete konačno moći da uživate u smajlićima koje vrlo rado koristite.

Slotomoji ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. Jasno vam je da su u ovom slučaju simboli vaši omiljeni emotikoni. Kada su u pitanju specijalni simboli, susrešćete se sa tri specijalna simbola, tačnije, tri proširujuća (Expanding Wilds) džoker simbola koji će dodatno začiniti igru. 

Slot Slotomoji ima srednju volatilnost i RTP koji iznosi 96,3%. Sasvim dovoljno za dobru zabavu!

3. Geisha

Prefinjen i inspirativan slot zasnovan na simbolima japanske kulture vrlo brzo će vam postati jedan od omiljenih. Biće to pravi ulov za svakog zaljubljenika u orijentalnu estetiku. Geisha ima 25 platnih linija, specijalne i džoker simbole koji pokreću 10 besplatnih spinova kao i multiplikatore koji će upotpuniti doživljaj!

Svi simboli se savršeno uklapaju u tematski okvir igre, a RTP koji iznosi 96% ispunjava sve standarde!

4. More Fresh Fruits

Najbolji Endorphina slotovi ne bi bili tu gde jesu da u svom portfelju nemaju video slotove u kojima dominiraju voćkice! Voćno ludilo sada je još privlačnije i modernije. Video slot More Fresh Fruits je prilično isti kao na Fresh Fruits, ali je pažnja posvećena drugim detaljima. Grafika, animacija, kao i muzika oduvale su konkurenciju.

More Fresh Fruits privlači one koji više vole igru koja ima i tradicionalne i jedinstvene elemente. Kada se nijedan bonus ne aktivira, osnovni režim je i dalje zabavan, ali čim džoker, specijalni ili drugi simboli ili karakteristike dospeju na ekran, on prelazi na potpuno novi nivo.

5. Blast! Boom! Bang!

Superheroji i zlikovci nikada nikome neće dosaditi! Slot Blast! Bum! Bang! živi je dokaz da je ova tema i dalje popularna među ljubiteljima igara na sreću! Blast! Boom! Bang! ima pet bubnjeva i 50 platnih linija. Specijalni i džoker simboli, kao i besplatni spinovi čine bonus karakteristike slota. Bubnjevi su ispunjeni likovima superheroja i zlikovaca, tema je obrađena u stilu stripa, a na vama je samo da budete spremni da se borite protiv kriminala i usput zaradite nešto.

6. Jetsetter

Jetsetter je slot koji se bavi temom koja je omiljena kod svakog ljubitelja igara na sreću – uspeh. U igri se sve vrti oko luksuza: privatni avioni i jahte, prelepe žene i skupi automobili iskaču sa svih strana.

Pet bubnjeva i 20 platnih linija će vam priuštiti opuštajuću igru i mogućnost da osetite život na visokoj nozi.

7. Safari

Šareni i živahni slot inspirisan afričkim divljim životinjama opremljen klasičnom Endorphininom funkcijom “Take Risk” i rundom besplatnih spinova. Slatka plemenska muzika kombinuje se sa životinjskim zvucima svaki put kada izvojevate pobedu. Grafika igre je i više nego kvalitetna, a 50 platnih linija, kao i RTP koji iznosi 96% omogući će vam kombinaciju dobre zabave i moguće zarade.

8. Satoshi’s Secret

Satoshi’s Secret je Endorphinin ponos. To je prvi (i najpopularniji) slot sa temom kriptovaluta u svetu kockanja. Dizajn koji je inspirisan Matriksom pretvara igrača u smelog profesionalnog hakera, a bonus igre dodatno pojačavaju uzbuđenje.

Bonus igra “QWERTY“ počinje odmah nakon što se pet slova pojavi na bubnjevima. Tokom igre, moraćete da donosite brze odluke jer bonus igra može prestati automatski u bilo kom trenutku.

Satoshi’s Secret sastoji se od šest bubnjeva i 20 platnih linija. U pitanju je prvi video slot koji ima šest bubnjeva. Srednja volatilnost i RTP koji iznosi 96% ispuniće sva vaša očekivanja!

Najbolji Endorphina slotovi čekaju baš na vas! Ukoliko ste se već odlučili za neki, posetite Meridianov onlajn kazino i prepustite se dobroj zabavi!