Pokrenut 2019. godine kao kompanija za razvoj igara kompanije EveryMatrix, Spearhead Studios okuplja talentovan i iskusan tim koji ima za cilj da donese lokalizovanu zabavu i fer iskustva igrača.

Najbolje Spearhead igre fokusirane su na dve ključne oblasti – na sam sadržaj, od tema do likova i mehanike, i na lokalne propise. Do danas, Spearhead Studios je ovlašćen da pruža svoj premium sadržaj u desetinama jurisdikcija širom Evrope, a uskoro će to isto moći i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dakle, ukoliko ste veliki ljubitelj slotova, a u potrazi ste za novim i malo drugačijim iskustvom, isprovajte neke od Spearhead igara i budite uvereni da ćete se neizmerno zabaviti. Da biste otkrili šta vam najviše odgovara, odlučili smo da vam predstavimo najbolje Spearhead igre. 

Najbolje Spearhead igre – u njima se sva zabava krije

Spearhead igre su savršeno implementirane. Iako nije lako izdvojiti jednu od igara ove kompanije, mnogi igrači kažu da se igre poput Romans Legions of Gold, Blue Diamond Book i Book of The Princess mogu nazvati najzanimljivijim od svih.

Što se tiče karakteristika, njihova raznolikost će impresionirati svakog iskusnog igrača. Dakle, u Spearhead igrama naći ćete sledeće uzbudljive dodatke:

  • Besplatne spinove
  • Specijalne i džoker simbole
  • Multiplikatore
  • Proširujuće simobole 

U stvari, možete pronaći mnogo fascinantnih funkcija u ovim igrama. Pošto su sve Spearhead igre kreirane uz pomoć novih tehnologija, ne morate se plašiti isprobavanja različitih slotova ovog provajdera, a jedino tako možete pronaći onu koja će vam biti omiljena.

Vreme je da se upoznamo sa igrama koje su osvojile srca brojnih slot igrača. 

1. Wild Reels

Da li ste raspoloženi da se uz pomoć retro teme vratite u doba sedamdesetih i posetite popularne diskoteke koje su u tom periodu dominirale? U tome će vam pomoći slot Wild Reels koji ima jednu od savremenijih grafika i animacija.

Pored toga što ćete uživati u odličnim funkcijama, imaćete prilike da okrećete bubnjeve na kojima će sletati voćni simboli iliti voćkice. Raspametiće vas i iznos RTP-ja koji je 97% kao i srednja volatilnost koja ovom slotu daje određenu dozu stabilnosti. 

Besplatni spinovi, specijalni i džoker simboli, multiplikatori, kao i činjenica da vaš dobitak možebiti 500x veći od vašeg uloga će vas sasvim sigurno privući da pokrenete bubnjeve na ovom slotu.

2. Book of Souls

Da li ste odrastali igrajući Tomb Raider na svom Playstationu? Ili ste pak možda uživli gledajući dobre stare filmove o Indijani Džonsu? Ako jeste, ovaj slot je krojen za vas!  

Book Of Souls je slot koji sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. Ovaj slot je pun akcije a u njemu ćete imati prilike da se pridružite avanturama Lare Džons u drevnom hramu Maja koji se nalazi duboko u džungli. 

Čuveni arheolog koji je postao lovac na blago je u potrazi za mističnom Knjigom duša koja može da otključa legendarna bogatstva skrivena unutar džinovske kamene strukture.

Ovo je igra visoke volatilnosti sa uzbudljivim funkcijama, poput Snake Spinsa, specijalnog simbola koji je istovremeno i džoker simbol. Imaćete prilike da pokrenete i besplatne spinove koji će aktivirati i bonus simbole. RTP ove igre je 96,9%. 

3. Fruit Slot

Fruit Slot je igra koja je posebna po mnogo čemu. Pre svega, u pitanju je igra koja je inspoirisana ruletom tako da ne očekujte da ćete ovde videti bubnjeve. Ali čekajte, šta se dešava kada pritisnete dugme za okretanje bubnjeva?

Pojaviće se istaknuti marker koji će se okretati i zaustavljati na slučajnom položaju. Svaka od 24 pozicije ima svoj simbol i tako dobijate nagrade.

S obzirom na činjenicu da govorimo o klasičnoj arkadnoj igri, moraćete da se pripremite za eksploziju boja. Treptaji i povremeni džinglovi savršeno se uklapaju u temu i držaće vas angažovanim sve vreme. Srešćete se sa simbolima voća kao i RTP-jem koji iznosi 96,85%.

4. Giant Panda

Još jedan slot koji sasvim sigurno zavređuje vašu pažnju, a i kako i ne bi kada se nalazi na našoj listi najbolje Spearhead igre, je slot Giant Panda. Giant Panda sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i ima 1.024 platne linije.

Ovaj prelepo napravljen slot sa azijskom tematikom ne samo da izgleda predivno, već donosi i sve funkcije koje igrači vole: od multiplikatora, džoker si specijalnih simbola do besplatnih spinova. Pored svega ovoga, Giant Panda ima RTP koji iznosi 96,81%. 

Spearhead Studios je u ovom slučaju svojim vernim fanovima ponudio igru koja je zabavna, ne preterano komplikovana i koja uključuje skoro sve standardne funkcije koje igrači očekuju da će pronaći u slotovima. 

5. Popstar

Još jedan slot kojem nećete odoleti je slot Popstar, koji ima pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 1024 platne linije. Ovaj slot napravljen je u saradnji sa švedskom pop zvezdom Erikom Segerštedom (Erik Segerstedt). Njegova tema je takmičenje talenata. Vi kao igrač ćete pratiti priču o zvezdi u usponu, od audicije u osnovnom režimu do finala u režimu besplatnih spinova. 

Ukoliko želite malo drugačiju temu, zavrtite bubnjeve na slotu Popstar i uživajte u RTP-ju koji iznosi 96,7%!

Neke od najboljih Spearhead igara možete pronaći na Meridianovom onlajn kazinu, zato ne čekajte već što pre pokrenite igru po vašem ukusu i meri.