Blekdžek je nesumnjivo jedna od najpopularnijih igara na sreću! Pored drugih legendarnih igara kao što su rulet ili bakarat, blekdžek je omiljen među igračima jer je jednostavan i zanimljiv. Naime, pravila blekdžeka su zaista laka za učenje. Iako je većina navikla na igranje blekdžeka u omiljenom kazinu, poslednih godina sve češće možemo čuti da igrači uživaju u live dealer blekdžeku

Najbolje live dealer blekdžek igre najveći su razlog zbog kojeg je live dealer blekdžek toliko popularan! U ovom članku saznaćemo koje su najbolje live dealer blekdžek igre i zašto su toliko popularne!  

Najbolje live dealer blekdžek igre vode vas ka vašem jedinom cilju 

S obzirom na to da live dealer blekdžek postaje sve popularniji, dobro je što postoji raznolik izbor igara. Zahvaljujući developerima kao što su Evolution Gaming, Ezugi i Playtech, igrači imaju pristup najboljim live dealer bledžek igrama! Vreme je da saznate koje live dealer bledžek igre zavređuju vašu pažnju!  

1. Infinite Blackjack

Kada govorimo o tome koje su live dealer blekdžek igre najbolje, Infinite blekdžek ne možemo da izostavimo. U pitanju je verzija sa ograničenim opkladama za neograničen broj igrača. Bez čekanja da se otvori slobodno mesto, svaki ljubitelj live dealer blekdžeka može uživati u ovoj igri koja je popularna zahvaljujući naprednom softveru i velikoj fleksibilnosti.

U Infinite blekdžeku svaki igrač za stolom dobija istu početnu ruku od dve karte. Infinite blekdžek nudi četiri sporedne opklade i ima pravilo poznato pod imenom “Six Card Charlie”. Pravilo „Six Card Charlie“ je jedino pravilo po kojem se Infinite blekdžek ističe. Ako igrač uspe da prikupi ukupno šest karata, a da ne pređe broj 21, dobija čak iako diler ima 21! Six Card Charlie uvek pobeđuje! 

Dok se neke live dealer blekdžek igre odvijaju uživo u velikim studijima gde se u pozadini mogu videti drugi stolovi i igre, to nije slučaj sa Infinite blekdžekom. On se odvija u mirnom okruženju sa eksluzivnom pozadinom. Dileri su tihi, ali će odgovoriti na svako vaše pitanje.  

Postoje dva različita pogleda sa kamera. Jedan u kojem sto za igru i diler zauzimaju ceo ekran i drugi koji je podeljen između live stola i digitalnog stola prikazanog ispod. Opcija za ćaskanje se nalazi levo od ekrana i može se koristiti za komunikaciju sa drugim igračima, kao i sa dilerom. RTP ove igre iznosi 99,51%. 

2. Speed Blackjack 

Speed blekdžek je još jedna live dealer blekdžek igra koju je osmislio Evolution Gaming! Igra sledi ista pravila kao i obični blekdžek, ali sa jednom ključnom razlikom. Naime, menja se redosled deljenja u zavisnosti od toga kada igrač donese svoju odluku.

Prve dve karte se svakom igraču dele uobičajeno. Kada se deljenje završi, svim igračima se istovremeno nudi mogućnost da pogode (Hit), udvostruče (Double Down) ili podele (Split). Igrač koji donese najbržu odluku će prvi dobiti sledeću kartu.

Za stolom za kojim se igra Speed blekdžek predviđeno je sedam mesta. Ova live dealer blekdžek igra ima RTP koji iznosi 99,26%.

3. Unlimited Blackjack

Playtech-ov Unlimited blekdžek ima pet glavnih pozicija za klađenje i omogućava da više igrača stavi opklade na isto mesto. Svaki igrač će imati prilike da donese odluku da li da uzme još jednu kartu (Hit) ili ne (Stand), te će od ovoga zavisiti kraj. Tajmer postavljen u gornjem desnom uglu prikazuje preostalo vreme do završetka runde klađenja.

Opklade je potrebno potvrditi, a igra automatski deli određene ruke u skladu sa optimalnom strategijom. Upamtite da ukoliko izaberete da odustanete (Fold) vaš početni ulog će se smanjiti za 20%.

Unlimited blekdžek podržava sporedne opklade u blekdžeku i sadrži jedinstvenu funkciju iliti pravilo “10 card Charlie“.  Audio i video kontrolama, postavkama igre i pravilima možete pristupiti putem menija koji se nalazi pri dnu. Dugme Istorija otvara pregled prethodnih rezultata dilera i rezultata svakog od pet igrača iliti mesta. Unlimited blekdžek ima RTP koji iznosi 99,54%.

4. Live Blackjack

Live dealer blekdžek igre donose mnogo uzbuđenja jer ih možete igrati sa bilo kog mesta na svetu imajući osećaj da ste u pravom kazinu! Tom jedinstvenom osećaju doprinosi i Live blekdžek, brza i zabavna igra koja nudi sedam mesta i najveći broj standardnih i VIP stolova!

I u ovom slučaju možete uživati u opkladama poput 21 + 3 sporedne opklade i

Perfect Pairs opklade. Profesionalni dileri će komunicirati sve vreme tokom vaše igre čime će doprineti da potpuno zaboravite na vreme! Ukoliko ste spremni da na delu proverite naše preporuke, pristupite najboljim live dealer blekdžek igrama tako što ćete posetiti Meridianov onlajn kazino koji je, kao i uvek, pripremio samo najbolje za vas!