S vremena na vreme, pojavi se studio iz mase ambicioznih programera i baš njega jednostavno ne možete ignorisati. Hacksaw Gaming je jedan od njih i upravo vam on nudi najbolje Hacksaw igre u kojima možete uživati u bilo kom trenutku sa bilo kojeg mesta na planeti. 

Najbolje Hacksaw igre počele su da se pojavljuju na tržištu igara na sreću još od 2018. godine a igrači su od samog početka bili oduševljeni novim pristupima ove kompanije. Kompanija se u početku specijalizovala za grebalice, a zatim je brzo prešla na slotove, obezbeđujući partnerstvo sa nekim od najpoznatijih onlajn kazina, poput Meridianovog

Ono što je toliko posebno u vezi sa Hacksaw igrama je to što imaju zaista visoke “fiksne“ nagrade koje su najvišeg nivoa. Mnogi od njihovih slotova i grebalica imaju isplate koje vrede nekoliko miliona dolara. Ovi iznosi su obično rezervisani za progresivne džekpot slotove i veoma su retki za neprogresivne igre – ili takozvane fiksne slotove.

To je jedan od razloga zašto su mnogi igrači razvili naklonost prema igrama ovog programera.

Naravno, sjajna grafika i jedinstvene teme su takođe deo paketa. Dizajni su besprekorni, a faktor zabave je uvek visok. Zato i nije iznenađenje da su najveći operateri kazina u svoju ponudu uvrstili najbolje Hacksaw igre. 

Najbolje Hacksaw igre – uživajte u njihovoj raznolikosti

Iako postoji samo nekoliko godina, Hacksaw je sklopio ozbiljne poslove u svetu onlajn kazina. Upravo zato igrači imaju prilike da u samo nekoliko poteza isprobaju njegove kreacije u nekim od najboljih onlajn kazina. 

U nastavku se upoznajte sa najboljim igrama ovog renomiranog i hvaljenog studia.

1. Toshi Video Club

Slot Toshi Video Club je objavljen 2021. godine i hit je među igračima jer ima impresivan skup funkcija koje oduševljavaju sve. Slot ima visoku volatilnost i RTP koji iznosi 96,17%. Pored toga, nudi igračima mogućnost da osvoje nagradu koja je 10.000x veća od njihovog uloga. Sadrži pet bubnjeva postavljenih u pet reda i dugne za bonus kupovinu. Sa 15 platnih linija, ovo je slot čiji se bubnjevi definitivno moraju zavrteti, jer nudi nemerljivo iskustvo i odličnu zabavu. 

2. Hop’n’Pop

Hop’n’Pop je izuzetno zanimljiv slot koji je pun multiplikatora, a oni čak i nisu najzanimljivije deo ovog slota. Naime, imaćete prilike da vidite slot koji sarži sedam bubnjeva postavljenih u sedam redova i funkciju Cluster Pay. Pored toga, ima 49 zanimljivih simbola koji su predstavljeni u vidu hrane i to ne bilo kakve, nego zdrave, jer, tema okosnica ovog slota je ni manje ni više nego farma. Uživaćete u njemu i zato što podseća na Candy Crush Sagu.

Ovaj video slot ima visoku volatilnost i RTP koji iznosi 96,20%. 

3. Chaos Crew

Chaos Crew  je neobična igra koja se vrti oko Cranky i Sketchy, mačke i lobanje. Ukoliko se odvažite da zavrtite bubnjeve na ovom slotu, moraćete da budete spremni za sve vrste neobičnosti.

Chaos Crew ima 5 bubnjeva i 15 fiksnih platnih linija. Bubnjevi su postavljeni u zadnju uličicu na kojoj su svuda naslikani grafiti. U pozadini se čuje elektro numera koja nije ni alik originalnoj pank numeri, ali svakako ispunjava zadatak – da razveseli igrača ali i da se slaže sa celokupnom temom ovog video slota. 

Chaos Crew takođe ima visoku volatilnost i može da se pohvali RTP-jem koji iznosi 96,3%. 

4. Wanted Dead or a Wild

Wanted Dead or a Wild je slot igra sa temom divljeg zapada. Ovaj video slot ima vrlo visoku volatilnost ali je i prepun sjajnih bonus funkcija. Besplatni spinovi sa “lepljivim” džoker simbolima (Sticky Wilds) i nasumičnim multiplikatorima mogu da vas dovedu do pobeda koje su 12.500x veće od vaše opklade. 

Video slot Wanted Dead or a Wild sadrži pet bubnjeva i 15 platnih linija, ima visoku volatilnost i RTP koji iznos 96,38%.

5. Cash Quest

Slobodno možemo reći da je Cash Quest jedan od najboljih Hacksaw slotova koje možete igrati. Ovaj slot na temu fantazije smešten je u magičnoj šumi koja je ispunjena velikim blagom. Cash Quest sadrži šest bubnjeva postavljenih u šest redova, srednju volatilnost i RTP koji iznosi 96,32%. 

Pored zabavnih osnovnih, specijalnih i džoker simbola, Cash Quest igračima nudi i besplatne spinove.

6. King Carrot

Pred vama je jedno od najnovijih izdanja kazino Hacksaw igara – King Carrot. Ovaj video slot sadrži sedam bubnjeva postavljenih u sedam redova i za temu ima voće. I ovaj video slot ima Cluster pay funkciju i 49 simbola koji upotpunjuju čitavu priču.

Igra se odvija na mirnoj livadi koja zapravo u igračima izaziva zen fazu. King Carrot se može pohvaliti srednjom volatilnošću i RTP-jem koji iznosi 96,3%. Simboli koje možete pronaći u ovom slotu kreću se od slatkih krušaka, grožđa, limuna, bobica, jagoda, lubenica i jabuka koje vrede od 5 do 100x više od vaše početne opklade. 

Svi ovi slotovi su kompatibilni sa mobilnim uređajima i mogu se igrati u svakom trenutku!

U momentu kada osetite da vam fali uzbuđenje, odlučite se za najbolje Hacksaw igre i ulepšajte sebi dan!