• Igra: Meridian Hot 40
  • Proizvođač: Fazi
  • Broj Platnih Linija: 40
  • Besplatni Spinovi: Ne
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Diamond i platinum 

Savremena popularnost video-slotova olakšava zaboravljanje skromnog porekla žanra, ali ima i onih igrača koji mu se uvek vraćaju. Naime, originalni slotovi su bili analogni “jednoruki banditi”, koji su se nekada davno nalazili u zapuštenim barovima, nakon čega su kročili i u moderna i renomirana kazina. Uz pomoć slota Meridian Hot 40, proizvođač Fazi odaje počast starim slotovima u kojima su dominirali simboli voćkica.

Ono što je zaista interesantno u ovom video-slotu je činjenica da je umesto velikih bonus funkcija osnovna igra zapravo srž svega. Kada zavrtite bubnjeve i sami ćete imati prilike da vidite da Meridian Hot 40 ne nudi besplatne spinove i bonus igre, ali vam daje priliku da uživate u odličnim simbolima, mogućnošću dupliranja i Diamond i Platinum džekpotovima. 

Svi simboli ovog slota su lepo prikazani, sa suptilnim animiranim sekvencama koje prate svaku pobedu. Iza bubnjeva, gotovo hipnotička crvena pozadina daje vam osećaj vrline, a svi potencijalni dobici bude u vama želju da ne prestajete da igrate. Hajde da se bolje upoznamo sa karakteristikama samog slota.

Meridian Hot 40 – opcije i funkcije klađenja

Meridian Hot 40 sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 40 platnih linija koje su fiksne. I u ovom, kao i u većini slotova, svi dobici se isplaćuju sleva udesno, osim kada je u pitanju simbol zvezde, koji je zapravo specijalni simbol. Dobici u kojima je uključen specijalni simbol imaju i funkciju multiplikator. Dakle, ovi dobici su duplirani ukupnom vrednošću vašeg uloga. 

Kada su isplate u pitanju, upamtite da se na dobitnoj platnoj liniji isplaćuje samo najveći dobitak. RTP ove igre je nepoznat, ali ne dozvolite da vas to spreči da okušate sreću u slotu Meridian Hot 40. 

Konačno, na red dolaze i simboli koji se nalaze u ovom slotu. 

Kao što smo na početku naveli, u pitanju je slot stare škole, u kojem glavno mesto zauzimaju simboli voća iliti voćkice. Konkretno u ovom slotu imaćete prilike da se sretnete sa simbolom banane, jagode i jabuke, ali i sa Bar simbolom, simbolom srećne sedmice, simbolom zlatnog zvona, simbolom zvezde, koja je ujedno i specijalni simbol i na kraju sa džoker simbolom koji je predstavljen slovom M, na kojem piše Wild

Već i sami pretpostavljate da postoje simboli veće i manje vrednosti. Simboli veće vrednosti su Bar simbol, simbol srećne sedmice i simbol zlatnog zvona dok su niže plaćeni simboli simbol jagode, jabuke i simbol banane. 

Džoker simbol menja sve simbole osim specijalnog, i on je jedan od najvrednijih simbola u ovoj igri. Međutim, najvredniji simbol u slotu Meridian Hot 40 je specijalni simbol koji vaš početni ulog uvećava čak 200x, ukoliko na bubnjeve sleti njegovih pet simbola. 

meridian hot 40 slot screenshot fazi

Dupliraj i uživaj

Ova opcija je dobro poznata i neizostavna! Zašto je ne biste iskoristili na najbolji mogući način? A kako ćete to učiniti? Kako biste duplirali svoj dobitak, pritisnite dugme Dupliraj, koje se nalazi sa vaše desne strane. 

Pred vama će se pojaviti dve karte a na vama je da izaberete crvenu ili crnu kartu. Ukoliko vas sreća pogleda i pogodite boju, vaš iznos će se, podrazumeva se, duplirati. Ukoliko pak ne pogodite boju karte, iznos vašeg dobitka se gubi i tu se igra završava. 

Naravno, pri svakom dobitku ćete imati mogućnost dupliranja. Na vama je da odlučite kada ćete istu tu ponudu iskoristiti. 

Prigrlite progresivne džekpotove

Dva progresivna džekpota, u ovom slučaju Diamond i Platinum džekpot, dostupni su igračima pri svakom spinu. Iznos ovih džekpotova se stalno prikazuje na ekranu i sastoji se od nagrada i određenih dodataka. 

Određeni procenat se prilikom svakog spina usmerava ka džekpotovima koji se dodeljuju nasumično. Ono što je bitno da upamtite je to da šansa za osvajanje progresivnih džekpotova raste sa iznosom uloga za određeni krug. Dakle, verovatnije je da će opklade višeg nivoa dovesti do osvajanja džekpota. 

Jednostavan, dobro izgrađen slot je redak ali i dobrodošao prizor u današnjem svetu onlajn kockanja. Iako imamo utisak da svaki novi video slot teži ka tome da poveća broj dostupnih funkcija na račun kvaliteta, znajte da to nike slučaj sa slotom Meridian Hot 40. 

Umesto jurnjave za dodacima, proizvođač Fazi je napravio elegantan, suptilan slot koji će svaki ozbiljan igrač želeti da istraži i isproba. 

Fina grafika, jednostvne funkcije, simboli koji nas vraćaju u prošlost, zvuk koji dočarava okretanje bubnjeva, dva džekpota i puno mogućnosti – Meridian Hot 40 je definitivno vredan vašeg vremena.

Ukoliko želite da na delu proverite naše reči, posetite Meridianov onlajn kazino i iskoristite priliku koja se ne propušta! 

Nadamo se da ćete uživati!