Brojevi su igra na sreću koja je dosta slična lutriji. Stoga, ukoliko želite da se kockate bez previše rizika, brojevi su prava igra za vas. Za igranje ove igre na sreću nije vam potrebna strategija i, što je najbitnije, igra brojeva je dostupna na mreži, te iz udobnosti svoga doma možete da birate omiljene i srećne brojeve, nadajući se da će baš oni biti izvučeni! Ali da li uopšte znate kako se igraju brojevi? 

Prilično jednostavno. Postoji svega nekoliko pravila koja morate poštovati. Sa elementima binga, pokera i đavolje igre, ova igra brojeva može biti prilično zarazna, ali nikako dosadna. Zato ne razmišljajte previše već što pre savladajte suštinu igre! 

Kako se igraju brojevi – idite na sve ili ništa! 

Suština igre brojeva je da od 80 ponuđenih brojeva iliti loptica koje se nalaze u bubnju izaberete baš one koje će vam doneti sreću! Onog trenutka kada izaberete brojeve, igra može da počne! 

Pravila igranja brojeva

Za početak, upamtite da se postupak izvlačenja kao i jedinstvene karakteristike koje prate brojeve najčešće razlikuju od onlajn kazina do onlajn kazina. 

Isplata u ovoj igri zavisi od toga koliko ste brojeva označili na tabeli koja se nalazi pred vama. Pošto izaberete željene brojeve, softver nasumično izvlači 20 brojeva zaduženih za određivanje pobednika igre. Razumljivo, što više pogođenih brojeva, vaša isplata je veća. 

Odredite količinu novca koju želite da stavite na odabrane brojeve kao i vrste igara koje želite da igrate. Veća količina postavljenog novca na opklade donosi vam i veći dobitak.

Kvote su prikazane na tabeli koja se nalazi na ekranu, ispod tabela dobitaka i igara koje možete igrati. 

Međutim, kada igrate brojeve ne možete obratiti pažnju samo na pravila igre već morate znati i koje vrste igara postoje. Postoji nekoliko vrsta igara u kojima pogađate brojeve. Postupak pogađanja se razlikuje među njima, doduše tri osnovne vrste igre brojeva su:

  • Klađenje na brojeve
  • Klađenje na kontru
  • Klađenje na sve ili ništa

Različite vrste klađenja na brojeve

1. Možete se kladiti na brojeve. U ovom slučaju birate od 2 do 10 brojeva za koje se nadate da će biti izvučeni iz bubnja (ili nasumično generisani na računaru). Visina vašeg dobitka isplaćuje se u zavisnosti od toga koliko ste brojeva pogodili. 

2. Imate mogućnost klađenja na kontru. Za razliku od prethodne vrste, ovde birate brojeve koji NEĆE biti izvučeni. 

3. Klađenje na sve ili ništa omogućava vam da izaberete od 1 do 6 brojeva prilikom čega ćete položiti opkladu na to da će svi izabrani brojevi biti izvučeni. Još jednom, ukoliko se nadate pobedi, znajte da morate pogoditi sve navedene brojeve! 

4. A šta je sa opcijom klađenja na Risko? U ovom slučaju čekate na broj koji izlazi na kraju izvlačenja i on pokazuje da li vam se dobitak smanjio ili povećao za 0,5, 1,2 ili 5 ukoliko ste se odlučili za opciju igranja Riska. 

5. Ukoliko se odlučite da se kladite na boju prvog izvučenog broja, jasno vam je šta morate da uradite! Da pogodite da li će broj biti plavi, narandžasti, žuti ili zeleni. Pored boje možete se kladiti i na to da li će prvi izvučeni broj biti veći od 40, da li će biti paran ili neparan ili manji od 10.

6. Tu je i boja poslednjeg broja. U ovoj opkladi pogađate boju poslednjeg izvučenog broja. Pored klađenja na boju, možete se kladiti i na to da li će poslednji broj biti veći od 40, manji od 10 ili paran ili neparan. 

7. Pored navedenih opcija za klađenje, možete se kladiti i na ukupan zbir izvučenih brojeva. U ovom slučaju pogađate da li će zbir izvučenih brojeva biti veći od 810.

8. Na kraju vas čeka i opklada na zbir prvih 5 brojeva koji ne sme da pređe 202 ukoliko želite da vam tiket bude dobitni. 

Kako da poboljšate uspeh u igri brojeva?

Pre nego što razmislite o bilo kojoj strategiji, zapamtite sledeće – niz brojeva koji se izvlače u igri brojeva potpuno je nasumičan. Dakle, ne možete uticati na ishod igre i nijedna strategija poput Martingejla ili Fibonačija karakterističnih za rulet neće vam pomoći. 

Ono što vam možemo savetovati je da izaberete sopstveni stil na osnovu onoga što vam odgovara: različite opklade, količina izabranih brojeva i tome slično. 

S obzirom na to da postoji milijardu mogućih kombinacija pri izvlačenju dvadeset loptica, znajte da je u ovoj igri samo sreća presudna.

Većina igrača jednostavno ima svoje omiljene ili “srećne” brojeve ili kombinacije na koje vole da se klade. Drugi vole da se klade na uzastopne brojeve ili brojeve u parovima kao što su 3 i 4 ili 25 i 26. 

Međutim, nijedna od ovih tehnika nema matematičke prednosti nad ostalima. U pitanju je stil igranja, a ne strategija. Kada je igra brojeva u pitanju, niz brojeva je nasumičan i igrači nemaju uticaja na ishod igre. 

Suština je sledeća – potrebno je samo da izaberete brojeve i da se nadate da će upravo oni biti izvučeni! 

Ukoliko ste spremni da vidite kako se igraju brojevi, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u jednostavnoj i brzoj igri!