Ukoliko volite igre na sreću, a pored toga pratite i esport scenu, sigurni smo da ste upoznati sa CS:GO ruletom. Ali hajde da onima koji nisu imali prilike da se upute u ovu igru podrobnije objasnimo šta je zapravo CS:GO rulet!

Šta je CS:GO rulet?

CS:GO rulet je igra na sreću koja vam pruža mogućnost da osvojite razne vredne skinove za svoju opremu. Zašto su skinovi bitni? Zato što upravo oni mogu da promene izgled oružja! Šta je još karakteristično za CS:GO rulet? To što vam isti omogućava da iste te skinove razmenjujete sa ostalim igračima, ali i da ih prodate za pravi novac.

Sada vam je već jasno da CS:GO rulet nije samo igra, već da uključuje i klađenje! A kako i ne bi, kada je i više nego slična klasičnim ruletom. CS:GO rulet je donekle pojednostavljena verzija pravog ruleta koji možete igrati u onlajn kazinu. 

U poređenju sa 37 brojeva koje možete pronaći na običnom stolu za rulet, CS:GO rulet ima samo 15 džepova.

U CS:GO ruletu brojevi od 1 do 7 su crveni, od 8 do 14 crni i 0 je zelena. Svaka uspešna opklada na crveno ili crno udvostručiće vaš ulog, dok će vam opklada na zeleno dati 14 puta veći iznos od opklade ukoliko dobijete. Vi se i dalje pitate da li je CS:GO rulet klađenje ili samo igra? Verujemo da vam je sada ovo jasnije! 

Kako se igra CS:GO rulet? 

Da biste igrali CS:GO rulet, potrebno vam je da:

  • Odaberete pouzdan sajt sa dobrim recenzijama
  • Nakon toga se registrujete
  • Započnete igru i kladite se

Imate mogućnost da se kladite sa:

  • Pravim novcem (sa kartice ili elektronskog novčanika)
  • Kriptovalutom
  • CS:GO skinovima
  • Skinovima iz drugih video-igara (DOTA2) 

Opšti principi igre CS:GO ruleta su isti kao i kod standardnog ruleta. Igrači postavljaju iznos na boju ili određene brojeve, a nakon početka sistem nasumično određuje broj. Ako je na kraju opklada dobijena, isplaćuje se prema koeficijentu koji se razlikuje u zavisnosti od toga na šta ste se kladili.

CS:GO rulet je izuzetno unosan, te ga brojne veb stranice nude. Međutim, ono što je najbitnije kada je CS:GO rulet u pitanju je da uvek idete na regulisani sajt koji nudi klađenje na skinove i koji koristi metodu “skinpay”. U tom slučaju imaćete mogućnosti da za osvojene skinove dobijete novac koji možete iskoristiti za neke druge igre. 

Koliko je CS:GO rulet bezbedan?

Zbog svega navedenog postavlja se pitanje da li je uopšte bezbedno igrati CS:GO rulet. Ono što morate da znate je da postoje dobri i loši sajtovi na kojima možete igrati isti. Pojedini sajtovi su zaista profesionalni i trude se da svojim korisnicima ponude samo najbolje. Nažalost, ima i onih kojima je samo zarada na umu, te je samim tim i iskustvo sa njima lošije.

Pored toga što je tržište neregulisano, kockanje u video-igrama, gde spada i CS:GO rulet je na lošem glasu. Još jedan problem sa sajtovima na kojima možete naći CS:GO rulet je što se ništa ne preduzima kako bi se stalo na put kockanju maloletnika koji su česti igrači CS:GO ruleta. 

Upravo je taj podatak podigao najviše prašine kada je CS:GO rulet u pitanju, jer, iako je CS:GO video-igra, CS:GO rulet je zapravo vid kockanja koji je uzeo maha! Upravo iz tog razloga, kockarska industrija počela je da promoviše odgovorno kockanje iliti klađenje! 

Veliki broj kazina, među kojima se nalazi i Meridianov onlajn kazino, preduzeo je velike napore kako bi svi, a pogotovo maloletnici, bili zaštićeni! 

S obzirom na to da nikada ne možete biti sigurni da li se nalazite na dobrom i proverenom sajtu koji nudi CS:GO rulet, savetujemo vam da dobro razmislite pre nego što se upustite u ovu avanturu!