• Igra: Book of Maya
  • Proizvođač: Greentube
  • RTP: 95,18%
  • Volatilnost: Visoka
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Besplatni Spinovi:  Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Da li ste spremni za još jedno putovanje u džungle Južne Amerike? S obzirom na to da čitate članak o video-slotu Book of Maya, sigurni smo da ste i više nego spremni! Ovog puta treba da pronađete knjigu o narodu Maja, koja će vam pomoći da stignete ne samo do dobitaka već i da upoznate glavne karakteristike ovog naroda. 

Book of Maya je intrigantna slot igra koju je dizajnirao i razvio Greentube, koja nas vodi duboko u džungle Južne Amerike. Opustite se i dozvolite glavnom junaku, mladom arheologu, da bude vaš vodič dok tragate za knjigom kroz igru koja je, videćete i sami, bez premca. 

Video-slotovi poput slota Book of Maya sa misterioznom temom o drevnim civilizacijama obično su najbolje ocenjeni u gotovo svim recenzijama, a pslot koji je pred vama prati isti obrazac. Book of Maya je dostupna i kao demo verzija, te imate prilike da bez novčanog ulaganja odmah na delu proverite naše reči, za koje smo sigurni da će vam biti od koristi. 

Book of Maya – upoznajte se sa drevnom civilizacijom i njenim tekovinama

Video-slot Book of Maya se fokusira na mladog i atraktivnog arheologa koji putuje u Južnu Ameriku u potrazi za davno izgubljenom knjigom naroda Maja. Ako mu se pridružite, moći ćete da upoznate misteriozne likove, razna drevna božanstva, magiju, a pored toga ćete imati prilike da stignete i do nekih vrednih nagrada. Naravno, ukoliko imate sreće tog dana.  

Onog trenutka kada pokrenete samu igru, zahvaljujući odličnoj grafici moći ćete da se uživite u atmosferu džungle, probijajući se kroz gusto lišće koje obuhvata pet bubnjeva postavljenih u tri reda. Pored toga, susrešćete se sa 10 platnih linija, autentičnom atmosferom i vrhunskom grafikom. Videćete i sami koliko je sam pogled na bubnjeve ispunjen detaljima i efekata koji vam ne mogu dosaditi nikako. 

book of maya slot screenshot by greentube

Simboli i bonus karakteristike u slotu Book of Maya

Nije teško zamisliti da se probijate kroz gustu južnoameričku džunglu sa tako originalnim simbolima kakve pmožete videti u ovom video-slotu. Bonus funkcije su takođe tu kako bi vam pružile jedinstven i neponovljiv osećaj.

Hajde da vidimo koji vas simboli očekuju u ovoj odličnoj igri. 

Naime, pored standardnih kartaških simbola A, K, J, Q, 10 koji imaju manju vrednost, tu su i simboli veće vrednosti – simbola igraćih karata od 10 do A, postoje i neki zanimljivi simboli koji se više plaćaju. Videćete ukrašenu lavlju glavu, statuu Bude i zlatni tron. Najvredniji simbol u igri je mladi arheolog – ako uspete da dobijete pet simbola mladog arheologa tokom jednog spina, očekujte i najveću nagradu! 

Pored ovih osnovnih simbola, imaćete prilike da se sretnete i sa specijalnim i džoker simbolom  – u pitanju je sama zlatna knjiga koja je u slotu Book of Maya i specijalni i džoker simbol.  S obzirom na to da jedan simbol “radi” dupli posao, možete očekivati solidne dobitke. 

Džoker simbol, kao i uvek, ima mogućnost da zameni sve simbole i da tom prilikom stvara mogućnost za fine dobitke. 

Pokrenite besplatne spinove

Kao što smo već naveli, zlatna knjiga je u ovom slučaju i specijalni i džoker simbol. Kada preuzme ulogu specijalnog simbola, nagradiće vas sa 10 besplatnih spinova. Naravno, kako bi se samo funkcija besplatnih spinova uopšte i pokrenula, na bubnjeve mora da sleti najmanje tri specijalna simbola. 

Dakle, zlatna knjiga radi dupli posao te nam donosi i duplo više užitaka. Kada su besplatni spinovi u pitanju, pre nego što se uopšte i pokrenu, na bubnjeve će sleteti džoker simbol. Ono što je u ovom slučaju interesantno jeste da, ukoliko džoker simbol sleti na tri različita bubnja, on će se na iste i proširiti. Preostala dva bubnja će osvojiti po još jedan spin. Kao sto vidite, imate veće šanse da osvojite dobitak. 

Ukoliko uzmemo u obzir iskustva igrača koji su već imali prilike da uživaju u video-slotu Book of Maya, slobodno možemo reći da je ova igra jedna od boljih igara koje je napravio Greentube. 

Visoka volatilnost, RTP koji iznosi 95,18%, besplatni spinovi i mogućnost povećavanja istih su bez sumnje doprineli tome da ovaj slot bude zaista vredan igranja. 

Ono što vama preostaje je da posetite Meridianov online kazino, pokrenete igru, namestite visinu svoje opklade, izaberete broj platnih linija jer su iste promenjive i pritisnete taster Spin. Ukoliko pak više uživate u posmatranju okretanja bubnjeva, bez naprezanja, imate mogućnost da koristite Autoplay, koji će dodatno doprineti vašem uživanju. 

Sve u svemu, ovo je igra vredna vašeg vremena, a vi ćete ubrzo saznati i zašto!

Nadamo se da ćete uživati!