Činjenica je da je rulet jedna od igara na sreću koju je najlakše razumeti. Pored toga pruža zabavu svakome ko poželi da iskuša sreću! Aparati za rulet zaista mogu da ulepšaju dan!

S druge strane, zbog samih pravila kao i složenosti igre, igračima se preporučuje da detaljno prouče aparate za rulet kako bi jasno i precizno znali protiv koga se “bore”. 

Nije na odmet ni da istraže i najpopularnije ruletske strategije kako bi što više smanjili svoje gubitke.

Aparati za rulet poznati su po tome što imaju brojne prednosti u odnosu na zemljani rulet. Međutim, pored prednosti naići ćete i na određene mane koje su za većinu igrača zanemarljive. Ipak, nije na odmet pričati i o njima.

Aparati za rulet – potpuno uživanje u omiljenoj igri na sreću

Aparati za rulet ne zahtevaju prisustvo dilera i ovo je po mnogima idealna prilika da se “za sve pare” opuste i oslone samo na sebe i sreću koja ih tog dana prati! 

Želite da samo vi gospodarite aparatom i kontrolišete igru? U tom slučaju, ovo je idealan izbor za vas! Naručite omiljeno piće, opustite se i hrabro krenite ka svom cilju! A da biste do cilja stigli najbezbednije moguće, neophodno je da se uputite u prednosti, ali i mane aparata za rulet! 

Obožavate đavolju igru i spremni ste da je pobedite? Uz malo sreće možete to i postići!

Jasno vam je da su aparati za rulet uređaji koji nude klađenje na ishod igre. U osnovi, svaki aparat, pa i aparat za rulet, dizajniran je da isplati igraču tačan iznos na koji se kladio. No, postoje neki ruleti koji nikada ne isplaćuju isti iznos. Svaki sistem će imati određenu količinu mogućih dobitaka i predodređenu visinu nagrade. Prednost se ogleda u tome što ćete prema svojim mogućnostima i zahtevima moći da izaberete ono što baš vama u datom trenutku odgovara. 

Kada govorimo o prednostima aparata za rulet, ne možemo izostaviti i generator slučajnih brojeva (RNG) koji upravlja ishodom. Poput slotova, i aparati za rulet donose vam sigurnost bar kada je u pitanju pravičnost klađenja i na kraju ishoda. Mada, ima onih koji i dalje ne veruju u pravičnost ovih aparata. Međutim, zapamtite da je mnogo teže manipulisati aparatima nego ruletskim točkom! Čak i da se neko usudi da to uradi, znajte da će na kraju završiti neslavno! 

Hajde da vidimo koje nam još prednosti nude aparati za rulet.

Prednosti aparata za rulet

  • Dovoljni ste sami sebi – Veliki broj igrača više voli da se kladi u samoći. Kada sednete za aparat za rulet, ne morate da komunicirate ni sa kim. Sve što treba da uradite je da položite sredstva i započnete igru. Ne morate da usklađujete visinu svoje opklade sa drugim igračima. Tu ste samo mašina i vi.
  • Nema pridržavanja brojnih pravila – U ovom slučaju ne morate brinuti o tome da li ćete ispoštovati bonton, da li ćete se glasno radovati pobedi ili komentarisati svoje naredne poteze. U klasičnom ruletu na to morate paziti, ali kada su u pitanju aparati za rulet imate svu slobodu ovog sveta. 
  • Aparati za rulet su odličan način da savladate đavolju igru – Aparati za rulet su odličan temelj ukoliko želite da izučite sve cake pa da zatim pređete na ruletski sto. Njih možete koristiti i kako biste naučili sve o opkladama kao i o tome gde da postavite svoje žetone. Aparati za rulet su takođe odličan način za utvrđivanje nedostatka ruletskih strategija.
  • Vi kontrolišete brzinu igre – U ovom slučaju vi imate kontrolu nad igrom. Vi birate kada će se točak zavrteti i koliko vremena će vam trebati između rundi.
  • Pregled statistike – Većina stolova za rulet nudi elektronsku tablu koja prikazuje poslednjih 10 ili 20 dobitnih brojeva. Određeni aparati za rulet nude mnogo više statističkih podataka, kao na primer procenat dobitnih opklada na crveno/crno.
  • Visina minimalne opklade – Svi igrači koji imaju mali kockarski budžet obožavaju aparate za rulet jer oni imaju najniže minimalne opklade. 

Nedostaci aparata za rulet 

Pre nego što se odlučite za aparate za rulet, nije na odmet da se uputite i u nekoliko nedostataka karakterističnih za njih.

  • Nema društvenog aspekta – Najveći nedostatak aparata za rulet je taj što u potpunosti uklanja socijalni aspekt. Iako ima igrača koji uživaju u miru i tišini, ima i onih kojima interakcija sa drugim igračima godi. U zavisnosti od toga u kojoj se grupi vi nalazite, znaćete da li vam aparati za rulet odgovaraju ili ipak ne.
  • Veća stopa igranja – S jedne strane, aparati za rulet vam daju priliku da kontrolišete brzinu igre. Nedostatak je to što će se većina igrača naći u mnogo većem broju spinova nego na običnom stolu. Iako na prvi pogled imate kontrolu nad brzinom igre, znajte da ćete mnogo više puta zavrteti točak na aparatu za rulet nego na ruletu na stolu. Jedina uteha je ta što će vaši gubici i dalje biti manji nego za normalnim stolom.

Aparati za rulet imaju mnogo više prednosti nego mana. Međutim, to ne znači da su bolji od ruleta na stolu. Kada sagledate sve, jasno vam je da ćete se i ovog puta odlučiti za verziju koja vama odgovara. Pametno baratajte novcem, ne idite preko svojih mogućnosti i uživajte u svemu što vam aparat za rulet nudi. Ukoliko vam dosadi, uvek možete posetiti Meridianov onlajn kazino gde vas očekuju brojne igre, i naravno, rulet!