• Igra: Wolf Gold
  • Proizvođač: Pragmatic Play
  • RTP: 96%
  • Broj Platnih Linija: 25
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Mega, Major, Mini

Video slot Wolf Gold izašao je pre nekoliko godina i od tog trenutka ne prestaje da bude jedan od onih slotova o kojima svi pričaju! Pragmatic Play je, kao i uvek, nadmašio sva očekivanja ljubitelja slot aparata! Odlična grafika, prigodna muzika, besplatni spinovi, džekpotovi mega, major i mini u ovom slučaju čekaju samo na vas! Da li ste raspoloženi da saznate koje vam još pogodnosti nudi slot Wolf Gold? 

Wolf Gold – nikad uzbudljiviji lov na zlato 

Slot Wolf Gold sadrži pet bubnjeva u tri reda i 25 platnih linija. Pored toga, može da se pohvali skupom fantastičnih simbola među kojima dominiraju divlje životinje, a predvodi ih vuk koji je i nosilac same priče! Zov ptica koji se prepliće sa pomalo zastrašujućim zovom vukova smešta igrače u nepoznatu divljinu. Ovo okruženje je i više nego izdašna! 

Pre nego što uđemo u dublju analizu simbola, naglasićemo da slot Wolf Gold sadrži fiksne platne linije. Za one koji još uvek ne znaju o čemu se zapravo radi – kada su platne linije fiksne, znajte da se njihov broj ne može menjati. Sada kada smo razrešili i tu nedoumicu, hajde da vidimo kako su simboli podeljeni.

Onog trenutka kada pokrenete slot Wolf Gold, i sami vidite razne simbole koji imaju različite funkcije. Ovde su oni podeljeni na osnovne i specijalne simbole. Kao i u većini slučajeva, među osnovnim simbolima su karte. Pored njih, tu je i lavica, bizon, konj i orao. Ukoliko se nadate dobitku uz pomoć osnovnih simbola, znajte da ćete morati da imate od tri do pet istih simbola na bubnjevima. Umalo da zaboravimo da napomenemo – ukoliko se desi da se više dobitaka nađe na platnoj liniji, isplaćuje se onaj najvredniji. 

A gde je vuk u ovoj priči i koja je njegova uloga? Tu je, vreba iza ćoška! Vuk je u slotu Wolf Gold džoker simbol koji menja sve simbole osim specijalnih simbola i simbola novca.  

Ukoliko se desi da na bubnjeve sleti pet džoker simbola, dobićete isplatu 20x veću od vašeg uloga! Jeste strašan vuk, ali je i vrlo izdašan!

Wolf Gold – radujte se besplatnim spinovima

Recite nam, postoji li ljubitelj slot aparata koji se ne raduje besplatnim spinovima, bonus igrama i čestim isplatama? Nema tog igrača koji bi ovo propustio! Zato ćete i voleti slot Wolf Gold. On je u tome neprevaziđen! 

Kanjon i romantični zalazak sunca… Šta nam oni daju? Pa bonus igru! Specijalni simbol u slotu Wolf Gold predstavljen je u vidu zalaska sunca nad kanjonom. On se pojavljuje na prvom, trećem i petom bubnju. U trenutku kada specijalni simbol sleti na ove bubnjeve, dobijate isplatu u visini vašeg uloga i tada se pokreće bonus igra koja vam daje pet dugoočekivanih besplatnih spinova!

Pored toga, odlična stvar kod specijalnog simbola je ta što se on javlja i tokom bonus igre, a to znači da možete osvojiti zaista veliki broj besplatnih spinova. Šta se još dešava tokom bonus igre? Pojavljuje se džinovski simbol koji sleće na drugi, treći i četvrti bubanj i daje vam češće isplate! 

wolf gold slot screenshot

Mnogo simbola i beskonačno mogućnosti

Zavrteli ste bubnjeve i odjednom vam se pojavljuje simbol meseca? Šta se zapravo dešava, pitate se?

U pitanju je još jedna bonus igra u kojoj simbol meseca sleće na sve bubnjeve i ne menja ostale simbole. Ali šta on zapravo radi? Ukoliko imate sreće da vam šest simbola meseca sleti na bubnjeve tokom jednog spina, pokrenućete funkciju Money Respin tokom koje će osnovni simboli ustupiti mesto simbolima novca na kojima piše Mini i Major. Znajte da ste u tom trenutku sve bliži džekpotu!

Kada simboli novca ostanu na bubnjevima, dobijate tri respina, tokom kojih ćete morati da izvojevate bar još neki simbol novca. Ukoliko se to desi, nastavljate da vrtite bubnjeve, potpuno besplatno i ujedno sakupljate dodatne simbole novca, koji vam produžavaju igru. Kraj igre vas očekuje onog trenutka kada se popune sva polja simbolom novca ili kada potrošite sve respinove. Na kraju se vrednosti simbola novca sabiraju i dodaju se na vaš račun. 

Sve je ovo divno, ali vi sigurno nestrpljivo čekate na Mega džekpot! Kako do njega? Ukoliko uspete da popunite svih 15 pozicija simbolom meseca, Mega džekpot vam kuca na vrata! Mega džekpot vam daje isplatu 1.000x veću od vašeg uloga, dok Mini i Major džekpot isplaćuju 100x više od vašeg uloga. Bitno je upamtiti da džekpotovi imaju fiksne vrednosti koje se ne menjaju! 

Wolf Gold – natprosečni slot koji obara sa nogu

Video slot Wolf Gold pridobio je zaljubljenike slot aparata zbog stope RTP-ja koja iznosi 96%. Sa svojom srednjom volatilnošću, odličnim besplatnim spinovima, kao i džekpotovima slot Wolf Gold potragu za dobicima čini napetom, ali i uzbudljivom! 

Želite zabavu koju neprestano prati povećanje vaših uloga? Posetite Meridianov onlajn kazino, zavalite se u fotelju i zavrtite bubnjeve! Nećete se pokajati!