• Igra: Wild West
 • Proizvođač: Fazi
 • RTP: 95.6%
 • Broj Platnih Linija: 20
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: 3 progresivna (zlatni, platinasti, dijamantski)

Omiljeno piće, revolver, salon, šerif, konobar i devojka – ovo je savršena kombinacija simbola koja će vas približiti dobitku u slotu Wild West! Imate li hrabrosti da zavrtite bubnjeve i čekate na ishod? Nemojte se puno misliti, mnogo je igrača koji jedva čekaju da osete čari Divljeg zapada i da uživaju u svemu što on nudi!

Ova igra srednje volatilnosti će vas oduševiti zbog veličine nagrada. A sa samo 20 platnih linija i pet bubnjeva postavljenih u tri reda, igrači će imati prilike da se susretnu sa dobitničkim kombinacijama koje će ispuniti sve njihove snove! Fazi, poznati proizvođač igara, i ovog puta je mislio na sve! 

Video slot Wild West napravljen je za potpuni užitak! Dobitne kombinacije se kao i uvek računaju sleva udesno, od prvog bubnja sa leve strane. Da biste uopšte ostvarili bilo kakav dobitak, morate imati minimum tri ista simbola. 

Ukoliko se desi da imate više dobitnih kombinacija, biće vam isplaćena ona koja ima najveću vrednost.

Wild West – simboli i njihove vrednosti

Udobno ste se smestili i pokrenuli ste bubnjeve. Naravno da vas zanima vrednost simbola! Kako biste inače znali šta vas sve očekuje u ovoj potrazi za, slobodno možemo reći, blagom!

Jasno vam je da i u slotu Wild West imate simbole više i simbole niže vrednosti. Hajde da krenemo prvo od onih koji više plaćaju! 

Simbol na kojem su predstavljena vrata kafane kao i simbol konobara isplatiće vam 10x više od vašeg početnog uloga. Kako biste došli do ove isplate, potrebno je da slete pet ovih simbola.

Pored vrata i konobara, čeka vas i devojka koja radi u kafani! Ona je simbol visoke vrednosti i doneće vam isplatu 25x veću od vašeg uloga. 

A šta je sa hrabrim šerifom koji sve drži na oku? U pitanju je džoker simbol koji menja sve simbole osim specijalnog simbola. Pored toga što je šerif džoker simbol, on je i simbol najveće vrednosti u slotu Wild West. 

 • Ukoliko imate sreće da se tri puta pojavi tokom dobitnog niza, doneće vam isplatu koja je 2,5x veća od vašeg uloga. 
 • Četiri simbola šerifa donose vam isplatu 10x veću od vašeg uloga
 • Pet simbola šerifa doneće vam isplatu koja je čak 50x veća od vašeg uloga. 

Simboli niže vrednosti predstavljeni su u vidu kartaških simbola J, 10, Q, A i K. As je u ovom slučaju simbol najjače vrednosti jer ukoliko se pet ovih simbola pojavi na isplatnoj liniji, dobićete 7,5x veću isplatu od vašeg uloga. 

wild west slot screenshot

Wild West i bonus igra – šerif je opet na zadatku

Već smo spomenuli da u slotu Wild West postoji specijalni simbol koji pokreće bonus igru. Šta je bitno ovde naglasiti? Za početak, specijalni simbol predstavljen je u vidu šerifove značke i za njega je karakteristično to što se pojavljuje isključivo na trećem bubnju.

Fantastična stvar kod bonus igre je ta što je možete aktivirati samo jednim specijalnim simbolom. Ukoliko imate sreće pa na bubnjeve slete dve ili tri značke, znajte da vam se šanse za primamljive dobitke vrtoglavo povećavaju! 

Na početku bonus igre, simbol značke iliti specijalni simbol počinje da se širi na leva ili desna susedna mesta, nakon čega se svi simboli pretvaraju u simbol šerifa koji ostaje fiksiran do kraja ove funkcije.

U slotu Wild West imaćete prilike da se sretnete sa funkcijom “Dupliraj”. Nakon što osvojite iznos, imate opciju dupliranja. Da biste je pokrenuli, pritisnite taster “Dupliraj”, a zatim izaberite crnu ili crvenu kartu. Ukoliko ste imali sreće i pogodili ste boju karte, vaš dobitak će odista i biti dupliran. Ukoliko pogrešite, gubite iznos i igra se završava. 

Divlji zapad i tri progresivna džekopta

Progresivni džekpot i to još puta 3! Pa da li je moguće da ćete dozvoliti da propustite ovakvu priliku? 

Pred vama su zlatni, platinasti i dijamantski džekpot koji možda baš vas čekaju! Jasno vam je da šanse za dobijanje progresivnog džekpota rastu ako imate strpljenja! Zato nastavite da vrtite bubnjeve i budite uporni – možda je sreća baš danas na vašoj strani! 

Video slot Wild West poseduje RTP koji iznosi 95.6%, srednju volatilnost, besplatne spinove koje pokreće specijani simbol i čak tri progresivna džekpota! On je zaista vredan vaše pažnje! Ne čekajte već posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve! Šerif će sigurno biti na vašoj strani!