• Igra: Wild Corrida
  • Proizvođač: Expanse Studios
  • RTP: 96,30%
  • Volatilnost: Srednja
  • Broj Platnih Linija: 178
  • Besplatni Spinovi: Da 
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Progresivni džekpot 

Korida je jedan od najpraćenijih sportova u Španiji. Verujemo da vam je poznato da se radi o borbi čoveka, odnosno matadora, i bika. Zbog popularnosti ovog, za neke neobičnog sporta nije neuobičajeno pronaći video-slotove sa ovom tematikom. Jedan od njih je i slot Wild Corrida, kojije iznedrila kompanija Expanse Studios. 

Španija je jedna od najpopularnijih zemalja u kojoj su borbe bikova legalne. Međutim, većina drugih zemalja širom sveta eksplicitno ili implicitno brani ovu aktivnost na zaprepašćenje onih koji vole borbu bikova. Iz tog razloga, programeri kompanije Expanse Studios rešili su da svima koji žive u zemlji u kojoj je ovaj sport zabranjen, a ipak vole da uživaju u koridi, priušte mogućnost da postanu svojevrsni borci… Naravno, uz pomoć slota Wild Corida. 

Hajde da vidimo šta vas sve očekuje na ovom uzbudljivom putovanju koje vam je obezbedio slot Wild Corrida. 

Wild Corida – prošetajte do Španije nakratko

Video slot Wild Corrida sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 178 platnih linija koje su fiksne. Da biste došli do dobitne kombinacije, neophodno je da simboli budu ili jedan pored drugog ili se dodiruju u uglovima.

S obzirom na to da je ovakva tematika u pitanju, neće vas iznenaditi sama postavka slota i njegove pozadine. Onog trenutka kada pokrenete igru, videćete pozadinu koja predstavlja punu arenu navijača, odnosno gledalaca. Svi pomno prate dešavanje između bika i veštog matadora. Da, matador u ovom slučaju mora biti vešt, a morate i vi, kako biste zajedničkim snagama došli do potencijalnih dobitaka, kojih u ovom slučaju ima sasvim dovoljno. 

Simboli i njihove vrednosti

Da li ste očekivali da vidite simbole koji nemaju veze sa koridom? Naravno da niste, znate da Expanse Studios vodi računa o svakom detalje, te je tako bilo i u ovom slučaju. Naime, kao i u svim video-slotovima, tako i u slotu Wild Corrida, imate prilike da se sretnete sa simbolima manje i veće vrednosti. 

Simboli manje vrednosti su u ovom slučaju zlatna, srebrna i bronzana medalja koje na sebi imaju lik ljutog bika. Nakon njih, simboli veće vrednosti su predstavljeni u vidu ruže, trube i čuvene španske arene. Najvredniji simbol među njima je, ni manje ni više, opojna crvena ruža. 

Sada kada smo pobrojali simbole veće i manje vrednosti, prelazimo na simbole koji nam donose dosta toga. U pitanju su specijalni i džoker simboli. 

U slučaju slota Wild Corrida, imaćete prilike da naiđete na dva džoker simbola – na jednom je lik razjarenog bika dok je na drugom lik bika i natpis Wild. Specijalni simbol predstavljen je u vidu matadora. Ono što je morate zapamtiti, a povezano je sa džoker simbolima, jeste da isti ne plaćaju ništa ukoliko samo oni slete na bubnjeve. Da bi se došlo do dobitne kombinacije koju će vam baš oni priuštiti, na bubnjeve mora da sleti neki od simbola veće ili manje vrednosti. 

Džoker simbol koji je predstavljen u vidu razjarenog bika menja sve simbole osim specijalnog i simbola na kojem piše Wild. S druge strane, simbol na kojem piše Wild menja sve simbole osim specijalnog. 

Upamtite i ovo – tokom osnovne igre, džoker simbol sleće samo na drugi, treći i četvrti bubanj dok tokom bonus igre ima mogućnost da sleti bilo gde. 

Wild Corrida – uživajte u dodatnim funkcijama

S obzirom na to da slot Wild Corrida nudi mnoštvo dodatnih funkcija, znajte da 

ćete imati prilike da se upoznate sa bonus igrom “Walking wild”, tokom koje će vas simbol bika na kojem piše Wild nagraditi brojnim respinovima. Upamtite da će se ovaj simbol pojavljivati samo na petom bubnju. Tokom respinova, ovaj simbol će se pomerati za jedno mesto ulevo tokom svakog respina.

Kada su respinovi u pitanju, u stvaranju istih učestvuje i specijalni simbol. Tri specijalna simbola će vam omogućiti tri respina. Kada se pokrenu respinovi, specijalni simboli postaju lepljivi (sticky) i svaki novi specijalni simbol dodaje po jedan respin.

Još jedna bonus igra koja će vas sačekati je bonus igra Bull Goes Wild. O čemu se ovde radi? U ovoj bonus igri imaćete prilike da vidite kako bik juri i napada matadora i za to vreme za sobom “seje” džoker simbole koji će vas velikodušno nagraditi.

U ovoj igri imaćete prilike i da uživate u svim blagodetima multiplikatora. Vrednpost multiplikatora može biti 10x veća od vašeg početnog uloga. 

Iskoristite opciju Gamble

Volite da se kockate? Zato ste i ovde, zar ne? U tom slučaju, opcija Gamble će vam dati dodatnu motivaciju. Zahvaljujući njoj, imaćete priliku da udvostručite svoj dobitak pogađanjem boje karte. Ukoliko ne pogodite, ostajete bez dobitka i vraćate se u osnovnu igru. 

Video-slot Wild Corrida je izuzetan slot koji vam nudi dosta zabave i uzbuđenja. Zahvaljujući RTP-ju koji iznosi 96,30% i srednjoj volatilnosti, čeka vas igra koja će vam držati pažnju dosta dugo, a ukoliko vas sreća pogleda, doneće vam i fine dobitke.

Zato ne časite časa već posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u njoj.