• Igra: Western Gold
  • Proizvođač: Microgaming
  • RTP: 96,12%
  • Broj Platnih Linija: 40
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da 
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Free spins
  • Jackpot: Ne

Video slot Western Gold objavljen je krajem prošle godine kada je epidemija koronavirusa bila na vrhuncu! Da li je upravo ona doprinela njegovoj popularnosti ili su igrači ipak shvatili da je Microgaming u saradnji sa Just For The Win studiom iznedrio još jedan slot vredan njihove pažnje? Čini se da je ova saradnja bila dobitna kombinacija koja je može da se pohvali impresivnom mešavinom grafike i platformom koja je zaista prilagođena svakom korisniku! 

Lako razumljiva pravila, zabavne i zanimljive serije spinova i mogući dobici koji čekaju samo na vas – ukratko, slot Western Gold! Hajde da saznamo više o ovom fantastičnom Microgaming slotu! 

Western Gold – karakteristike slota

Moćan spoj sjajnih karakteristika u slotu Western Gold prvenstveno se ogleda u tome što ovaj slot sadrži pet bubnjeva postavljenih u četiri reda i 40 platnih linija čiji je broj nepromenjiv jer su u pitanju fiksne platne linije. Naravno, i u ovom slotu dobici se računaju sleva udesno, a kako biste uspeli da stignete do dobitka, moraće da vam se posreći da dobijete tri ili više istih simbola na jednoj platnoj liniji. Ukoliko se desi da imate više dobitnih kombinacija, isplatiće vam se ona najvrednija. 

Vreme je da se pozabavimo i simbolima koji se nalaze u slotu Western Gold. Primetićete i sami da u ovom video slotu nećete naići na kartaške simbole koju su obično simboli niže vrednosti. U slučaju ovog slota simboli niže vrednosti su simboli lasa, kaubojske čizme, šešira i dva revolvera. Ukoliko vam na platne linije sleti pet simbola lasa i kaubojskih čizama, isplatiće vam se vrednost vašeg uloga. 

Pet simbola šešira i revolvera omogućiće vam isplatu 1,5x veću od vašeg uloga.  

Pored ovih imamo i bar simbole (jednostruke, dvostruke i trostruke). Jasno je da najviše plaćaju trostruki bar simboli – ukoliko vam sleti pet bar simbola, dobićete 17,5x veću isplatu od vašeg uloga! 

Još jedan simbol koji ćete često želeti da vidite na bubnjevima je i Lucky 7 simbol koji je najvredniji. Ukoliko vam na bubnjeve sleti pet Lucky 7 simbola, dobićete isplatu 30x veću od vašeg uloga. 

western gold

Specijalni i džoker simboli – šta vam oni donose

Pa kakav bi to slot bio a da ne sadrži specijalne i džoker simbole dizajnirane da vas odvedu do dobitaka? 

Krenućemo prvo od džoker simbola koji je u slotu Western Gold označen slovom W. I ovog puta, džoker simbol može da zameni sve simbole osim specijalnog simbola i, u slučaju slota Western Gold, free spins simbola.

Specijalni simbol u ovom slotu označen je zlatnom potkovicom. Interesantno je to što vam potkovica isplaćuje dobitke i van platne linije! A najinteresantnije je to što ukoliko se desi da 12 simbola potkovice sleti tokom jednog spina, isplatiće vam se 10.000x više od vašeg početnog uloga!

A šta je sa free spins simbolom iliti simbolom besplatnih spinova? Rećićemo vam samo da ćete tokom igre najviše želeti njega da vidite! Evo i zašto!

Ovaj simbol može da se pojavi samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. Ukoliko se pojave tri free spins simbola, dobićete tri besplatna spina. U ovom slučaju, cilj vam je da sakupite i simbole potkovice, jer kad god se tokom ove funkcije pojavi simbol potkovice, moćićete da dobijete još tri besplatna spina! 

Ova funkcija se završava čim se tokom besplatnih spinova ne pojavi nijedna zlatna potkovica ili kada imate sreće pa sakupite svih 12 potkovica! Već smo naveli da tada dobijate isplatu čak 10.000x veća od vašeg početnog uloga, što je jedan od velikodušnijih džekpotova na Microgaming slotovima.

Uživajte u svakom spinu

Western Gold je jedan od najnovijih Microgaming video slotova – jedne od najpopularnijih proizvođača u industriji iGaminga. Šta igrači mogu da očekuju? Uzbudljivo i zabavno iskustvo, primamljive bonus funkcije koje igračima mogu povećati zaradu, i više nego solidan RTP od 96,12% sa visokom volatilnošću… Dakle, očekuje vas neverovatna igra kojoj ćete se uvek vraćati! 

Ukoliko smo vas dovoljno zaintrigirali, savetujemo vam da posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve na izdašnom i zanimljivom video slotu koji će ispuniti sva vaša očekivanja!