• Igra: Van Der Wilde and the Outlaws
 • Proizvođač: iSoftBet
 • RTP: 96%. 
 • Broj Platnih Linija: 10
 • Volatilnost: Visoka
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne 
 • Jackpot: Ne

Van Der Wilde and the Outlaws je još jedan savršeni video slot koji je iznedrila kompanija iSoftBet. Ponovo se vraćamo na temu Divljeg zapada, koja je neprevaziđena! Uz pomoć karakteristika ovog slota stićićete na mesto na kojem vas Van Der Wilde čeka zajedno sa strašnim odmetnicima i samim tim vas poziva da i vi budete učesnici u avanturi prepunoj akcije!  

Hoćete li uz pomoć odmetnika uspeti da stignete do cilja? Ukoliko budete imali sreće, sačekaće vas dobitak 8827 puta veći od početne opklade! Zanimljivi besplatni spinovi, džoker simbol koji ima nekoliko funkcija kao i ostale karakteristike pojačaće vaš adrenalin na maksimum! Da li ste spremni da saznate šta vam sve Van Der Wilde and the Outlaws nudi? Hajde da vidimo!  

Van Der Wilde and the Outlaws – vreme je da krenete u pohod na dobitke

Van Der Wilde and the Outlaws je vrlo brzo stekao mnogo ljubitelja zahvaljujući svojim jedinstvenim karakteristikama. Sadrži pet bubnjeva smeštenih u tri reda i 10 platnih linija. RTP ove igre je malo iznad proseka, što će obradovati sve ljubitelje slotova, i iznosi 96%

Pored toga, Van Der Wilde and the Outlaws poseduje visoku volatilnost kao i gomilu odličnih karakteristika koje će vam pomoći u lovu na nagradu. Džoker simboli, “proširujući” džokeri (Expanding Wilds) kao i besplatni spinovi su sve što vam je potrebno za uživanje tokom igre!

van der wilde slot screenshot

Van Der Wilde and the Outlaws – karakteristike slota

Divlji zapad je tema koja je oduvek bila nepresušni izvor interesantnih ideja i priča. Tako je bilo i u slučaju slota Van Der Wilde and the Outlaws. Nakon što konačno zavrtite bubnjeve, imaćete prilike da upoznate Van Der Wilde-a i odmetnike! U pozadini same igre videćete grad okružen buradima, fenjerima i drvenim objektima karakterističnim za to vreme. 

Zavrteli ste bubnjeve i naravno da se nadate dobitnoj kombinaciji! Za istu su vam potrebna tri ista simbola. Dobitna kombinacija se računa sleva udesno. A koje sve simbole imate u opticaju? 

Krenućemo od simbola niže vrednosti koji su predstavljeni kartaškim simbolima A, K, 10, J i Q. Čak su i oni podeljeni na dve grupe.

Ukoliko na bubnjeve slete simboli A i K (od tri do pet), osvojićete 8x više od vašeg početnog uloga

Hajde da se upoznamo sa simbolima koji imaju veću vrednost:

 • Simbol Mad Dog vam donosi 10x više od vašeg početnog uloga.
 • Simbol Buffalo Butch vam donosi 20x više od vašeg početnog uloga.
 • Simbol dame po imenu Bonney Cassidy vam donosi čak 50x više od vašeg uloga.
 • I za kraj, najbitniji simbol je Van Der Wilde koji vam donosi 250x više od vašeg uloga. 

A šta je sa ostalim simbolima? Džoker simbol predstavljen je logotipom igre – Outlaws. I u ovom slučaju, džoker simbol može da zameni sve simbole osim specijalnog.

Interesantno je to što džoker simbol ima dvostruku funkciju – on je istovremeno i specijalni simbol koji vas može nagraditi sa osam besplatnih spinova!

Besplatni spinovi – neprevaziđeni užitak

Onog trenutka kada na bubnjeve sleti tri ili više specijalnih simbola, pokrenuće se funkcija besplatnih spinova. Verujemo da će vas obradovati to što u slotu Van Der Wilde and the Outlaws imate prilike da se sretnete sa pet različitih vrsta besplatnih spinova:

 1. Mad Dog
 2. Buffalo Butch 
 3. Bonney Cassidy 
 4. Van Der Wilde 
 5. Super Spins besplatni spinovi

Mad Dog, Buffalo Butch, Bonney Cassidy i Van Der Wilde besplatni spinovi karakteristični su po tome što su predstavljeni slikom jednog od odmetnika koji se tokom funkcije besplatnih spinova proširuje na sve bubnjeve. U pitanju je Expanding Wilds (“proširujući” džoker).

Ukoliko budete imali sreće te pokrenete Super Spins besplatne spinove koji aktiviraju četiri bubnja odjednom, osvojićete dodatnih pet besplatnih spinova i imaćete prilike da ugledate sve odmetnike! 

Da li ste spremni na žestoki obračun sa odmetnicima? Da li ste sakupili dovoljno hrabrosti da zavrtite bubnjeve na slotu čije je tema Divlji zapad? Verujemo da jeste, jer smo sigurni da nećete odoleti karakteristikama slota koje su besprekorno odrađene!

Muzika, grafika, priča, simboli – sve je i više nego odlično odrađeno i podređeno vama! Ono što vam jedino preostaje je da posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve na slotu Van Der Wilde and the Outlaws!