• Igra: The Walking Dead
 • Proizvođač: Playtech
 • RTP: 95,73%
 • Broj Platnih Linija: 50
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Grand, Major, Minor, Mini

The Walking Dead je planetarno popularna serija koja je bila inspiracija renomiranom studio Playtech za najnoviji naslov iz njihove “kuhinje” – The Walking Dead slot! S obzirom na to da je ovaj video-slot objavljen u decembru 2021. godine, a da je do sada osvojio brojne fanove, jasno vam je da je u pitanju igra koja nudi brojne funkcije, a sve u korist igrača. 

Ova postapokalistična tema ne samo da će vas na prvi pogled osvojiti, već će vam doneti mogućnost da uz malo sreće stignete do finih dobitaka. Slot The Walking Dead se može pohvaliti velikim brojem bonus funkcija, od kojih su glavne dobropoznati respinovi kao i besplatni spinovi sa raznim dodacima. 

Kada su u pitanju dobitne kombinacije, upamtite da se iste računaju sleva udesno i da na jednoj platnoj liniji možete stići do više dobitaka, od kojih će vam biti isplaćen onaj koji ima najveću vrednost. Ukoliko se desi da ostvarite više dobitaka na više platnih linija, dobitak, odnosno zbir istih će se sabrati. 

The Walking Dead – fantastični simboli 

The Walking Dead ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 50 fiksnih platnih linija. Slike glavnih likova iz istoimene serije koriste se kao simboli.

I u ovom slotu imamo simbole veće i manje vrednosti. Krenućemo od simbola manje vrednosti. U ovom slučaju, u pitanju su kartaški simboli K, Q, J, A. Kao i u većini slotova, isti su po svojoj vrednosti podeljeni u dve grupe. Najdarežljiviji od njih je kartaški simbol A, koji će vam doneti isplatu koja je 75x veća od vašeg uloga, ukoliko pet ovih simbola sleti na bubnjeve. 

Nakon kartaških simbola na red dolaze poznati likovi iz serije The Walking Dead – Carol, Deril, Mišon i Negan. Verujemo da ste zapazili i šarmantnog Rika? Upravo je on najvredniji simbol među njima. Naime, Rik Grajms će vam doneti isplatu koja je 150x veća od vašeg uloga, ukoliko pet simbola sa njegovim likom sleti na bubnjeve. 

Na red dolaze i specijalni i džoker simbol koji su i te kako bitni za igru, ali i vaš uspeh u njoj. Džoker simbol ćete prepoznati po logotipu Wild i grozomornoj zombi ruci koja ga drži. Kao i uvek, džoker simbol ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog i bonus simbola. Tu su i specijalni i bonus simbol o kojima ćemo podrobnije u narednih nekoliko redova jer su u pitanju simboli koji pokreću neverovatne funkcije – besplatne spinove i džekpotove!

the walking dead slot screenshot by playtech

Sve mogućnosti specijalnog simbola

Specijalni simbol ćete prepoznati po tome što na njemu piše Free Games. Jasno vam je da upravo on “otključava” i pokreće besplatne spinove. Za početak, tri i više specijalnih simbola vam donose određenu vrstu besplatnih spinova. Ima ih pet i svaka od njih će vam doneti šest besplatnih spinova. 

Nakon što se uopšte i pokrenu besplatni spinovi, pokrenuće se točak sreće koji će odrediti vrstu spinova.

Vreme je da saznamo koje sve vrste besplatnih spinova postoje:

 • The Horde Free Spins – U ovom slučaju dešava se sledeće – kada na drugom, trećem i četvrtom bubnju sleti džoker ili bonus simboli, proširiće se na ceo bubanj. 
 • Saviors Free Spins – U ovom slučaju, džoker i bonus simboli koji se nađu na drugom, trećem i četvrtom bubnju dobijaju proizvoljne multiplikatore.
 • Alexandria Free Spins – Kada se jedan red bubnjeva ispuni bonus simbolima, pokrenuće se respin. Nakon što se respin završi, nastavlja se sa besplatnim spinovima. Upamtite da vas ovaj bonus približava aktiviranju The Tower Bonusa o kojem će biti reči u narednim redovima. 
 • The Whispers Free Spins – Tokom ove vrste do tri kolone bubnjeva imaju mogućnost da postanu čarobne. Kada se to desi, na njih će sletati samo bonus i džoker simboli.
 • Wild Walkers – U slučajevima kada džoker simbol sleti na celu kolonu bubnjeva, pretvoriće se u zombije koji hodaju. 

Zlatne kovanice i bonus koji vas vodi do džekpota

Stigosmo konačno i do bonus simbola! U pitanju je zlatna kovanica koja ima nekoliko uloga – može vam doneti jedan od četiri džekpota i može otključati sledeći nivo. Ukoliko na bubnjeve sleti šest i više simbola kovanica, pokrenuće se The Tower Bonus. Nakon što isti pokrenete, pokrenuće se i respin. Za otključavanje nivoa, potrebna su vam dva ključa. 

Ukoliko vas sreća pogleda te stignete da otključate sedmi nivo, moćićete da uživate u dupliranim bonus simbolima. 

Ako stignete do osmog reda, multiplikator će sve bonus simbole povećati za 5x. 

Konačno ste stigli do devetog reda

Radujte se jer će se u tom slučaju bonus simboli pretvoriti u džekpot simbole sa kojima dolaze:

Mini džekpot, koji će vam doneti isplati 20x veću od vašeg uloga

Minor džekpot, koji će vam doneti isplatu koja je 50x veća od vašeg uloga

Major džekpot, koji će vam doneti isplatu koja je 200x veća od vašeg uloga

Grand džekpot, koji će vas nagraditi isplatom koja je čak 1000x veća od vašeg uloga! 

The Walking Dead slot poseduje srednju volatilnost, RTP koji iznosi 95,73%, mnogo bonusa i besplatnih spinova, sjajno urađenu grafiku i još bolju muziku koja prati priču. Čak i da niste ljubitelj serije The Walking Dead, nakon jednog ili dva spina, bićete oduševljeni njenim mračnim, ali uzbudljivim karakteristikama. 

Zato ne časite časa, već posetite Meridianov onlajn kazino i krenite u pohod na zombije!