• Igra: The Perfect Heist
 • Proizvođač: Playtech
 • RTP: 96,12%
 • Broj Platnih Linija: 20
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Da
 • Bonus Runde: Da
 • Jackpot: Ne

Video slot The Perfect Heist je igra koja vam omogućava da preuzmete ulogu člana ekipe koja je krenula u pljačku jedne od najbolje čuvanih banaka na svetu! Playtech je samo zbog vas okupio pet članova sa izuzetnim veštinama i mogućnostima. Oni će vam pomoći da lakše i brže stignete do cilja, tačnije, do potencijalnih dobitaka! 

Da li ste spremni da se upustite u avanturu prilikom koje imate mogućnost da poboljšate svoj kockarski budžet? Znamo da jeste! Zato, ne časite časa, već se upoznajte sa slotom The Perfect Heist! 

The Perfect Heist – tema i simboli 

Tema slota, kao što iz naziva možete zaključiti, i vaš zadatak prilično su jednostavni – pljačka banke. Savršen dizajn u kojem dominira tamnoplavo nebo kroz koje se probijaju zraci, banka i muzika koja prati igru privući će vas na prvi pogled. Međutim, onog trenutka kada se udubite u simbole, karakteristike i funkcije samog slota, shvatićete da je u pitanju igra od koje ćete se teško odvojiti! 

Slot The Perfect Heist ima pet bubnjeva koji su postavljeni u tri i četiri reda (u zavisnosti od toga da li ćete ukloniti rešetke koje će otkriti poslednji red). Interesantno je i to da ovaj video slot ima 20 platnih linija, čiji se broj povećava na 40, 243 i ide do čak 1.024, u zavisnosti od kombinacija koje slete na bubnjeve. 

Kada su u pitanju simboli koji krase ovaj slot, imaćete prilike da se sretnete sa kartaškim simbolima A, K, J, Q. Onda, sa simbolom ključa, dijamanata, zlatnih i srebrnih poluga, kao i sa simbolom katanca. Najvredniji simbol među njima je simbol dijamanta. Ukoliko na bubnjeve sleti pet dijamanata, vaš početni ulog biće uvećan za 125x. Ukoliko očekujete dobitnu kombinaciju, znajte da ista mora da ima minimum tri ista simbola. 

Pored ovih simbola, srešćete se i sa trezorom koji je džoker simbol. Kao i uvek, džoker simbol ima mogućnost da zameni sve ostale simbole kako bi napravio najbolju moguću dobitnu kombinaciju. 

the perfect heist slot screenshot

Funkcije specijalnih simbola

Pored osnovnih The Perfect Heist ima i specijalne simbole koji doprinose boljim i jačim dobitnim kombinacijama. U pitanju su pet pljačkaša koji igračima obezbeđuju različite bonuse. Ukoliko budete imali sreće da na bubnjeve slete svi pljačkaši, očekujte salvu pogodnosti! 

Hajde da vidimo šta vam svako od njih nudi. 

 • Na prvi bubanj sleće Safe Cracker (devojka koja otvara sef). Upravo ona pokreće jedan besplatan spin uz pomoć kojeg stižete do 243 platne linije. 
 • Posle nje, na drugom bubnju se pojavljuje policajac, Inside Man, koji poput devojke pokreće jedan besplatan spin, ali i multiplikatore.
 • Treći bubanj je predviđen za hakera (Hacker) koji će pokrenuti od 2 do 10 besplatnih spinova. 
 • Na četvrtom bubnju se pojavljuje Gymnast (gimnastičarka) koja vam daje jedan besplatan spin i koja 20 platnih linija pretvara u 40 platnih linija.  
 • Peti bubanj ostaje za Demolitionist, mineru koji obija sef i koji sa sobom donosi jedan besplatan spin, ali i dva, tri ili četiri džokera. 

Svi besplatni spinovi dodaju se meraču, prilikom čega se povećava broj dobitnih kombinacija, multiplikatora, kao i broj platnih linija. 

The Perfect Heist – nesagledive mogućnosti specijalnih simbola

Kako bi izgledao savršeni scenario kada su u pitanju specijalni simboli? Da svih pet članova ekipe sleti na bubnjeve u toku istog spina. Šta možete očekivati u tom slučaju? 

 • Do 14 besplatnih spinova – 10 će vam obezbediti Hacker i dobićete još četiri besplatna spina
 • Proširenje platnih linija, odnosno dobitnih kombinacija, koje mogu stići do 1.024 načina za potencijalno osvajanje dobitka
 • Multiplikatore koji se povećavaju do 10x pri svakom besplatnom spinu 
 • Dodatne džoker simbole

S obzirom na to da video slot The Perfect Heist u ovom slučaju nudi 26 kombinacija, mogućnosti je zaista mnogo! 

The Perfect Heist je odličan video slot koji igračima pruža mnogo mogućnosti da osvoje potencijalne dobitke. Još kada na sve to dodate i RTP koji iznosi 96,12%, pred sobom imate neverovatan video slot koji možete igrati na Meridianovom onlajn kazinu, platformi koja je uvek dostupna za vas!

Uživajte dok vrtite bubnjeve na novom omiljenom slotu!