• Igra: Tesla Jolt
 • Proizvođač: NoLimit City
 • RTP: 96,66%
 • Volatilnost: Niska
 • Broj Platnih Linija: 20
 • Besplatni Spinovi:  Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Da li ste spremni da konačno istražite laboratoriju Nikole Tesle, misterioznog naučnika koji je otkrio struju i svima nama olakšao život, ali i omogućio uživanje u nenadmašnim igrama poput slota Tesla Jolt? 

Zahvaljujući slotu Tesla Jolt, imate prilike da se uverite u snagu električne energije, a u tome će vam dodatno pomoći razne funkcije koje ćete obožavati. 

NoLimit City vam omogućava da zavirite u unutrašnjost Tesline laboratorije. Odmah ćete zapaziti mnogo zanimljivih mašina za eksperimentisanje. Upravo one će pomoći igračima da stignu do značajnih pobeda. Ukoliko ste spremni da se pridružite jednom od najvećih srpskih naučnika, nastavite da se upoznajete sa svim karakteristikama u slotu koji ćete obožavati. 

Tesla Jolt – pokrenite bubnjeve i pronađite put do pobede

Oni koji traže vrhunske online slotove pozivamo da zaigraju slot Tesla Jolt. Ovaj slot je dostupan na različitim uređajima koji odgovaraju vašim potrebama. U zavisnosti od vaših želja, igri možete pristupiti na tabletu, mobilnom i desktop uređaju. Tesla Jolt je kompatibilan i sa iOS i sa Android uređajima. Pri samom pristupu slotu videćete da se tasteri koji su vam potrebni nalaze ispod bubnjeva. 

Meni koji uključuje tabelu isplata nalazi se desno od bubnjeva, odnosno sa vaše leve strane. Ukoliko želite da budete sigurni u kolekciju simbola i njihovih odgovarajućih vrednosti, ne ustručavajte se da iskoristite ovaj taster. 

Tesla Jolt je novi online slot sa softverom kompanije NoLimit City, koji se može pohvaliti visokim RTP-jem — neverovatnih 96,66%. Ova maštovita igra takođe ima nizak nivo volatilnosti, 20 platnih linija koje su fiksne i pet bubnjeva koji su postavljeni u tri reda. 

U njemu postoje dve glavne karakteristike – Tesla Jolt i Tesla Spins — koje bi vam zajedno mogle biti od velike pomoći. 

Kada su u pitanju simboli i njihove vrednosti, i ovde imamo dve vrste simbola. Simboli manje vrednosti predstavljeni su u vidu kartaških simbola A, K, J, Q i 10, a oni veće vrednosti predstavljeni su u vidu lampe, električne utičnice, turbine i prekidača. 

Kada su u pitanju specijalni i džoker simboli, situacija je sledeća: džoker simbol i u ovom slučaju ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog. U slotu Tesla Jolt postoje dva džoker simbola od kojih se jedan pojavljuje tokom osnovne igre, a jedan sleće na bubnjeve tokom besplatnih spinova. 

Jasno vam je, besplatne spinove aktivira specijalni simbol. 

Besplatni spinovi i bonus funkcije

Naravno, svi uživamo u besplatnim spinovima. Znamo da ćete se i vi radovati kada se isti aktiviraju, uz pomoć specijalnog simbola. Da bi se uopšte aktivirali, na bubnjeve mora da sleti najmanje tri specijalna simbola, u ovom slučaju, simbola Tesle. U zavisnosti od broja istih dobijate i određeni broj besplatnih spinova:

 • Tri specijalna simbola će vas nagraditi sa 10 besplatnih spinova
 • Četiri specijalna simbola će vas nagraditi sa 15 besplatnih spinova
 • Pet specijalnih simbola će vas nagraditi sa čak 20 besplatnih spinova

Šta je sa ostalim bonus funkcijama? Naime, imate mogućnost da profitirate uz pomoć:

 • Tesla Jolt bonus funkcije. Ovaj bonus se aktivira kada simbol Tesla Jolt sleti na peti bubanj. Kada se aktivira, nasumično će izabrati jedan od simbola na bubnjevima i isti će pretvoriti u džoker simbol. Dakle, ako se odlučite za simbol lampe, sve ove simbole će pretvoriti u džoker simbole.
 • Tu je i Charged Wild. U ovom slučaju, svi džoker simboli koji se pojave na drugom, trećem i četvrtom bubnju se skupljaju. Ukoliko imate sreće i pronađete tri džoker simbola na istom bubnju, aktivirate Charger Wild, koji ima mogućnost da dodatno poveća iznos vaših dobitaka. 
 • Simbol Time Lapse Trigger ima mogućnost da sleti na peti bubanj i da vam omogući još jedan besplatni spin, kao i da vas oslobodi bespotrebnih nakupljenih simbola.

Tesla Jolt – zabava je zagarantovana

NoLimit City je programer softvera poznat po svojim jedinstvenim kreacijama. Studio se nalazi u Stokholmu, i u svetu je poznat po elegantnom dizajnu i odličnom kvalitetu svojih slotova. Više od decenije ispostavljaju pouzdane i intrigantne igre i po svemu sudeći, tek će nam pripremiti igre bez premca. 

Tesla Jolt je zaista sjajan video slot! Ima izvanrednu grafiku, odličan zvučni zapis i mnoštvo dodatnih funkcija koje igrači mogu iskoristiti u svoju korist, uključujući četiri tipa džoker simbola i do 20 besplatnih spinova. Sve navedeno je zaista vredno vaše pažnje i vašeg vremena.

Tesla Jolt je najpogodniji za igrače koji uživaju u klađenju sa malim rizikom. U ovom slučaju, ne očekujte tako dramatičnu i eksplozivnu isplatu novca kao što je tema slota, ali imajte na umu da će, ukoliko vas sreća pogleda, isplata biti manja a češća. 

Za ljubitelje jednostavnih slotova niske volatilnosti, Tesla Jolt je savršen. Zato posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u svim njegovim čarima.