• Igra: Templar’s Quest
  • Proizvođač: Fazi
  • RTP: 95,5% 
  • Broj Platnih Linija: 10 
  • Volatilnost: Visoka
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Coin Hunt, Ride for the Gral
  • Jackpot: Diamond i Platinum

Da li ste ikada sanjali o tome da se vratite u srednji vek da branite Svetu zemlju i položite ruke na neke mitske relikvije? Nakon nekoliko spinova na slotu Templar’s Quest učiniće vam se kao da ste u tome i uspeli! 

Video slot Templar’s Quest delo je provajdera Fazi koji je mislio i na one igrače koji uživaju u istorijskim činjenicama i događajima. 

Poput većine najboljih Fazi slotova, i slot Templar’s Quest ima pet bubnjeva postavljenih u tri reda i deset platnih linija. Međutim, za razliku od njih, Templar’s Quest se može pohvaliti sa većim brojem odličnih bonusa

Stoga, dok idete u potragu za slavom Templara, možete pokrenuti razne dodatke, uključujući proširene džoker simbole (Expanding Wilds), multiplikatore, kao i bonus igre. I to je samo delić onoga što vas čeka u slotu Templar’s Quest.

Templar’s Quest – pridružite se redu Templara

Slot Templar’s Quest inspirisan je legendama i činjenicama o vitezovima Templara i njihovoj potrazi za Svetim gralom. Tema je realizovana do najsitnijih detalja – od srednjovekovnih simbola i pozadine ratnog polja do tematskih bonus igara i zvučnih efekata!

U slotu Templar’s Quest imaćete prilike da se sretnete sa simbolima različitih vrednosti. Tu su šlem, mapa, privezak sa krstom, misteriozna dama, štit Templara i vitez Templar u belom odelu. Oni će zajedničkim snagama učiniti vaše igranje nezaboravnim! 

Nije na odmet da upamtite da ovaj video slot daje isplatu u oba smera, sleva udesno, kao i sdesna ulevo. Tako vam se pruža prilika da na više načina stignete do dobitka. Bitno je samo da na bubnjeve slete minimum tri ista simbola

templar's quest slot screenshot by fazi

Onog trenutka kada osvojite dobitak, imaćete mogućnost pokretanja Respina kao i multiplikatora koji daju 1x, 2x, 3x i 5x veći iznos od vašeg uloga. Sa rastom Respinova raste i broj multiplikatora. Sve to možete pratiti na meraču koji se nalazi iznad bubnjeva. 

Simboli visoke vrednosti doneće vam isplatu koja je od 15x do 80x veća od vašeg uloga. Zatim, simboli srednje vrednosti obradovaće vas isplatom koja je veća od 5x do 40x, dok će simboli najniže vrednosti dati nagradu koja je veća od 1x do 12x. 

Specijalni i džoker simboli – njihove mogućnosti

Navikli ste na džoker simbole, te verujemo da će vas obradovati podatak da u slotu Templar’s Quest imate prilike da uživate u svemu što vam isti nude. A dobra strana je što ih je u ovom slučaju dva! 

Jedan džoker simbol predstavljen je u vidu mača i ima ulogu da menja sve osnovne simbole osim drugog džokera i specijalnog simbola.

Kada je u pitanju drugi džoker simbol, znajte da je u ovom slotu u pitanju proširujući džoker (Expanding Wilds) koji se pojavljuje samo na drugom i na četvrtom bubnju. Onog trenutka kada sleti, sve simbole koji se nalaze na tom bubnju pretvara u džoker simbole koji stoje tu sve dok traju Respinovi.

Osim džoker simbola, slot Templar’s Quest takođe ima tri različita specijalna simbola koji se mogu pojaviti na drugom, trećem i četvrtom bubnju kako bi pokrenuli jednu od dve bonus igre.

  • Prva bonus igra se zove “Lov na novčiće“. Prilikom ove bonus igre na ekranu vašeg računara ili mobilnog telefona će se pojaviti 15 novčića. naime, 14 njih vam nudi nagradu, dok jedan može da osujeti vaše planove i prekine igru. Cilj je da što kasnije “pronađete” simbol novčića koji prekida igru. Pored toga, cilj je i da sakupite što više novčića jer je samim tim i vaša nagrada veća.
  • Druga bonus igra se zove “Borba za gral”. Tokom nje vaš zadatak je da pogodite u kojoj zlatnoj vreći se krije nagrada, a sve to morate uraditi dok jašete konja. Samo upamtite da je jedna od ponuđenih vreća prazna. Na megdan će vam izaći protivnik kojeg morate pobediti! 

Tu je i opcija Gamble. Ukoliko želite da uvećate svoj dobitak, pogađate da li je karta crvene ili crne boje. Ukoliko pobedite, vaš dobitak se duplira. U suprotnom, vraćate se na osnovnu igru. 

Potraga za džekpotovima je ključna

Pored svih mogućnosti, slot Templar’s Quest nudi vam priliku da osvojite jedan od dva ponuđena džekpota – Diamond ili Platinum džekpot. Jasno vam je da se mogućnost osvajanja džekpota povećava sa veličinom iznosa vašeg uloga. Dakle, što više migrate, dajete sebi više šanse da osvojite jedan od tri ponuđena džekpota. Nemojte propustiti ovu šansu! 

Templar’s Quest je još jedan primamljiv slot čiji RTP iznosi 95,5%. Ima visoku volatilnost, ali i odlične karakteristike koje će vam držati pažnju do samog kraja! 

Ukoliko želite da proverite sve njegove karakteristike i mogućnosti, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u ovoj neponovljivoj igri!