• Igra: Taboo Slot
  • Proizvođač: Endorphina
  • RTP:  96%
  • Broj Platnih Linija: 25
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Ne
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Da
  • Jackpot: Ne

Tamno i provokativno, neobično i senzualno, nesvakidašnje i zanimljivo. Ove, ali i mnoge druge reči, mogu da nam posluže za opisivanje slota koji je izazvao brojne polemike među igračima, ali koji nikoga nije ostavio ravnodušnim! U pitanju je slot Taboo koji krši sva pravila i tabue. Naravno, sve to u korist igrača! 

Poznati provajder igara Endorphina je i ovog puta oduševio verne fanove. Vreme je da zaigrate slot i da se konačno uverite da u slučaju video slotova nema granica!

Taboo – vreme je da budete “nevaljali”

Igre na sreću namenjene su isključivo za odrasle, pa tako neke igre idu korak dalje i u svoj dizajn uključuju i teme za odrasle! Da li je seks jedna od tema? I te kako!

Da li ste iznenađeni? Verujemo da jeste, ali budite sigurni da nećete zažaliti što ste zavrteli bubnjeve na slotu Taboo! Hajde da saznamo nešto više o samom slotu, simbolima, ali i o ovoj nesvakidašnjoj temi, bar kada su video slotovi u pitanju! 

Video slot Taboo sadrži pet bubnjeva u tri reda i 25 platnih linija! Uključuje seksi teme i obilje kože! Da li to govori da su igre na sreću u kombinaciji sa temom seksa idealna kombinacija? Čini se da je odgovor potvrdan! A da li će Taboo naterati igrače da požele da pređu sve svoje granice? Sigurni smo da hoće! 

I znate šta, izgleda da nakon planetarnog uspeha knjige i filma “Pedeset nijansi – Siva” definitivno postoji potražnja za ovakvim temama! No, nas više zanima da saznamo što više o ovom autentičnom slotu! 

Endorphina je odličan developer slotova koji voli da upakuje samo dobre funkcije. 25 platnih linija u slotu Taboo mogu da se podese pre pokretanja igre i na raspolaganju vam je šest nivoa klađenja. Ukoliko imate običaj da se bavite statistikom slota, u ovom slučaju imate mogućnost da pratite vaše ukupne opklade, ukupne dobitke i vreme trajanja svake sesije igre. Vaš zadatak je samo da kliknete na Statistiku. Možete menjati i jezik, uključiti Autoplay, ali i podešavati kvalitet izgleda same pozadine slota. 

Sve navedene funkcije će vam privući pažnju, ali šta će vas “izuti iz cipela”? Simboli! 

Taboo – prepustite se svojim najmračnijim tajnama uz pomoć simbola

Potčinjenost i igranje uloga dve su glavne teme u slotu Taboo. Endorphina je čak uključila akronim BDSM (vezivanje/dominacija/sadizam/mazohizam) u simbole ovog slota. Ovi simboli, tačnije slova B, D, S i M, predstavljaju simbole niže vrednosti i doneće vam od 0,5x do 10x veću isplatu od vašeg uloga. 

Po visini vrednosti, kožni bič je sledeći a nakon njega idu kožno veslo, obične lisice, pa kožne lisice koje vam donose isplatu koja je 100x veća od vašeg uloga. 

Kada su u pitanju simboli veće vrednosti, imaćete prilike da se susretnete sa domino damom kojoj se ne vidi lice, ali su joj ogrlica i lanac u prvom planu! Ne samo da ćete svojim očima priuštiti užitak kada ona sleti na bubnjeve, već ćete poboljšati i svoj kockarski budžet jer vam upravo ovaj simbol, tačnije sletanje tri i više ovih simbola na platnu liniju, donosi 1.000x veću isplatu od vašeg uloga. 

Šta je sa specijalnim i džoker simbolima? Tu su, ne brinite! Čekaju pravi trenutak kada će se pojaviti na bubnjevima i upotpuniti vašu dobitnu kombinaciju! 

Specijalni simbol je u slotu Taboo predstavljen u vidu visokih potpetica, dok džoker simbol ima oznaku Wild. Zamenjuje sve simbole osim specijalnog i bonus simbola i pojavljuje se na drugom, trećem, i četvrtom bubnju. 

Bonus simbol je tu kako bi pokrenuo bonus igru Triskele Wheel!

Prihvatite izazove 

Ukoliko budete imali sreće, te vam na treći, četvrti i peti bubanj slete tri bonus simbola, pokrenućete igru Triskele Wheel. Naime, pokrenućete točak kako biste dobili multiplikator ili pokrenuli bonus igru. Imate mogućnost da osvojite multiplikator koji je 10x, 12x, 15x, 20x ili 25x veći od vašeg uloga

Ukoliko na vrtećem točku osvojite “Bonus”, aktiviraćete bonus igru koja se odigrava u crvenoj sobi. Upravo u ovoj sobi ima prilike da se sretnete sa BDSM igračkama. U pitanju je igra biranja koja sadrži pet nivoa. Izabraćete jednu od pet igračaka i sačekaćete na reakciju domino dame. Ukoliko ona kaže “NE” birate sledeću. Onog trenutka kada domino dama kaže “STOP”, bonus igra se završava. 

Pored izazova u crvenoj sobi čeka vas i igra rizika (Risk game). Igra rizika je dostupna nakon svake pobede. Tokom nje možete uložiti svoje dobitke igrajući protiv dilera, a možete i povećati svoj dobitak čak 10x! Šta je potrebno da to uradite? Da izvučete kartu koja je veća od dilerove! 

Da li ste spremni da rizikujete sa slotom čija je volatilnost srednja, a čiji RTP iznosi 96%? Učinite to i posetite Meridianov onlajn kazino! Znamo da ćete uživati!