• Igra: Slotomoji 
  • Proizvođač: Endorphina
  • RTP: 96,3%
  • Broj Platnih Linija: 10
  • Volatilnost: Srednja
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da 
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Pre nešto više od jedne decenije, emotikoni su ušli na velika vrata u naše živote i od tog trenutka njihovo koršćenje ne prestaje, a popularnost ne jenjava! Verujemo da ste million puta uhvatili sebe da tokom udvaranja šaljete onaj slatki smajli koji ima srca umesto očiju ili pak onaj koji se namiguje… Nijedno dopisivanje nije moglo da prođe bez njih. Konačno vaše omiljene ikone, poznatije kao emotikoni ili emodžiji, možete videti i u video slotu pod nazivom Slotomoji! 

Da, Endorphina, poznati proizvođač video slotova, pobrinuo se da uživate u ovim ikonicama više nego ikada! Kako? Tako što će vas iste te ikonice odvesti do potencijalnih dobitaka kojima se neizmerno radujete!

Kada pokrenete Slotomoji, prvo što ćete zapaziti je muzika koja se odlično uklapa u čitavu priču. Ona takođe i doprinosi dobrom raspoloženju dok vrtite bubnjeve. Odmah nakon toga srešćete se sa pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 10 platnih linija. Crvena pozadina će vam zadržati pogled na nekoliko sekundi, a onda ćete oduševljeno gledati u emotikone, odnosno simbole slota Slotomoji!

Slotomoji – simboli i njihove vrednosti

Odmah ćemo naglasiti da u video slotu Slotomoji postoje dve grupe simbola – osnovna i specijalna grupa simbola.

U prvoj grupi se nalaze nota, munja i simbol na kom je ispisano “zzz”. Ovo su simboli niže vrednosti dok u simbole više vrednosti spadaju: emotikon koji plače od tuge, emotikon koji plače od smeha, ljuti emotikon, emotikon koji se plazi, emotikon sa naočarima i emotikon koji ima srca umesto očiju. Najvredniji od svih njih je upravo emotikon koji plače od smeha. Ukoliko slete 3-5 istih simbola, osvojićete iznos koji je 100x veći od vašeg uloga. 

A šta je sa specijalnim simbolima u slotu Slotomoji? U ovom slučaju, imaćete prilike da se upoznate sa tri specijalna simbola, odnosno, tri proširujuća (Expanding Wilds) džoker simbola koji će vam omogućiti dodatnu funkciju uz pomoć koje ćete stići do dobitaka. Balerina, disko kralj i samuraj imaju mogućnost da zamene sve ostale simbole i mogu se pojaviti tokom svakog spina na drugom, trećem i četvrtom bubnju!

slotomoji slot screenshot

U trenutku kada se pojavi džoker simbol, pokrenuće se respin funkcija. Tog trenutka, džoker koji ju je pokrenuo postaće lepljivi džoker (Sticky Wilds) koji je jedan od najčešćih vrsta džoker simbola i zameniće sve ostale simbole prilikom čega će učestvovati u pravljenju dobitnih kombinacija. 

Tu stupaju na scenu i čuveni multiplikatori! Prilikom svakog spina, vrednost multiplikatora raste sve dok vi kao igrač ne osvojite dobitak. Upamtite i da se vrednost multiplikatora povećava prilikom svakog spina! Onog trenutka kada ugledate dobitak na ekranu, ova funkcija prestaje, a vaš dobitak se sjedinjava sa iznosom trenutnog multiplikatora.

Opcija “Gamble” – igra rizika

Nakon što osvojite bilo koji spin, imaćete priliku da dobitak uvećate čak za 10x! Opcija “Gamble” vam daje mogućnost da pogodite kartu koja ima najveću vrednost. Ispred vas će se naći pet karata od kojih su četiri skrivene, a jedna otkrivena. Mudro birajte jer ukoliko pogodite kartu veće vrednosti, vaš prethodni dobitak biće uvećan 2x. Ukoliko pak ne pogodite, gubite dobitak i vraćate se u osnovnu igru. Da li ste spremni da rizikujete ili ipak idete na sigurno?

Video slot Slotomoji se može pohvaliti sa srednjom volatilnošću, kao i RTP-jem koji iznosi 96,3%. Proširujući džoker simboli doprinose uzbudljivosti igre dok vas funkcija besplatnih spinova približava mogućem dobitku! Multiplikatori su tu kako bi začinili sve, emotikoni vas vraćaju u neka stara vremena, a sama tema slota čini da sa lakoćom upravljate igrom. 

Recite, ko ne bi poželeo da izađe na crtu emotikonu koji se grohotom smeje? Nema tog igrača! Ukoliko vas je naš članak zaintrigirao i ukoliko ste poželeli da zaigrate Slotomoji, posetite Meridianov onlajn kazino i odvažno pokrenite bubnjeve slota – nećete se pokajati!