• Igra: Shaolin Spin
  • Proizvođač: iSoftBet
  • RTP: 97,15%
  • Broj Platnih Linija: 243
  • Volatilnost: Niska ka srednjoj
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Inspirisan azijskom kulturom, video slot Shaolin Spin delo je poznatog provajdera iSoftBet koji je svojim korisnicima poklonio igru vrednu igranja. Shaolin Spin pružiće vam neverovatno iskustvo! Naime, upoznaće vas sa simbolima različitih vrednosti, ponudiće vam besplatne spinove u kombinaciji sa multiplikatorima i pomoći da vidite zašto je dobar izbor.

Shaolin Spin prikazuje izgled azijskog hrama i pomaže vam da stignete do potencijalnih dobitaka u samo nekoliko koraka. Sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 243 platnih linija. Uz pomoć kvalitetne grafike, odličnog dizajna i simbola uživaćete u svim elementima bogate azijske kulture. Na putu do cilja pomoći će vam simboli i njihove vrednosti!  

Shaolin Spin – simboli i karakteristike

Kao što smo već na početku rekli, slot Shaolin Spin obuhvata mnoge aspekte Dalekog istoka. To uključuje zmajeve, građevine, golubove, simbole jin i jang, kao i borilačke veštine. 

Visoko plaćeni simboli slota Shaolin Spin su beli golub, hram, nunčake, učitelj kung-fua i zmaj. Najplaćeniji simbol među njima je zmaj koji će vam doneti isplatu 2.500x veću od vašeg uloga. Posle njega po jačini isplate ide učitelj kung-fua koji vam donosi isplatu 1.000x veću od vašeg uloga. Nakon njih sledi hram, nunčake i beli golub. 

Slabije plaćeni simboli su, kao i u većini slučajeva, kartaški simboli A, Q, K, J, 10 i 9. Kao što smo vam i ranije napominjali, ne zanemarujte ove simbole jer vam i oni mogu pomoći da stignete do pobede. 

Stigli smo i do specijalnog i džoker simbola. Džoker simbol je u slotu Shaolin Spin predstavljen u vidu simbola jin i jang i pojavljuje se samo na drugom, trećem i četvrtom bubnju. U pitanju je “proširujući džoker” (Expanding Wilds).

shaolin spin slot screenshot isoftbet

Ukoliko vas sreća pogleda, te džoker simbol sleti na svih pet bubnjeva, izvojevaćete najveću pobedu u igri! Džoker simbol može zameniti sve simbole osim specijalnog. Šta je sa specijalnim simbolom? Specijalni simbol je u ovom slotu predstavljen u vidu Šaolin borca koji ima jedan specijalan zadatak – da aktivira funkciju besplatnih spinova i multiplikatore.

Shaolin Spin – iskoristite rundu besplatnih spinova

Kako biste pokrenuli rundu besplatnih spinova, potrebno je da na bubnjeve slete tri ili više specijalnih simbola. Dobijeni broj besplatnih spinova zavisi od broja specijalnih simbola koji su se pojavili na ekranu. 

Možete osvojiti 10, 15 ili 20 besplatnih spinova. Najbolji deo ove funkcije je što će svi dobici ostvareni zahvaljujući besplatnim spinovima biti uvećani 3x. Ovo je zaista odlična funkcija u kojoj ćete uživati!

Kad smo već kod multiplikatora, ne smemo zaboraviti da naglasimo da se isti pokreću onog trenutka kada na bubnjeve slete tri, četiri ili pet specijalnih simbola. Bez obzira na to gde su isti sleteli, dobićete multiplikator za novac koji ste već uložili. Takođe, tri specijalna simbola će vam dati iznos koji je 4x veći od vašeg uloga. Zatim, četiri i pet specijalnih simbola nagradiće vas sa 6x i 10x većim iznosom

Sledeće što bismo voleli da spomenemo su i funkcije za pokretanje igre. Naime, primetićete da su sve neophodne opcije za igranje igre prikazane na kontrolnoj tabli. 

Da biste započeli igru, morate da izaberete jednu od pet datih opcija opklade. Mogućnost izbora opklada vam zapravo omogućava brzo klađenje. Nakon što podesite iznos svojih opklada, pritisnite “Spin” i pokrenite igru. 

Možete iskoristiti i prednosti funkcije “Autospin” za pokretanje bubnjeva. Video slot Shaolin Spin možete igrati i na desktop računaru, ali i na mobilnim uređajima. Dok god imate dobar internet, ništa vas ne može sprečiti da uživate u ovom slotu! 

Uživajte u neponovljivom osećaju 

Shaolin Spin je jedan od boljih slotova sa ovom tematikom. Razlog njegove popularnosti su i dobre karakteristike, pojednostavljena igra, niska volatilnost, ali i mogućnost uživanja u demo verziji.

Shaolin Spin ima RTP koji iznosi 97,15%, poseduje odličnu muzičku podlogu, ima vredne simbole i super karakteristike koje ćete obožavati! Vama samo preostaje da posetite Meridianov onlajn kazino i da uživate u njemu!