• Igra: Secrets of Alchemy
  • Proizvođač: EGT
  • RTP: 95,81%
  • Broj Platnih Linija: 25
  • Volatilnost: Niska ka srednjoj
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Da
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Da

Da li ste ikada razmišljali o tome da imate moć da sve što poželite pretvorite u zlato? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, onda je pravo vreme da zavrtite bubnjeve na jednom od najboljih slotova koje je iznedrila kompanije EGT! U pitanju je slot Secrets of Alchemy! 

Onog trenutka kada vas sreća pogleda i kada savladate “formulu” imaćete mogućnost da sve pretvorite u zlato a zatim da zlato pretvorite u izdašne novčane nagrade! U samo nekoliko poteza moći ćete da se približite dobitku uz pomoć multiplikatora, džekpota, opcije Gamble kao i besplatnih spinova. Pored toga,  sa širokim izborom opklada, slot Secrets of Alchemy savršen je za sve tipove igrača! Bez obzira na to da li uživate u malim ili ipak u velikim ulozima, ovaj video slot će vas oduševiti!

Secrets of Alchemy – savladajte “formulu” u nekoliko poteza 

Prstohvat osnovnih simbola, malo multiplikatora, mrvica besplatnih spinova i džekpota i tadaaaa – na odličnom ste putu da  stignete do cilja! Nakon što ste došli do saznanja kako da u nekoliko poteza i uz sreću smućkate formulu, vreme je da zavrtite bubnjeve i da sve predmete pretvorite u zlato! I ne brinite se, iako i ostali igrači znaju šemu, znajte da će sreća uvek na kraju da presudi!

Secrets of Alchemy – simboli i njihove vrednosti

Slot Secrets of Alhemy sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 25 platnih linija koje su promenjive. U zavisnosti od toga kakve su vaše žalje, moćićete da smanjujete broj platnih linija. 

Razvijajući recept za receptom u svojoj radionici, takođe ćete imati priliku da napravite odličnu kombinaciju koja uključuje besplatne spinove, opciju Gamble a na sve to, imaćete priliku da osvojite i jedan od četiri džekpota uz pomoć funkcije Jackpot Cards! Detaljnije ćemo o tome u nastavku teksta, ali pre nego što pređemo na to, osvrnućemo se na simbole i njihove vrednosti.

Naime, i u slotu Secrets of Alchemy imate symbol veće i niže vrednosti. Kao i u većini slučajeva, osvrnućemo se prvo na simbole niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli A, Q, K i J. Svaki od ovih simbola ima različitu vrednost. 

Što se tiče simbola veće vrednosti, simbol koji ima najmanju vrednost je zlatna ruža. Nakon nje ide zlatna poluga a sledeća po vrednosti je čarobna knjiga.Konačno stižemo do simbola devojke koja će vam dati priliku da osvojite fine novčane nagrade. Pitate se koji simbol je najvredniji u slotu Secrets of Alchemy? U pitanju je simbol muškarca! Najviše ćete se radovati kada njega ugledate! 

secrets of alchemy slot slot screenshot

Stižemo i do specijalnog i džoker simbola. Džoker simbol je u slotu Secrets of Alchemy predstavljen u vidu čarobnjaka koji meša razne napitke! U pitanju je Stacked Wilds džoker koji se pojavljuje na drugom, trećem, četvrtom i petom bubnju i ima mogućnost da zameni sve simbole osim specijalnog. 

Kad smo već kod specijalnog simbola, njega ćete prepozati po tome što je predstavljen u vidu dvorca. On se pojavljuje na prvom, drugom i trećem bubnju i upravo on pokreće funkciju besplatnih spinova.

Bonus besplatni spinovi

Secrets of Alchemy vam daje priliku da odigrate 7 besplatnih spinova. Kao što smo već naveli, ukoliko na bubnjeve slete tri specijalna simbola, ova bonus funkcija se pokreće. Nažalost, ovi spinovi ne podležu multiplikatoru, ali svakako vam daju mogućnost da uvećate svoj početni ulog. 

Crveno ili crno – pitanje je sad? 

Video slot Secrets of Alchemy igračima nudi priliku da povećaju svoj ulog uz pomoć funkcije Gamble. Na vama je samo da mudro odigrate iskoristite ovu opciju. Ukoliko pogodite boju karte, vaš dobitak će biti udvostručen. Pored toga, dobićete priliku da još jednom pogađate. S druge strane, ukoliko pogrešite, izgubićete dobitak i vratićete se u osnovnu igru.

Džekpot nadohvat ruke

Jackpot Cards Bonus runda zasnovana je na kartama i nudi vam džekpot bonus od 4 nivoa. Četiri nivoa su označena sa četiri karte. Cilj ove bonus runde je odabrati 3 karte iz seta od 12 karata. Ukoliko izaberete tri karte istog znaka, osvojićete džekpot koji mu pripada. 

S obzirom na to da se slot Secrets of Alchemy može pohvaliti volatilnošću koja se kreće od niske ka srednjoj, RTP-jem koji iznosi 95,81%, besplatnim spinovima i džekpotovima, verujemo da ste i sami već shvatili da ovu igru ne smete propustiti!

Fine nagrade kao i dostupni bonusi čine ovaj slot čistim zlatom! Stoga, nemojte previše razmišljati već krenite u zakuvavanje formule za uspeh! A to možete učiniti samo ukoliko posetite Meridianov onlajn kazino i zavrtite bubnjeve na ovom slotu!