• Igra: Sakura Dragon
 • Proizvođač: Playson
 • RTP: 96%
 • Broj Platnih Linija: 15
 • Volatilnost: Srednja
 • Besplatni Spinovi: Da
 • Multiplikatori: Ne
 • Bonus Runde: Ne
 • Jackpot: Ne

Prelepo dizajniran slot Sakura Dragon kompanije Playson zasnovan je na poznatom trešnjinom cvetu koji je sinonim za Japan, divnu azijsku zemlju. Trešnjini cvetovi, zmajevi i planine ulepšavaju okolni pejzaž koji unosi mir dok igrate ovaj slot. Upravo ti nežni tonovi koji krase ekran vašeg mobilnog telefona ili računara donose vam neverovatne pogodnosti u kojima možete uživati dok vrtite bubnjeve. 

U ovom slotu se nalaze pet bubnjeva koji su postavljeni u tri reda i 15 platnih linija. Platne linije su u ovom slučaju fiksne. Njihov broj se tokom igre ne može menjati, što doprinosi povećanju vaših šansi da stignete do dobitka. Igra je poprilično jednostavna i oduševiće vas brojnim karakteristikama. Bonus dodaci, besplatni spinovi, specijalni i džoker simbol samo su neke od njih! 

Ukoliko ste početnik, slot Sakura Dragon će vas uvesti u svet video slotova na najbolji mogući način. To je zato što igra ima jednostavan izgled. Kada odaberete opkladu, potrebno je još samo da pritisnite taster “Spin“ i uzbuđenje počinje!

Svi uređaji mogu podržati igru. Ovo znači da je možete igrati na računaru, tabletu ili mobilnom uređaju. Korisnici mobilnih telefona imaju mogućnost da vrte bubnjeve sa bilo kog Android ili iOS uređaja. Da biste saznali sve o simbolima i njihovim vrednostima, otvorite tabelu isplate koja se nalazi u donjem levom uglu ekrana. Da biste podesili iznos opklade, koristite taster “Bet“.

Sakura Dragon – simboli i njihove vrednosti

Jasno je da vas pri odabiru video slota najviše interesuju simboli i njihove vrednosti. Pa da počnemo od simbola niže vrednosti. U pitanju su kartaški simboli 10, A, Q, K, J. Slot Sakura Dragon pored njih poseduje i simbole jelena i lisice, kao i gejše i samuraja.

Što se tiče kartaških simbola, ukoliko slete minimum tri, dobićete isplatu koja je 5x veća od vašeg uloga. Kada su u pitanju jelen i lisica, za sletanje 2 ili više simbola, dobićete isplatu koja je veća 7,5x od vašeg uloga. Dve gejše će vas počastiti sa iznosom koji je 12,5x veći od vašeg uloga, dok će vas samuraj obradovati sa iznosom koji je 25x veći od vašeg uloga! 

Stigli smo i do džoker simbola. U slotu Sakura Dragon, džoker simbol predstavljen je japanskim drvetom trešnje, poznatijim pod imenom Sakura. Džoker simbol sleće na drugi, treći, četvrti i peti bubanj i ima mogućnost da zameni sve simbole, prilikom čega sa njima pravi dobitne kombinacije. Jedino ne menja specijalni simbol.

Još jedna i više nego odlična vest za sve igrače – Sakura, iliti drvo trešnje, ima i specijalnu funkciju. U njoj naravno učestvuju dva zmaja koja se nalaze na levoj i desnoj strani slota. Nakon što aktivirate funkciju Wild Feature, koja se aktivira nasumično, zmajevi se pokreću, preleću bubnjeve i za sobom ostavljaju džoker simbole. Čemu oni služe? Pa razume se, da vam donesu dobitke koje tako željno iščekujete! U nastavku teksta saznajte o čemu se zapravo radi. 

Pohod na besplatne spinove 

Priznajte da smo vam zagolicali maštu sa gorepomenutom funkcijom? Hajde da vidimo šta vam i u ovom slučaju slot Sakura Dragon nudi! Spomenuli smo specijalni simbol. Na njemu piše Bonus i upravo on ima mogućnost da pokrene funkciju besplatnih spinova. Ukoliko imate sreće da vam na bubnjeve sleti tri ili više specijalnih simbola, osvojićete besplatne spinove. Ali koliko njih? 

 • Tri specijalna simbola daju vam osam besplatnih spinova.
 • Za četiri specijalna simbola dobijate 12 besplatnih spinova.
 • Pet besplatnih simbola obradovaće vas sa 20 besplatnih spinova.

Imaćete mogućnost da ponovo pokrenete besplatne spinove ukoliko aktivirate funkciju Wild Feature! Tada vas očekuje dodatnih 50 besplatnih spinova! Pa ovo je i više nego izdašno!

Spoj orijentalnog i modernog

Playson vam donosi brzu, zabavnu, a opet jednostavnu igru inspirisanu azijskim motivima. Niz sjajnih elemenata poput bonus funkcija, besplatnih spinova, srednje volatilnosti, i RTP koji iznosi 96% predstavljaju priliku koji niko ne bi želeo da propusti! Nemojte ni vi razmišljati puno, posetite Meridianov onlajn kazino i uživajte u svemu što vam slot Sakura Dragon nudi!