• Igra: Robin Hood
  • Proizvođač: Evoplay
  • RTP: 95,1%
  • Broj Platnih Linija: 20
  • Volatilnost: Niska ka srednjoj
  • Besplatni Spinovi: Da
  • Multiplikatori: Ne
  • Bonus Runde: Ne
  • Jackpot: Ne

Ne postoji osoba koja nije čula i pogledala filmsko ostvarenje i crtani film o Robinu Hudu, junaku narodnih priča! Ovaj odmetnik iz Šervudske šume nesumnjivo je obeležio detinjstvo svakog od nas, te je upravo zato poznati proizvođač Evoplay rešio da napravi video slot Robin Hood i da nas podsteti na sve njegove zgode i nezgode tokom kojih se borio za prava najsiromašnijih.

Slot Robin Hood povešće igrače u Šervudsku šumu ali ne kako bi se prikupio novac za siromašne, već kako bi obožavaoci slotova pokušali da osvoje nešto novca za svoj groš! Šta će vam sve pomoći na tom putu, saznaćete u ovom članku.

Robin Hood – zabava je zagarantovana

Nijedna igra koja pokriva ovu temu ne bi bila potpuna bez prikaza šume. Upravo zato imate prilike da iza bubnjeva vidite drveće i polomljene kovčege sa blagom. Muzika koja prati okretanje bubnjeva dočarava napetu atmosferu dok vam jarke boje u kombinaciji sa simbolima drže pažnju od početka do kraja igre. 

Pored fine grafike, video slot Robin Hood sadrži pet bubnjeva postavljenih u tri reda i 20 platnih linija koje su fiksne. I u ovom slučaju dobitak se računa sleva udesno

Što se tiče simbola koji se pojavljuju u slotu Robin Hood, imamo osnovne i specijalne simbole kao i simbole veće i manje vrednosti

Krenimo od simbola manje vrednosti. U pitanju su kartaški simboli J, Q, A, 9, 10. Najslabiji među njima je kartaški simbol 9 dok kartaški simbol A najviše isplaćuje.

robin hood slot screenshot evoplay

Na red dolaze i simboli veće vrednosti koji su predstavljeni poznatim likovima, tačnije, članovima bande Robina Huda.

Mali Džon, fratar Tak i lejdi Merijen će pored Robina Huda biti vaši saveznici tokom pohoda na dobitak. Najisplativiji simbol među njima je sam Robin Hud koji će vam doneti 25x veću isplatu ukoliko njegovih pet simbola sleti na bubnjeve. 

Znate i sami da ništa ne može da prođe bez specijalnih i džoker simbola, zato hajde da vidimo šta će vam oni omogućiti!

Džoker simol je predstavljen znakom mete. U ovom slučaju on menja sve osnovne simbole i pomaže vam u igri jer stvara bolje i isplativije kombinacije. 

Kada je specijalni simbol u pitanju, njega ćete prepoznati po natpisu “Scatter”.  Upravo vam specijalni simbol otvara mnogo mogućnosti, a jedna od njih je i pokretanje besplatnih spinova! 

Priuštite sebi uživanje u besplatnim spinovima u slotu Robin Hood

Ko bi odoleo besplatnim spinovima? Jasno je, niko! U slotu Robin Hood očekuje vas 10 bonus besplatnih spinova koje ćete pokrenuti kada na bubnjeve sleti tri, četiri ili pet specijalnih simbola

Ono što je takođe interesantno u ovom slučaju je i to što će vam u ovom slučaju pomoći i džoker simbol koji se tokom runde besplatnih spinova pretvara u “lepljivi” džoker (Sticky Wilds). Ova vrsta džoker simbola ostaje “zamrznuta” na bubnjevima tokom nekoliko spinova dok se ostali simboli menjaju. Upamtite – što više “lepljivih” džokera dobijete, to je bolje za vas i vaše kombinacije! 

Podešavajte opcije klađenja do mile volje

Evoplay se potrudio da igračima pruži najbolji ugođaj, te je samim tim obratio pažnju i na podešavanja. Na ekranu vašeg računara ili mobilnog telefona jasno će biti prikazani tasteri kojima ćete lako moći da se krećete kroz igru.

  • S vaše leve strane biće prikazani + i – koji će vam omogućiti da povećavate ili smanjujete visinu uloga. Zato mislite na vaš kockarski budžet i pametno upravljajte novcem!
  • Imate i taster Autospin koji vam omogućava da uživate u okretanju bubnjeva bez prekida onoliko puta koliko sami odredite. 

Posle samo nekoliko spinova uvidećete da je slot Robin Hood zaista pravi izbor za vas! 

Evoplay Entertainment slotovi imaju i više nego dobre funkcije koje svakog igrača mogu da odvedu do finih nagrada. Lepljivi džokeri, besplatni spinovi, oštri i jasni simboli koji učestvuju u pravljenju dobitne kombinacije, niska volatilnost i RTP od 95,1% – sve navedeno nudi vam nezaboravnu igru i zabavu! 

Znate i sami da ovo nije jedini video slot sa temom Robina Huda, ali je, za razliku od ostalih, jedan od onih koji idu u prilog igraču svojim funkcijama. A da biste naše reči proverili na delu, posetite Meridianov onlajn kazino i sa Robinom Hudom krenite u osvajanje dobitaka!